Dodaj do ulubionych

kiedy firsty?

12.11.13, 08:10
Mam pytanko do doświadczonych bywalców: kiedy najlepsze firsty wychodzą? wiem że sprzedaż lato 2014 zaczęła się już z Rainbows i Sun&Fun ale nie mają w ofercie wszystkich hoteli. Czy to oznacza że wczasy w niektórych hotelach nie są sprzedawane w okazyjnych cenach?
Obserwuj wątek
    • kartonik30 Re: kiedy firsty? 12.11.13, 10:51
      Alfa Star, Itaka, Prima Holiday, Bee Free też już mają ofertę na 2014. A i Neckermann też już coś udostępnił. Chyba tylko Wezyra i Eximu nie ma. Jakiego hotelu szukasz?
    • janan2 Re: kiedy firsty? 12.11.13, 17:21
      A jaka to niby okazja wybierać teraz first?
      Sytuacja w Egipcie choć idzie to w dobrym kierunku,raczej jeszcze niepewna.
      Z tego mogą wyniknąć kłopoty BP.Masowo turyści tam teraz się nie pchają w związku z niedawną nagonką medialną,rewolucjami,kontrrewolucjami czy przemianami.Więc po co ten pośpiech?
      Jeszcze jakiś czas temu wybierałem także first.Ale ostatni byłem dwa razy na last i chwalę sobie.I to z dnia na dzień.Rozumiem,że może zacząć się niekończąca polemika first czy last.Wyższość świąt Wielkanocy od B.Narodzenia ,(lub odwrotnie) to też nigdy niekończąca się dyskusja,podobnie jak w tym wyborze opcji wyjazdu.Lekko bym sobie dał na wstrzymanie z tym pośpiechem.
      • karolcia_00 Re: kiedy firsty? 12.11.13, 18:55
        no niestety mam taką pracę że na lasta nie mogę sobie pozwolić :) bo z dnia na dzień urlopu mi nikt nie da :) po drugie lubię mieć wszystko zaplanowane wcześniej - taki charakter. Jakiego hotelu szukam? szukam właśnie, patrzę, czytam opinie. W ubiegłym roku byliśmy z Sun&Fun i jesteśmy zadowoleni. Jak na razie patrzyłam Jaz Aquamarine, Titanic Beach. Amway Blue Beach. Chcielibyśmy, by było czysto, animacje dla dzieci i kawałek rafy koło hotelu i oczywiście w rozsądnej cenie :) w ubiegłym roku pełne dwa tygodnie za niecałe 6 tys. zł ( dwie osoby dorosłe+dziecko) w Three Corners Sunny Beach
        • doral2 Re: kiedy firsty? 12.11.13, 19:13
          są już firsty, ale atrakcyjnością cenową nie powalają...
        • kartonik30 Re: kiedy firsty? 12.11.13, 19:14
          Ja też lubię mieć wszystko zaplanowane dlatego też na lipiec mam już rezerwację.
          Fajny jest Aquamarine i Titanic tego trzeciego nie znam. A kiedy planujesz wakacje bo w sezonie to raczej zdecydowanie wyższe ceny są za te hotele.
        • janan2 Re: kiedy firsty? 12.11.13, 20:08
          Hmmm!Omsnęło mi się z pracą.Ja sobie sam ustalam urlop ,z tego te wcześniejsze wypociny.Zresztą i tu może też coś nie zagrać.Wszystkiego tak na tip-top nie przewidzi.Też się wybieram,ale wyczekuję.Każdy rozwiązuje problem po swojemu.A i tak bywają niespodzianki.Camel ma większy łeb ,niech się martwi.Będzie i tak jak Allah pozwoli o.
          • karolcia_00 Re: kiedy firsty? 12.11.13, 22:34
            Koniec czerwca,początek lipca

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka