cairo7 24.12.13, 16:30 Wszystkim egiptomaniakom życzę Wesołych spokojnych Świat .Tu ciepło.pierwszy raz spędzam te świeta pod palmami...i lecę na durną uroczysta kolację...kto je o 18???te ich systemy mnie do szpitala wpędzą...takiego bez klamek:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiolegiptomanka Re: Wesołych Świat 24.12.13, 22:42 Wesołych,spokojnych dla wesołego rodaka!U nas tez ciepło ok 8 stopni w ciągu dnia.Tęsknię za Egiptem,mam nadzieję,że sie uda ok.kwietnia... Odpowiedz Link Zgłoś
19sara78 Re: Wesołych Świat 24.12.13, 23:06 nie wyobrażam sobie świat w Egipcie, trochę dziwnie musi być. nie mniej jednak wesołych świąt :) Odpowiedz Link Zgłoś
gladi3 Re: Wesołych Świat 24.12.13, 23:21 teraz my mamy ciut mniejsza temp niz tam wiec jest podobnie,swieta dla mnie to snieg a tu brak!! Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Alibaba na 5:) 25.12.13, 07:36 Dobre ranko:).Napiszę krotko-byłem b.mile zaskoczony.Restauracja specjalnie wyremontowana na Wigilie,super dekoracje,obrusy,zastawa,pokrowce na krzesłach...bajkowo...zarcie-mega super...wszystkie cuda swiata,ale przeciez więcej niż się da-to się nie da zjeść:).Pewnie będziemy dobroci dojadać do Sylwestra.Pozdrowionka.Słonko świeci...śniegu niet. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua_frigida Re: Alibaba na 5:) 25.12.13, 19:16 nie to, żebym była zazdrosna, ale ... zazdroszczę. ;-) Nawet tego "dojadania", aż do Nowego Roku. :D Odpowiedz Link Zgłoś
li1210 Re: Wesołych Świat 26.12.13, 12:10 Zdrowych i Wesołych Świąt-miłego odpoczynku.Ja w ubiegłym roku też byłam w tym czasie w E.Byłam mile zaskoczona smaczną kolacją i pięknie wystrojoną restauracją.Jeszcze raz miłego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
dariusznow Re: Wesołych Świat 27.12.13, 16:37 wszystkiego naj po świętach masz wiadomość na prv Odpowiedz Link Zgłoś
travelmax Re: Wesołych Świat 27.12.13, 21:11 Też bym tak chciał na święta ale mi dane dopiero za 30 dni. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
anm-ar Re: Wesołych Świat 27.12.13, 23:02 Ja własnie dzis wróciłam z Hurgady...byłam pierwszy raz w Egipcie i załuję,ze tylko na tydzien wykupiłam.Byłam w hotelu Titanic Beach & Spa ,było super.Wogóle fajny kompleks.Kolacja Wigilijna wypasiona,mielismy na dwie tury 18.30 i 20.30....uroczysta...na sali i na dworze ogromne stoły suto zastawione,grile itp..... .Mega....Niestety wieksosc dla mnie była mało zjadliwa:))) ale kazdy znalazł cos dla siebie.Polecam Swieta w Egipcie ...upał i ludzie w czapeczkach Sw.Mikołaja.....a propos...Mikołaj tez był.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
turysta-sadysta Re: Wesołych Świat 28.12.13, 10:20 Upał zimą w Hurghadzie? Jakoś nie wierzę w te 30-35 stopni, prędzej 22-24 max w południe, jaki to upał? Do tego o 16-tej ciemno i nudno. Egipt zimą jest znośny ale bez rewelacji Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: Wesołych Świat 29.12.13, 07:01 Nie wiem kto mówil,że jest 30pare stopni.jest w porywach do 28...ale czy to mało?Egipt -jest nudny?No nie wiem- może,zależy w jakim towarzystwie jestes.My tu mamy kino akcji:) Odpowiedz Link Zgłoś