Dodaj do ulubionych

Proszę o pomoc (Muzyka Arabska)

IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 12.08.04, 21:32
Mam wielką prośbe, jeśli ktoś wie kto wykonuje to nagranie... to prosiłbym o
pomoc, jest to wyciągniete z filmu, który nakręciłem w Egipcie, kawałek
puszczany często przy animacjach w hotelu Deser Rose, podaje link:
ftp://skiza001:kamilleas@ftp.members.lycos.co.uk/super hit.mp3
Z góry dziękuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Chris Re: Proszę o pomoc (Muzyka Arabska) IP: *.acn.waw.pl 12.08.04, 21:43
      Przepraszam za zmiane ale poprawiłem linka:
      ftp://skiza001:kamilleas@ftp.members.lycos.co.uk/superhit.mp3
      w nazwie pliku nie może być spacji.
      • koalabis Re: Proszę o pomoc (Muzyka Arabska) 13.08.04, 19:06
        Pobrałem mp3, ale niestety nic mi nie wpadło do głowy, nie znam tego kawałka.
        Polecam adres www.mazika.com/ po rejestracji można ssać bez problemu
        wszelkiej maści muzykę arabską, ja pobierałem na czuja i sporo fajnych kawałków
        mi wpadło.

Pozdrawiam

KOala
    • Gość: maissa Re: Proszę o pomoc (Muzyka Arabska) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 19:10
      Mam tę piosenkę na płycie kupionej w Tunezji. Niestety, napisy są po arabsku i
      w żaden sposób nie mogę odszyfrować ani tytułu, ani nazwiska wykonawcy :((((
      • koalabis Re: Proszę o pomoc (Muzyka Arabska) 13.08.04, 19:19
        Wrzuć na skaner- na forum są osoby, które odczytają "ekg" :)
        • ania_vs_explorer Abdel Kader 14.08.04, 19:38
          ABDEL KADER- Cheb Khaled... jeden z największych hitów w świecie arabskim -
          sama uwielbiam ;) pozdrawiam
          • Gość: kamox Re: Abdel Kader IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 23.08.04, 20:28
            Może znasz jeszcze jakieś inne hity arabskie :> ?? Ten jush mam :) Z nowych
            hitów polecam Amr Diab - Laili Nahary, swietny kawalek :) Pozdraiwam
            • corrina_f1 Amr Diab 23.08.04, 20:44
              Gość portalu: kamox napisał(a):

> Może znasz jeszcze jakieś inne hity arabskie :> ?? Ten jush mam :) Z nowych
              > > hitów polecam Amr Diab - Laili Nahary, swietny kawalek :) Pozdraiwam

Cały Amr jest boski ! :))
              (mam na myśli oczywiście muzykę, bo ogólnie to jakoś nie w moim typie ;)
              Polecam "Tamalli Malaak" i swojsko brzmiący tytuł "Habibi" (najlepiej w jakimś remixie, co prawda w większości anglojęzyczna, ale miło się słucha)
              • Gość: kamox Re: Amr Diab IP: *.unicity.pl / 80.51.254.* 24.08.04, 09:43
                Amr Diab powiedzmy, że jest dobry :) Taki trochę za spokojny czasem jak dla
                mnie ale ogólnie ok, osobiście wolę Hakima, Amal Hejazy, Nancy Ajram itp :)
                Pozdrawiam.
            • egipcjanka15 Mohamed Mounir, Fayrouz 24.08.04, 13:47
              Polecam ostatnia plyta Mohameda Mounira, moj ulubiony z niej kawalek to
              Shamandoura, ale ogolnie jest ok.

I niezmiennie uwielbiam Fayrouz, od lat niezmiennie swietnie spiewajaca. Jej
              ostatnia plyta (sprzed jakichs dwoch lat z okladem - ona nie produkuje hurtowo)
              Wa La Kif jest przeswietna. Calkiem nowy styl.
              • corrina_f1 Re: Mohamed Mounir, Fayrouz 24.08.04, 14:00
                Skoro polecasz, to zapuszczę sobie na nockę na emule parę kawałków :P

Btw, wczoraj ściągnęłam (chyba, bo rano nie zdążyłam sprawdzić) płytkę Diaba z
                największymi hiciorami :))
                • Gość: kamox Re: Mohamed Mounir, Fayrouz IP: *.unicity.pl / 82.160.88.* 25.08.04, 13:45
                  Corrina, wogole to dzieki za plytke :) Ale szukam duzo hitow :) Posiadasz moze jakiegos linka do Amal Hejazy - Mestany Eih, emule odpada bo nie chodzi mi, a mazikaty.com to jest slaba jakosc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka