Dodaj do ulubionych

El Faraana Reef (SSH) - WiFi

26.03.14, 22:46
Czy ktos wie czy w El Faraanie jest WiFi. Niewazne czy platne czy bezplatne. Jezeli platne to moze ktos wie ile to kosztuje. Jak bylem pare lat temu w Jungle w Hurghadzie to wygladalo to w ten sposob, ze wchodzilo sie na jakas stronke, podawalo kod ze zdrapki i obowiazywal on na okreslony czas, przez ktory mialo sie dostep do neta. Jak to wyglada w El Faraanie ?
Obserwuj wątek
    • coca.kola Re: El Faraana Reef (SSH) - WiFi 26.03.14, 23:25
      nie mam pewności na 100%, ale raczej nie ma tam wifi.
      • walo14 Re: El Faraana Reef (SSH) - WiFi 27.03.14, 09:12
        jest wifi płatne, przy recepcji. Cena ok 10dol. za godzinę, o ile dobrze pamiętam.
    • doral2 Re: El Faraana Reef (SSH) - WiFi 27.03.14, 19:39
      zostaw kompa w domu i odpoczywaj.
      po to tam jedziesz.
      bez kompa świat się nie zawali.
    • krawcu2544 Re: El Faraana Reef (SSH) - WiFi 28.03.14, 11:25
      W El Faraana Reef Wi Fi jest tylko przy recepcji obok ich kafejki internetowej tylko ze za godzinę żądaja 10$.Możesz iść spokojnie do publicznej kafejki internetowej znajdującej się niedaleko hotelu.Trzeba wyjść za bramę kompleksu hotelowego do publicznej ulicy i skrecić w lewo. Idąc jakieś 200 metrów po prawej stronie ulicy miniesz sklepy a za kolejne 150 jest stacja benzynowa z kolejnymi kompleksami handlowymi.Na samym roku tych kompleksów wchodząc na pierwsze piętro znajduje się publiczna kafejka internetowa gdzie za 30 min płacisz 1$.Pozdrawiam
      • walo14 Re: El Faraana Reef (SSH) - WiFi 28.03.14, 11:51
        wiem, że w niektórych kafejkach, przy deptaku ze sklepikami, opisanym powyżej jest WiFi. Sam jednak nie korzystałem z tego, nie zabierałem nigdy telefonu, ani laptopa poza hotel na takie krótkie wyjścia.
        • des4 Re: El Faraana Reef (SSH) - WiFi 28.03.14, 20:40
          ja też nie zabierałem nigdy mojego xboxa poza hotel, grałem tylko w hotelu, dlatego wybieram tylko hotele z siecią i dostepem do xbox live...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka