Dodaj do ulubionych

chce sie uczyc arabskiego- jak??

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 13:46
Kochani przez 2 tyg. w Egipci podłapałam podstawowe zwroty- i naprawde od
razu inaczej sie rozmawia z Egipcjanami. chciałabym sie poduczyc tego jezyka,
zeby troszke mowic i troszke rozumiec. mieszkam w Bydgoszczy i tu u nas -
prowincja - kursow arabskiego nie ma;) wiec co zrobic?? kupilam rozmowiki
polsko arabskie z zapisem fonetycznym - ale sa żenujace.. podpowiedzcie!!:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Voy Re: chce sie uczyc arabskiego- jak?? IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 14:04
      Hallo!

Jedna ze szkół językowych w Bydzi chciała zorganizować kurs arabskiego, nie
      było chętnych (w sumie 2 osoby) ale sie moze z nimi skontaktuj.... szkola jest
      koło Rossamana wejscie od skwerku na Gdanskiej.
      • Gość: karolka Re: chce sie uczyc arabskiego- jak?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 14:17
        dzięki!! bede kombinowac;)
        • Gość: Voy znalazłem!!! IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 13:47
          Ogłoszenia Gazety pomoskiej z 31.08:

"ARABSKI, angielski, włoski, hiszpański, francuski, portugalski, rosyjski, FCE,
          CAE, CPE, "Bliżej Świata" Jagiellońska 1, 322-59-78. "

Pozdrawiam,

Voy
          • Gość: karolka Re: znalazłem!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 14:30
            Voy intrygujesz mnie... jestes z Bydgoszczy!!!!! dzwonilam tam - dziwni ludzie
            ale zaryzukuje;) bardzo mi zalezy;) a moze pojdziesz uczyc sie ze mna??;)
            • Gość: Voy Re: znalazłem!!! IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 15:19
              Hmmmmmmmmm..... umówmy się tak: Bydgoszcz bardzo dobrze znam....:))))
              • karolinach3 Re: znalazłem!!! 03.09.04, 08:54
                Voy - wstępnie się zapisałam!!!!!!!!!!!! :*
                • Gość: Voy Re: znalazłem!!! IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 11:02
                  informuj o postepach! jeśli beda potrzebować ludzi żeby skonstruować grupe to
                  daj mi znać, znam jeszcze jedną osobe w Bydzi "do przekonania".... można
                  spróbować:)

Pozdr,

Voy
                  • Gość: karolka Re: znalazłem!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 11:04
                    Ok oczywiście- al Ty fajny jestes:)
                    • Gość: Voy Re: znalazłem!!! IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 11:12
                      hahahahahaha! No nieeee tego jeszcze tutaj nie było.....:0)

Chyba się na piffko w Kredensie umówimy... czy wolisz może
                      LondonPub/Sono/Speed/Mózg/Text/Chatę/Amsterdam/10,5/Sogo/Żubra/labirynt...
                      niom, parę miejsc jest w Bydzi, co nie? :)))

Voy
                      • Gość: karolka Re: znalazłem!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 11:22
                        hihihi;) no niezle - chyba kredens najfajniejszy czy moze nie??;) ale znajomosc
                        bydgoskich knajp na 5!:)
                        • Gość: Voy Re: znalazłem!!! IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 11:47
                          Kredens to opcja nr. 1, chociaz od czasu kiedy darta wyrzucili, tzreba się
                          cxzasami przenosic w inne miejsca (patrz rozdzial Zubr, london, Chata)

Pj jak ja dawno w Bydzi nie byłeeeem!!!!

Musze chyba odwiedzic kiedys...
            • corrina_f1 Re: znalazłem!!! 02.09.04, 21:58
              Może to Ci się przyda (choć chyba nie Bydgosz)
              www.arabia.pl/article.php?id=11291
              pzdr
              Kasia
              • Gość: karolka Re: znalazłem!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 08:08
                Dzięki Kasiu!!! Bardzo mi przykro z powodu Twojego kota!!! :( Sama mam kociaka
                i wiem chyba jak mozesz cierpiec!
    • Gość: Osama Re: chce sie uczyc arabskiego- jak?? IP: *.mt.polsl.gliwice.pl 03.09.04, 13:27
      Kup pistolet a jak nie możesz to kawałek żyłki i zrób sobie łuk, spójrz w
      lustro i co wiedzisz? arabską terorystkę, język podłapiesz z czasem
      • Gość: karolka Re: chce sie uczyc arabskiego- jak?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 13:31
        hmmmm nie rozumiem....
      • Gość: Voy Re: chce sie uczyc arabskiego- jak?? IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 13:39
        Byłoby za*****ście gdyby terrorysci z łukami latali.

Wyobrażacie sobie walki w Iraku, afganistanie czy w Czeczenii?????
        Łuki, topoty, miecze....

:))))))))))))))))
    • Gość: karolka KTO SIE POUCZY ZE MNA?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 07:35
      No Kochani??? Kto sie pouczy ze mną?? BYdgoszcz - spotkania 2 x w tyg. po 2
      godz lekcyjne - 12zł/za godz czyli jakies 180 zł miesięcznie. Boje sie ze sie
      grupa nie sklei i wtedy ja tez nie bede mogla sie uczyc;) Voy - pamiętam - 1
      osoba;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka