Dodaj do ulubionych

z którym Biurem do MARS ALAM

19.09.14, 14:32
czy macie w tym temacie jakieś doświadczenia. Ostatnio była w Hurgadzie z TUi i było super, lot i pobyt. W sierpniu 2015 zamierzamy się wybrać do MARS ALAM i nie widzę w ofercie TUi tego kierunku. Czy możecie polecić inne Biuro. Co myślicie o Hotelu Oriental Bay?. Z góry dziękuje za wskazówki
Obserwuj wątek
    • marlenabog Re: z którym Biurem do MARS ALAM 19.09.14, 15:19
      W grudniu do Marsy lece z EXIMTOURS. Ostatnio w Sharmie byłam z Alfą, Wezyrem i Itaką i nie narzekałam :)
    • li1210 Re: z którym Biurem do MARS ALAM 20.09.14, 20:19
      Akurat do Marsa latamy z Itaką ,chociaż raz byliśmy z Alfa Star i zawsze było super.Powodzenia
    • eljanaki Re: z którym Biurem do MARS ALAM 20.09.14, 20:45
      poczekaj na ofertę TUI może wznowią
      • colin1974 Re: z którym Biurem do MARS ALAM 21.09.14, 11:02
        My byliśmy z Tui w Sol Y Mar Solaya -hotel rewelacyjny ale nie dostępny z innych polskich bp .
        W hotelu tylko włosi i polacy brak ruskich to wielki atut ........
    • adamp777 Re: z którym Biurem do MARS ALAM 21.09.14, 16:40
      Bylismy w tym roku właśnie w Oriental bay i polecam. Super hotel, jedzenie, atmosfera, rafa i ogolnie wszystko ok. Hotel pod włochów i ich najwiecej, mają swoich animatorów' swoje inne opaski all , poza tym polacy, czesi, francuzi i niemcy. Brak rosjan i to +. Lecieliśmy z eximem i szczerze polecam.
      • mygdu Re: z którym Biurem do MARS ALAM 22.09.14, 07:33
        wielkie dzięki za odzew, poczekam na Tui a jak nie będzie to chyba wybiorę Itakę.
    • krzycho-to-ja Re: z którym Biurem do MARS ALAM 22.09.14, 10:49
      Zdecydowanie nie z ITAKĄ. My w grudniu kupiliśmy wyjazd z oferty "first minute" aby w czerwcu się dowiedzieć że jest za mało chętnych i odwołują wyjazd. Oczywiście zwrot kasy albo wybór czegoś z ich aktualnej oferty.. jakaś porażka!!
      Więc NIGDY więcej z ITAKĄ!!
      • jolantas1955 Re: z którym Biurem do MARS ALAM 22.09.14, 16:39
        Mnie też Itaka tak załatwiła:( Ostatecznie chyba wyszło mi na plus, bo poleciałam do Brayki z Eximu, a El Malikia do której miałam lecieć podobno zeszła na psy!
        • troompka Re: z którym Biurem do MARS ALAM 23.09.14, 11:18
          a mnie tak załatwiło TUI :) wiec w ogole nie polecialam do Egiptu (bo mnie dodatkowo wystraszyli usuwajac marsa z oferty), tylko w zupelnie innym kierunku z Itaką.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka