Dodaj do ulubionych

17.09 Hurgada z alfa star

11.09.04, 14:48
17.09 Hurgada Sultan Beach z wawy leci ktos:)
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • agentcooper Re: 17.09 Hurgada z alfa star 11.09.04, 22:23
      marzenik22 napisała:

> 17.09 Hurgada Sultan Beach z wawy leci ktos:)
      > Pozdrawiam

tym samym samolotem ale w inne miejsce :)
      • marzenik22 Re: 17.09 Hurgada z alfa star 11.09.04, 23:49
        a do jakiego hotelu??
        JA mialam rezerwacje do Coral beach ale kochane Alfa star "zaproponowali"
        zamiane:(
        Mam nadzieje ze na miejscu zakwaterowanie przebiegnie bez nerwow.
        Pozdrawiam i do zobaczenia
        • Gość: AgentCooper Re: 17.09 Hurgada z alfa star IP: *.orasoft.net.pl 12.09.04, 09:39
          do Hurghady tylko samolot a potem do Safagi (60 km na pld od Hrg). Niech tylko
          sprobuja cos zamienic to bedzie ostatni hotel ktory zamienia ;)Do tej pory jest
          OK, ponadto napisalem maila do dyrektora tego hotelu i odpisal ze rezerwacja
          zrobiona, overbookingu nie ma takze powinno byc spoko.
          pozdrawiam.
          • marzenik22 Re: 17.09 Hurgada z alfa star 13.09.04, 11:46
            :)no to zycze wam powodzenia i milego pobytu no i do zobaczenia w
            samolocie:))!!!!
            Pozdrawiam
            • Gość: AgentCooper Re: 17.09 Hurgada z alfa star IP: 5.5R2D* / *.pg.com 13.09.04, 16:01
              i nawzajem :) JEszcze 3 dni w robocie i wakacje :)))Deska, nurkowanie, slonce i
              wiatr. Mniam.Na tydzien jedziesz czy na dwa ?
              • marzenik22 Re: 17.09 Hurgada z alfa star 13.09.04, 18:48
                niestety w tym roku tylko na tydzien zabraklo czasu:((
                No ale mam nadzieje ze bedzie conajmniej tak rewelacyjnie jak rok temu:)
                Pozdrawiam i do zobaczenia w samolocie:) no i w sklepie wolnoclowym hehe:)
                • Gość: AgentCooper Re: 17.09 Hurgada z alfa star IP: *.orasoft.net.pl 13.09.04, 20:01
                  no wlasnie - bo po wejsciu do UE wolnoclowe ceny sa juz tylko przy takich
                  wyjazdach jak Egipt :((( Ale trzeba cos kupic zeby sie przed zemstą Faraona
                  bronic.
                  kurcze, w/g prognozy wiatr sie od soboty zmniejsza a ja glownie na deske jade :
                  ( Mam nadzieje ze sie rozwieje.
                  My tez tylko na tydzien niestety.
                  • marzenik22 Re: 17.09 Hurgada z alfa star 14.09.04, 11:37
                    to juz za 3 dni!!!!!!!!!:)))POzdrawiam
                    • Gość: AgentCooper Re: 17.09 Hurgada z alfa star IP: 5.5R2D* / *.pg.com 14.09.04, 14:38
                      no, jeszcze 3 dni wytrzymac w robocie.....szkoda tylko ze ten tydzien tak
                      szybko minie.
    • Gość: lomax Re: 17.09 Hurgada z alfa star IP: *.kprawna.pl 14.09.04, 11:48
      mi w Alfa Star powiedzieli ze nie moge wybrac sobie hotelu? tylko moglem wybrac
      ze 4*. Myslicie ze moge cos zrobic? dzieki
      • marzenik22 Re: 17.09 Hurgada z alfa star 14.09.04, 12:02
        Jest jakas opcja "fortuna'w ktorej wybierasz tylko rodzaj hotelu
        tzn "gwiazdki"a kwateruja cie prawdopodonie w zaleznosci od wolnych miejsc w
        hotelach.Ale nie moge nic wiecej powiedziec bo nie korzystalam.
        Teoretycznie tylko w takim przypadku mozesz nie miec pewnosci w jakim hotelu
        wyladujesz...no ale w praktyce jest roznie... ja rezerwowalam miejsce w Coral
        Beach a kilka dni temu zadzwonili ze kontrahent w egipcie nie potwierdzil
        rezerwacji i podali kilka innych w zamian:) Wybralam sultan'a Mam nadzieje ze
        to juz koniec niespodzianek:)
        Pozdrawiam
        .....
        Juz za 3 dni w Egipcie!!!!!
        • Gość: lomax Re: 17.09 Hurgada z alfa star IP: *.kprawna.pl 14.09.04, 12:21
          mi powiedziano ze rezerwacji przy obajzdowkach nie mozna zrobic. pierwszy
          tedizen jezdze i zwiedzam a dopiero w drugim w hurghadzie. wlasnie do nich
          dzownilem i powiedzieli to samo. na pewno jnie korzystam z opcji fortuna. no
          ale coz.dzieki. a jakie holtele warte sa polecenia z tych 4*?
          • marzenik22 Re: 17.09 Hurgada z alfa star 14.09.04, 22:31
            Moge ci tylko polecic te w ktorych bylam :Roma calkiem w porzadku jesli chodzi
            o polozenie to rewelacyjne:) i szczegolnie polecam hilton Long Beach(ale roznie
            w roznych biurach go oceniaja 4* lub 5*)poza tym Coral beach calkiem niezly:)
            Ja lece do Sultana tez 4* wiec jak wroce to chetnie sie podziele wrazeniami:)
    • Gość: AgentCooper Re: 17.09 Hurgada z alfa star IP: 5.5R2D* / *.pg.com 15.09.04, 14:48
      no to jeszcze 2 dni i wakacje :) Tylko kurde z wiatrem do srody co najmniej
      dupa :(((
    • Gość: kama Re: 17.09 Hurgada z alfa star IP: *.polkomtel.com.pl 15.09.04, 18:54
      ja też ja też ja taż! 17go do Hurgady Hurrrraaaaaa!!!!!! na objazdową, prawda,
      nie można zarezerwować hotelu bu....
      • agentcooper Re: 17.09 Hurgada z alfa star 15.09.04, 20:37
        Gość portalu: kama napisał(a):

> ja też ja też ja taż! 17go do Hurgady Hurrrraaaaaa!!!!!! na objazdową,
        prawda,
        > nie można zarezerwować hotelu bu....

patrzac po IP tym samym samolotem jeszcze jedna osoba z tej firmy (moja
        znajoma) bedzie leciala.
        • marzenik22 Re: 17.09 Hurgada z alfa star 16.09.04, 00:31
          juz jutro w Egipcie!!!!!!!!!
          • Gość: AgentCooper Re: 17.09 Hurgada z alfa star IP: 5.5R2D* / *.pg.com 16.09.04, 08:56
            no ale dopiero wieczorem :) w kazdym razie c u na lotnisku !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka