Dodaj do ulubionych

Kursy wymiany walut

14.04.15, 20:15
Proszę o info ile EGP jest dziś za 1 USD a ile za 1 EUR w Egipcie. Myślę,że jest to istotna informacja dla turystów i fajnie byłoby mieć bieżące informacje. Dziękuję za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • niiktos Re: Kursy wymiany walut 14.04.15, 22:03
      mysle ze dla ciebie najistotniejsza informacja bedzie to ze jest cos takiego jak wyszukiwarka.
      zarowno na forum jak i w necie.
      nie dziekuj za odpowiedz.
      • sandrula33 Re: Kursy wymiany walut 15.04.15, 12:58
        hejka forumowicze, wyszukiwarka swoją drogą ale kantory w Hurghadzie swoją drogą, podaję kursy z wczoraj, za 1 USD- 7.6 Funta egipskiego, za 1 Euro - 8,03 funta egipskiego, od kilku tygodni kurs niezmienny.
        • agnieszka_sos Re: Kursy wymiany walut 15.04.15, 14:34
          Dzięki wielkie sandrula33. Na taką rzeczową odpowiedź liczyłam. No a cóż.........."niiktosa" w złośliwości i upierdliwości na tym forum nikt nie przebije, toteż szkoda nawet podejmować dyskusję z taką "sztuką".
          • ola_dom pierwszy z brzegu kalkulator walutowy 15.04.15, 17:24
            podaje te same wartości, co sandrula...:

kalkulatorwalutowy.com/?gclid=CMOgkrvO-MQCFeLNcgod07MANg
          • sandrula33 Re: Kursy wymiany walut 15.04.15, 19:48
            agnieszka_sos masz rację, złośliwości tu na tym forum nie brakuje, to straszne, jak chcesz coś pytać pisz na priva najlepiej, bo złośliwość się wtedy nie włączy. A dodam że dzisiaj byłam w kantorze kurs bez zmian. A jeśli chodzi o pogodę to mogę na bieżąco, ostatni tydzień była masakra, wieczory chłodne, w ciągu dnia wiało, na pustyni przemarzłam, moi turyści też, ale dzisiaj już było cieplej, co prawda słońce świeci co dziennie, dzisiaj niebo było już bezchmurne, teraz wieczór trochę chłodny w sensie ok 20 st. ALE OD JUTRA JUŻ UPAŁY. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka