Dodaj do ulubionych

sun rice palacio

IP: *.bumerang.univcomp.waw.pl 14.09.04, 13:09
właśnie wróciłam z tego hotelu. było bardzo fajnie, hotel jak na Egipt bardzo
czysty. Polecam biuro Sun & Fun. Super biuro, bardzo fajne rezydentki. Po raz
pierwszy spotkałam się z takim zaangażowaniem. Dziewczyny, a w szczególności
Ania i Bożena, robiły co mogły, aby pobyt na miejscu wszystkim się udał.
Jedzenie bardzo urozmaicone, choć mało doprawione. Pokoje ładne z pięknym
widokiem na morze. Raj na ziemi.
Obserwuj wątek
    • Gość: Agentki Re: sun rice palacio IP: *.aster.pl 14.09.04, 17:06
      Wybieramy się do tego hotelu pod koniec września. Mamy nadzieję, że będziemy
      tak zadowolone jak Ty. Napisz coś więcej. Czy byłaś na wycieczkach? Czy hotel
      organizował jakieś dodatkowe atrakcje? Czy zwiedzałaś Hurghadę? Czekamy na
      Twoje informacje.
      • Gość: darek Re: sun rice palacio IP: 62.233.169.* 15.09.04, 09:21
        Agentki!!!
        od kiedy do kiedy bedziecie??ja wylatuje 08.10.bedziecie?bedzie impreza!moze
        sie spotkamy??
        • Gość: Agentki Re: sun rice palacio IP: *.aster.pl 16.09.04, 13:00
          Będziemy 23-09 - 01-10. Niestety. Zostanie nam tylko wymiana wrażeń po powrocie
          do kraju. Życzymy Ci Darku udanego pobytu.
          • Gość: darek Re: sun rice palacio IP: 62.233.169.* 16.09.04, 13:12
            Ale szkoda!jak wrocicie to sie odezwijcie jak bylo.Takze zycze Wam suuuper
            wypoczynku!
            do uslyszenia
      • Gość: azja Re: sun rice palacio IP: *.bumerang.univcomp.waw.pl 16.09.04, 10:32
        cześć byłam z polskim centrum nurkowym VIP na nurkowaniu. Było super. Fajni
        ludzie i profesjonalna obsługa. Jeżeli chodzi o wypady do miasta to polecam
        dyskotekę Papas Beach. Bardzo "europejska" :)Polecam wyprawę do Sakali busem,
        będziecie pod ogromnym wrażeniem :)Na extra zakupy nie liczcie. Złoto bardzo
        drogie, pamiątki dość kiczowate, a o targowaniu praktycznie nie ma mowy.
        Co do tzw. faraonki, to nie ma na nią złotego środka. Radzę zakupić sobie na
        lotnisku w Warszawie "Gorzką ...":)Egipskie trunki nie są zbyt smaczne.
        Radzę zabrać ze sobą herbatę miętową i jakąś grzałkę. Przy problemach
        żołądkowych bardzo się przyda. Radzę również nie zabierać stosu ubrań,
        najbardziej potrzebny wam będzie kostium kąpielowy.
        Jeżeli jedziecie na dwa tyg. to może być trochę nudno. Codziennie powtarza się
        ten sam schemat: śniadanie, plaża, obiad, plaża, kolacja....
        Egipt nie należy do miejsc bardzo rozrywkowych, choć nie można mu zarzucić
        braku swoistego uroku.
        Pozdrówcie od nas: czyli od Asi i Tomka, rezydentki Anię i Bożenę. To
        dziewczyny stworzone do tej pracy. Życze udanego urlopu. Pozdrawiam
    • Gość: darek Re: sun rice palacio IP: 62.233.169.* 14.09.04, 23:35
      Masz moze jakies zdjecia??hotelu lub miasta?
      • Gość: azja Re: sun rice palacio IP: *.bumerang.univcomp.waw.pl 16.09.04, 10:51
        Mam zdjęcia. Niestety nie przy sobie:) Mogę jedynie powiedzieć, że hotel
        wygląda dokładnie tak jak w folderach. Radzę jednak opalać się nie wzdłuż
        zatoki tylko na samym cypelku, tam przyjemnie wieje, nie odczuwa się tak bardzo
        upału, no i nie jest się narażonym na marudzących Niemców.Za restauracją rybną
        znajduje się dyskoteka.
        W trakcie pobytu przysługują dwie wizyty w tejże właśnie restauracji. Jedna
        kolacja i jeden obiad. Jedzenie jak na Egipt dość smaczne i świeże. Te dwa
        posiłki można zamienić na jedną pizzę, ale nie polecam.Codziennie wieczorem
        odbywają się animacje dla dzieci w j. niemieckim i później dla dorosłych. Na
        początku wydają się dość fajne, z czasem ma się jednak dosyć tych samych
        programów i piosenek. Nie można narzekać na obsługę hotelu, bardzo się starają
        co będzie widać. Radzę nie rozpuszczać obsługi "pokojowej" i nie przyzwyczajać
        do zbyt dużych napiwków, bo możecie mieć później problem. Lepiej jest zostawiać
        2-5 funtów i trzymać tak do końca. I tak są już rozpuszczeni bo Niemcy przy
        każdej sposobności, na plaży, w barze, czy restauracji zostawiają po 1 Euro.
        Ale tych stać :)Pozdrawiam
    • Gość: sonia do azji IP: *.dsl.easynet.co.uk 15.09.04, 13:56
      czesc aga
      jak wam sie udala reszta urlopu?
      my jescze pobalowalismy tydzien w polsce a teraz juz niestety od 3 dni ciezko
      pracujemy :)
      daj znac co u was slychac
      masz moze numer gadu gadu?
      pozdrowienia
      sylwia
      • Gość: azja Re: do azji IP: *.bumerang.univcomp.waw.pl 16.09.04, 10:35
        Cześć Sylwia,
        jak tam po powrocie, ja jeszcze dochodzę do siebie:)
        Mamy już zdjęcia. Mój GG 5122544
        Pozdrawiam.
        Asia i Tomek
    • Gość: radek Re: sun rice palacio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 10:48
      czy biuro sun&fun ma jakas stronke internetowa?nie moge ich znalezc w necie-
      jesli mozecie to podajcie mi adres.pozdrawiam
      • Gość: azja Re: sun rice palacio IP: *.bumerang.univcomp.waw.pl 16.09.04, 10:52
        www.sunfun.pl
      • Gość: gunia Re: sun rice palacio IP: *.acn.waw.pl 16.09.04, 10:57
        Ja wróciłam wczoraj z tego hotelu. Byłam 2 tygodnie i w ogóle się nie nudziłam!
        Wręcz przeciwnie za mało czasu na wszystko.
        Co do zakupów w Sakkali- polecam! Można kupić ładne pamiątki, a targować da się
        wszędzie. Moj mąż kupił arafatkę za 30 Le, a cena początkowa 180 Le. Do tego
        herbatka i pogawędki. Mili ludzie. A jak się robią upierdliwi, to po prostu nie
        zwracać uwagi.
        Złoto również kupiłam ładne i wcale niedrogo. W dobrym sklepie i 20 % taniej
        niż cena początkowa.
        Służe pomocą jakby ktoś miał pytania.
        pozdrawiam
        • Gość: azja Re: sun rice palacio IP: *.bumerang.univcomp.waw.pl 16.09.04, 11:15
          ok, targować się można, tylko nie tak jak to jest wszędzie przedstawiane. W
          Tunezji na przykład można zejść z ceny nawet 60%, tu nie jest tak dobrze. A co
          do tych pamiątek to kwestia gustu. Piramidki, chusty, i inne pierdoły można
          kupić i nie są aż tak strasznie tandetne. Polecam przyprawy. Jest również
          market w którym można nabyć fajne rzeczy do jedzenia. Znajduje się w Sakali 50m
          za rondem idąc w stronę Mc Donaldsa. Market jest 2 piętrowy, wyróżnia się tym
          że są tam kasy fiskalne i ceny na każdym produkcie.
        • Gość: darek Re: sun rice palacio IP: 62.233.169.* 16.09.04, 12:32
          Gunia masz moze zdjecia hotelu,pokoi?bylbym wdzieczny.nurkowaliscie moze?gdzie
          najlepiej?przy hotelu na tej rafce nurkowaliscie?
          pozdrawiam
          • Gość: gunia Re: sun rice palacio IP: *.acn.waw.pl 16.09.04, 12:57
            Mam mam i to sporo. Nurkowaliśmy prawie codziennie przy hotelu- mają ładne
            rafy. Oprócz tego popłynęliśmy na Giftun i tam nurkowaliśmy. Dokładnie
            snurkowaliśmy.
            Pytaj jak coś jeszcze.
            • Gość: darek Re: sun rice palacio IP: 62.233.169.* 16.09.04, 13:09
              podam Tobie moj nr gg 4391011...kliknij
              dziekuje
            • Gość: agentki Re: sun rice palacio IP: *.aster.pl 16.09.04, 14:02
              Guniu powiedz proszę czy jeśli codziennie nurkowaliście to mieliście swój
              sprzęt tj. maski, fajki, płetwy czy można ten sprzęt wypożyczyć. Co Ty radzisz?
              Pozdrawiamy.
              • Gość: gunia Re: sun rice palacio IP: *.acn.waw.pl 16.09.04, 16:26
                Sprzęt można wypożyczyć, ale my mielismy swój. Nie wzięlismy tylko płetw z
                Polski, a potem tego żałowaliśmy, bo się jednak przydają. Wypożyczenie płetw
                ok. 20 le za dzień. Jednak swoje to swoje. Jak się płynie na Giftun to dają
                wszystko w cenie wycieczki, ale ponoć nic nie jest zdezynfekowane.
                pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka