Dodaj do ulubionych

Exim hotel PANORAMA

IP: *.man.polbox.pl 19.09.04, 20:07
Chcę wybrać sie na wycieczke objazdową Sfinks- 7 dni z Biura Eximtours i
uzupełnić ją o 7 dniowy pobyt w El Gounie lub Safadze, z tego co sie
dowiedziałam w biurze na Safage w październiku nie mam co liczyć,
zaproponowano mi hotel PANORAMA. Bardzo proszę o opinie na temat tego hotelu.
Obserwuj wątek
    • csw1 Re: Exim hotel PANORAMA 08.10.04, 11:50
      Wróciłem z egiptu 6 października.Mieszkałem właśnie w hotelu panorama położonym
      w Elgounie.I mogę z czystym sumieniem polecić ten hotel.
      Dobra obsługa,dobre jedzenie pod dostatkiem.
      Do najbliższych sklepów w Downt-town jakieś 7 min drogi piechotą.
      Adres hotelu to www.panoramabungalows.com
      Pozdrawiam
    • Gość: zaba Re: Exim hotel PANORAMA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.10.04, 21:52
      Byłam we wrześniu w Panoramie. Hotel wtedy działał zaledwie miesiąc, więc póki
      co jest jeszcze niezniszczony. Obsługa ok. Jedzenie niezłe, ale trochę
      monotonne. Tanie drinki w barze. Na plażę dowozi łódka odpływająca od 9 co
      godzinę (bezpłatna). Fajne baseny. Mankamentem jest brak infrastruktury typu
      np. fitness w wodzie czy siatkówka. Hotel chyba jest jeszcze za młody i nie
      zdążyli z tego typu atrakcjami. Ogólnie polecam całą El Gounę. Jest kameralna,
      cicha i spokojna.
    • Gość: Pioterek Re: Exim hotel PANORAMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 22:07
      Uważaj na pokoje z numerami od 6, ponieważ są po drugiej stonie laguny!
      Panorama pokoje z numerami 6xx ma w Hotelu El Khan, który ma chyba tylko ***, a
      do restauracji i basenu trzeba iść te 7 minut. Plusem jest to, że pokoje w El
      Khan są bardziej "arabskie" i są blisko sklepów.
      Byliśmy pierwszymi (w sierpniu) gośćmi w Panorami. Muszą się jeszcze wiele
      nauczyć, ale ogólne wrażenia pozytywne.
      Miłego pobytu!
      • Gość: zaba Re: Exim hotel PANORAMA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.10.04, 22:13
        Zgadza sie, El Khan jest troszke oddalony od samej Panoramy i jest to hotel 3*,
        ale z tego co wiem, biura podróży maja rozróżnienie na te dwa hotele.
        Przynajmniej w Select tours było tak, że w El Khan byli zakwaterowani ludzie,
        którzy wykupili opcje 3* a w Panoramie ci, którzy mieli 4*.
        • Gość: Pioterek Re: Exim hotel PANORAMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 15:47
          Jechaliśmy z EXIM tours i niestety El Khan i Panorama to dla nich jedno. Częśc
          naszej wycieczki trafiła do El Khan. My też tam trafiliśmy, ale nie było ZIMNEJ
          (!!!) wody i wykłóciliśmy się o pokój w Panoramie.
          • Gość: Pioterek Re: Exim hotel PANORAMA - errata :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 15:50
            Ale, tak jak wcześniej wspomniałem, byliśmy pierwszymi gośćmi w Panoramie.
            Wtedy jeszcze nie mieli zbyt dużó wykończonych pokoi. Może teraz już nie robią
            takich numerów.
            • Gość: zaba Re: Exim hotel PANORAMA - errata :-) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.10.04, 17:58
              ja byłam z Select tours we wrześniu i oni napeno dawali El Khan tym, co mieli
              trzy gwiazdki, nie wiem jak Exim, chciaz z nami bylo duzo ludzi z tego biura
              • Gość: Kate Re: Exim hotel PANORAMA - errata :-) IP: 80.51.229.* 11.10.04, 21:37
                Zaba! W jakim terminie byłaś w Egipcie? Może się spotkałyśmy,ja spędziłam jedną
                noc w El Khanie 13.09.
                • Gość: zaba Re: Exim hotel PANORAMA - errata :-) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.10.04, 21:39
                  Kasia? Program rejsowy z Select?
                  • Gość: Kate Re: Exim hotel PANORAMA - errata :-) IP: 80.51.229.* 11.10.04, 21:42
                    TAK
                    • Gość: zaba Re: Exim hotel PANORAMA - errata :-) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.10.04, 21:43
                      ale numer!
                      • Gość: Kate Re: Exim hotel PANORAMA - errata :-) IP: 80.51.229.* 11.10.04, 21:44
                        a Ty kto?
                        • Gość: zaba Re: Exim hotel PANORAMA - errata :-) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.10.04, 21:46
                          jesli jestes ta Kasia, o której mysle, to odbierz pocztę.
                    • Gość: zaba Re: Exim hotel PANORAMA - errata :-) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.10.04, 21:44
                      ale numer!
    • iziek Re: Exim hotel PANORAMA 09.11.04, 14:57
      Byłam w Panoramie, najpierw jeden dzień, potem po objeździe - 4 dni. Wiedząc
      już jak wygląda hotel za drugim razem poprosiłam przy zakwaterowaniu o domki i
      to nad wodą (najpierw rezydenta). Dostaliśmy domek 501, zaraz przy drodze, tak
      więc po chwili poszliśmy już do recepcji i poprosiliśmy o domek powyżej nr 510.
      Poparte to zostało drobną kwotą w USD (której recepcjonista nie chciał
      przyjąć). Dostaliśmy domek 515 i wszystko było ok.
      Aha, z Panoramy do Downtown jest ok. 10 min spacerkiem.
      • Gość: magda Re: Exim hotel PANORAMA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.11.04, 10:15
        moze mas zjakies fotki z panoramy?
        • Gość: kika Re: Exim hotel PANORAMA IP: *.adm.uj.edu.pl 17.11.04, 13:32
          hotel ma swoją stronę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka