Dodaj do ulubionych

ILE WE WRZEŚNIU ZA WYCIECZKI??????

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.09.04, 07:58
mam pytanko.przeglądając poprzednie post padają różne ceny za wycieczki
fakultatywne z hurghady do Kairu,Luksoru,itp.Ile tak naprawde trzeba zaplacic
za wycieczki we wrześniu,żeby nie przepłacić.Jade 24.09 i potrzebuje szybkich
informacji.Prosze Pomózcie!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Emm Re: ILE WE WRZEŚNIU ZA WYCIECZKI?????? IP: 193.111.166.* 20.09.04, 09:55
      Ja tez lece 24 wrzesnia z sun & fun.Z tego co sie orientowalam to pakiet-
      luksor, kair 1 dzien, quady i nurkowanie na rafach w granicach 80-100, wieksza
      grupa moze sie targowac.I ogolnie mozna sie targowac zawsze :)
      • Gość: Hurghada Re: ILE WE WRZEŚNIU ZA WYCIECZKI?????? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.09.04, 10:20
        DO jakiego hotelu lecisz i z jakiego miasta?
        • Gość: Emm Re: ILE WE WRZEŚNIU ZA WYCIECZKI?????? IP: 193.111.166.* 20.09.04, 11:53
          do sultan beach z warszawy.A Ty?Tez z sun & fun?W razie czego mozemy sie
          dogadac i pojsc razem do biura w sprawie wycieczek.Ode mnie beda w sumie 3
          osoby.Zawsze mozna sie targowac, na pewno cos opuszcza.
          • Gość: hurghada Re: ILE WE WRZEŚNIU ZA WYCIECZKI?????? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.09.04, 12:26
            My tez z SUN&FUN ale do sun rise palacio.Z tymi fakultetami to dobry pomysł.
    • Gość: Karolka Re: ILE WE WRZEŚNIU ZA WYCIECZKI?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 12:21
      Dziewczyny: myśle że ceny we wrześniu nie sa inne niż te latem - w koncu w
      Egipcie sezon trwa cały rok. Ceny zaleza raczej od biura i waszej siły
      przekonywania ;)
      Napisze o tym co płaciłam ja lub moi znajomi:
      Luksor 25
      Kair 30
      snurkowanie- rejscik po morzu 10
      quad safari (2 osoby na jednym quadzie) POLECAM - 35 dolców: 2 osoby= 17,5
      czyli standardowy zestaw:
      82,5 dolców - to sa ceny z 2 biur ale juz nie wiem czy moge podac z jakich zeby
      nie bylo ze reklama;)
      • Gość: Emm Re: ILE WE WRZEŚNIU ZA WYCIECZKI?????? IP: 193.111.166.* 20.09.04, 14:31
        oj podaj, podaj :)I napisz czy Ci sie podobalo i jak tam organizacja.ja sie
        zastanawiam nad Ohod Tours, nie slyszalam jeszcze na ich temat zadnej
        negatywnej opini
        • Gość: Karolka Re: ILE WE WRZEŚNIU ZA WYCIECZKI?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 07:51
          dwa biura Orbit Travel i Travel Story- podobno to jest wogole jedno biuro.
          Podobalo mi sie bardzo- w Luksorze naszym przewodnikiem byl Hany Alibaba -
          ktory Ci sie tak tu reklamuje. MOgl wiecej mowic o historii i zabarc nas do
          Hatszepsut (czego nie zrobil), poza tym bylo ok. ale najfajniejsza byla
          wycieczka quadami po pustyni. akurat my trafilismy na doskonale zorganizowana,
          czulam sie bezpiecznie, a obiad ktory nam podali na pustyni byl jednym z trzech
          jakie bylam w stanie zjesc w ciagu tych 2 tyg. bardzo dobre jedzonko.
          ja tak sobie mysle ze to chyba nie ma ogromnego znaczenia w ktorym biurze
          wykupisz wycieczki - potem okazuje sie ze ludzie z roznych biur jada jednym
          autokarem;)
    • Gość: ro Re: ILE WE WRZEŚNIU ZA WYCIECZKI?????? IP: 82.201.149.* 20.09.04, 15:06
      Hej, jak chcecie skorzystać z dobrej oferty, prosze bardzo: podaję tel. +20 127
      667 597, Hany Alibaba. np. Luksor 25 usd, Kair 30usd, snurkowanie 10usd.
      Możecie wszystko zarezerwować telefonicznie lub nawet sms-owo. Pozdrawiam!!!
      • Gość: qte Re: ILE WE WRZEŚNIU ZA WYCIECZKI?????? IP: *.21.pl / 213.199.204.* 21.09.04, 10:35
        czy wycieczki z Alibaba sa w polskim jezykiem
        • Gość: elka Re: ILE WE WRZEŚNIU ZA WYCIECZKI?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 11:26
          My dostaliśmy ofertę Kair+Luksor+safari+Giftun za 71$, ale woleliśmy dwudniowy
          Kair i wypadło po 102$. Ale słyszałam o ludziach, którzy płacili za standardowy
          pakiet po 60$. Tak,że różnie bywa.
          Trzeba tylko uważać co w cenie, bo czasem okazuje się, że za pewne obiekty
          trzeba dodatkowo dopłacać, a jak nie to siedzi się na bazarze w Kairze 5 godzin
          (to chyba trudno wytrzymać, nie wiem, bo jednak dopłaciłam 10$ za wycieczkę po
          dzielnicy koptyjskiej i obiad). W Luksorze dopłacaliśmy 5$ za Hatszepsut ( a to
          i tak dzięki przewodniczce Joannie, którą pozdrawiam! i dziękuję za kartusza,
          za który w Kairze chcieli dwa razy więcej, bo ponoć kosztuje to 8$). Poza tym
          biura typu Exim czy Triada mają lepsze hotele w Kairze, a ofertę standardową
          też czasem można stargować o kilkanaście dolarów. Tak więc co kto lubi.
          Generalnie zawsze w końcu jakaś frustracja dopadnie jak się okaże, że inni
          zapłacili mniej lub mieli więcej atrakcji, więc może lepiej nie przejmować się
          aż tak bardzo.
          Szkoda, że już po wakacjach i dlaczego u nas jest tak zimno??? BRRR.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka