Dodaj do ulubionych

transfer Hurghada - Marsa Alam lotnisko

10.12.15, 11:08
podróżował już ktos z Hurghady - nie koniecznie z lotniska, do Marsa Alam i tu koniecznie na lotnisko :) wiem, że można wziąć taxi, złapać busa. a coś takiego konkretnego co można załatwić kilka dni wcześniej?
Obserwuj wątek
    • aksas Re: transfer Hurghada - Marsa Alam lotnisko 10.12.15, 12:17
      mysle ze nie bedzie z tym problemu zalezy jaka kwote chcesz przeznaczyc
      • karo123lina Re: transfer Hurghada - Marsa Alam lotnisko 10.12.15, 19:05
        najlepiej jak najniższą, ale za w miarę rozsądne warunki :)
        • dariusznow Re: transfer Hurghada - Marsa Alam lotnisko 12.12.15, 01:39
          nie wiem na ile jesteś obyta z Egiptem
          taki transfer na własna reke nie nalezy do najtańszych, szczególnie taksówka
          przewoźnik musi wrócic a to też kosztuje, a odległość spora

ekonomiczne rozwiazanie to przejazd autobusem do Marsa i stamtąd taxi na lotnisko
          wlasciwie to lepiej wysiąść w Port Ghalib i na lotnisko rzut kamieniem

warunki dwa
          trochę odwagi i umiejętna komunikacja z miejscowymi aby nie dac się wykorzystać
          autobusy sa w miarę normalne, czasami z klimą i sa tanie

na tej trasie tak nie podróżowałem (jeszcze) ale miedzy Dahab i Sharm owszem

bilet za 100 km kosztował 20 LE :) taxi z dworca do hotelu 40 Le ale to Egipt natomiast taxi Sharm - Dahab ok 300 le więc jest róznica, jak wszędzie...

można też popytać po centrach nurkowych czasami organizuje wyjazdy na nurki, na rezydentów raczej nie licz bo boja sie zabierać ludzi z zewnątrz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka