Gość: justyna IP: 193.111.166.* 26.10.04, 12:15 Czesc Czy ktos moglby mi powiedziec: gdzie w sharm jest sklep wolnoclowy? czy w sklepie wolnoclowym w sharm sa wina (nie produkcji egipskiej)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
corrina_f1 Re: duty free sharm el sheikh 26.10.04, 12:27 Jest w Old Sharmie (na terenie Old Market) i jest tak maleńki jak budka z tureckim jedzeniem :) (no, może ciut większy) Nie wiem, czy ceny zmieniły się drastycznie od maja, ale wszelkie zakupy alkoholowe opłacają się na polskim lotnisku. Kilka win powinnaś w SSH dostać (oczywiście tylko tam, albo w hotelu do kolacji) , ale ceny są trochę wyższe od naszych i raczej żadne wyszukane gatunki. Alkohol wysokoprocentowy zdecydowanie u nas bardziej opłacalny. pzdr Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: duty free sharm el sheikh IP: 193.111.166.* 26.10.04, 13:18 dzieki wielkie za info! postaram sie go znalezc w takim razie:-) Napisalas ze bylo kilka gatunkow wina - ale czy ono bylo egipskie czy jest szansa na jakies miedzynarodowe? szczerze egipt mi sie bardzo podoba ale gorszego wina niz egipskie nie pilam! pozdrawiam justyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tez Kasia Sharm - Taba - Kair IP: 195.117.37.* 26.10.04, 16:07 Kasiu - wspaniały tekst, piekne zdjęcia, napisałaś to ze znawstwem, z sercem, z malarskim spojrzeniem. Ja też uwielbiam podróżować, a kiedy pracuję (a moja praca związana jest z podróżami) wielką radość sprawia mi czytanie takiego tekstu jak Twój. Wspaniałe - pisz więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: duty free sharm el sheikh IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 26.10.04, 12:53 Drugi sklep jest w Naama Bay, wiekszy niz ten o ktorym Corrina napiasala :). Ale czy jest tam wino to niestety nie pamietam. My kupowalismy tam wysokoprocentowe alkohole.... Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: duty free sharm el sheikh 26.10.04, 13:05 A no właśnie, o tamtym zapomniałam, jak byliśmy w maju to był w remoncie więc był zamknięty :) Odpowiedz Link Zgłoś