Gość: Megan IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.11.04, 10:44 Napiszcie jak było!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZIUTA1 Re: Egipt+Jordania z Triadą IP: 213.77.27.* 08.11.04, 07:08 Ludzie,czy nikt nie był z Triadą???? Czekamy na opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia238 Re: Egipt+Jordania z Triadą 08.11.04, 08:36 ja niestety tylko o triadzie moge powiedziec :(rodzice wlasnie sa w egipcie na wycieczce 15 dniowej o wczoraj im powiedzieli ze musza wracac w czwartek bo samolot im nawalil.teraz zaczynamy z nimi walczyc tym bardziej ze ja mam tam wyjechac w niedziele.Naprawde rece opadaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Egipt+Jordania z Triadą IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.11.04, 10:19 Ludzie, napiszcie coś o objeździe Egipt i Jordania. Chcę się tam wybrać z Triadą i interesuje mnie jak było a nie co myślicie o Triadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bary Triada to oszusci IP: *.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 17:04 Triada liczy tylko na kase , turysta ich nie obchodzi. Oszusci i jeszcze raz oszusci , odpusc sobie triade.Bylem z nimi w wrzesniu, dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BJZ Re: Egipt+Jordania z Triadą IP: 5.2.* / *.chello.pl 08.11.04, 18:10 Ja jade, ale z Rainbow Tours. Wlasciwie to z Triada zwidza sie tylko Petre. My zwiedzamy cala Jordanie, Synaj, Kair i mamy odpoczynek w Hurghadzie. Odpowiedz Link Zgłoś