Gość: ewik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 17:37 Chcemy ponurkowac w hurghadzie i szukamy dobrych i bezpiecznych baz nurkowych, jakie polecacie? Czy SEA IT to bezpieczna bazza???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ma_rysia Re: Bazy NURKOWE!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 18:20 ja nurkowałam z SEA IT! naprawdę jest rewelacyjnie. Fachowa opieka, ciekawe rafy, pyszne jedzonko. Bardzo dbaja o bezpieczeństwo nurków. Gorąco polecam tą bazę! Jak chcesz wiedzieć więcej pytaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Bazy NURKOWE!! IP: 62.68.237.* 15.01.05, 23:47 zapraszamy do bazy naszej polska baza seva zobacz na zamalek.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marekrokowski Re: Bazy NURKOWE!! IP: 62.233.171.* 21.01.05, 17:31 tydzien temu wrocilem z ekipa z HRG nurkowaliśmy z Piotrem i Magdą Pazolami jeśli szukasz bazy i gościa który stawia na zabawę -ale bezpeiczna zabawe -Piotr jest z pewnością osoba godną polecenia marekrokowski@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki777 Re: Bazy NURKOWE!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.05, 01:20 a ja jestem w hurghadzie dwa razy w roku i zawsze nurkuje z centrum nurkowym VIP.Śwetna ekipa ludzi super sprzet(co jest mało spotykane) jedzenie na łodzi pyszne,pełne bezpieczeństwo no i pozytywna atmosfera.SUPER!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bella-donna Re: Bazy NURKOWE!! 22.01.05, 01:36 Gość portalu: viki777 napisał(a): > a ja jestem w hurghadzie dwa razy w roku i zawsze nurkuje z centrum nurkowym > VIP.Śwetna ekipa ludzi super sprzet(co jest mało spotykane) jedzenie na łodzi > pyszne,pełne bezpieczeństwo no i pozytywna atmosfera.SUPER!!!!!! bardzo mnie to interesuje, czy masz wykupione takie wczasy czy na miejscu zalatwiasz kazdego dnia wyjazd lodka i sprzetem ? ( a ile placisz, jesli mozesz ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Bazy NURKOWE!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.05, 07:53 Jeżeli chcesz nurkować to po przylocie (albo przed - mailem,telefonicznie) zgłaszasz się do bazy nurkowej. Transport z/do hotelu organizuje za Ciebie codziennie baza. Ktoś przyjeżdża o umówionej godzinie. Sprzętu nie zabierasz każdego dnia ze sobą - spokojnie możesz zostawić na czas nurkowań w bazie. Pozdrwaiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozena Re: Bazy NURKOWE!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 18:16 Polecam bazę h20 przy hotelu Waves,polska ekipa,świetnie wyszkolona(ukłony dla Andrei). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Bazy NURKOWE!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 21:44 ja także polecam centrum nurkowe VIP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Bazy NURKOWE!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 21:49 Posiadam tel. do jednego z nurków z VIP.Można sie skontaktować bez problemu dopiero na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnold Re: Bazy NURKOWE!! IP: 62.135.62.* 24.01.05, 00:04 Super bylo z baza nurkowa SEVA Najtansze ceny i super nowy sprzet Zobacz na www.zamalek.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki777 Re: Bazy NURKOWE!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.05, 04:06 Ago czy masz może jakieś zdjęcia z nurkowań z VIP-ami. Ja sie z nimi kontaktuje jeszcze przed przylotem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Bazy NURKOWE!! IP: 212.191.0.* 24.01.05, 09:46 ja polecam SEA IT!! naprawde było rewelacyjnie! polscy instruktorzy, fachowa opieka, przemili ludzie! Rewelacja!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: Bazy NURKOWE!! IP: *.eurocom.olkusz.pl / 83.238.85.* 24.01.05, 18:34 Podaję Ci adres stronki www.adventurer.pl są świetni. Nurkowałam z nimi, doskonale wyszkoleni polscy instruktorzy, porządny sprzęt. Na miejscu możesz wysłać sms do Pauli nr 127407847 na pewno odpowie.Zabiorą Cię do hotelu i odwiozą, obiad na statku gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś