Dodaj do ulubionych

dopłata do singla

IP: *.szeptel.net.pl 16.01.05, 12:19
Wybieram sie sam do Eiptu, zastanawiam sie jaka jest dopłata w hotelach
Obserwuj wątek
    • anii1 Re: dopłata do singla 16.01.05, 12:29
      Witam, każde biuro podróży ma swoją stronę www tam znajdziesz cenniki wycieczek
      Dopłaty do singli uzaleznione są od hotelu i biura podróży. Wszystkiego się tam
      dowiesz.
      Pozdrawiam:)

• Gość: ala Re: dopłata do singla IP: *.zax.pl / 195.150.162.* 16.01.05, 18:58
      Ja do singla dopłacałam w EXIM około 600 złotych za hotel 4 kategorii.
      • Gość: Mariusz* Re: dopłata do singla IP: *.szeptel.net.pl 16.01.05, 20:20
        Ufff. za ile dni pobytu?
        • Gość: Ala Re: dopłata do singla IP: *.zax.pl / 195.150.162.* 18.01.05, 20:33
          Około 600 zł za 14 dni pobytu w hotelu 4 gwiazdkowym Panorama w El Gounie.
    • ania_b-ca Re: dopłata do singla 16.01.05, 20:29
      ja w eccoholiday 300zł za 2 tygodnie w marcu br.
    • Gość: rudy Re: dopłata do singla IP: *.chello.pl 17.01.05, 13:48
      We wrześniu w Sun and Fun dopłacałem 500 zł/2 tyg do trzech gwiazdek. Wiem
      natomiast, że są biura, które nie biorą dopłat. Chyba Selectours miewa takie
      promocje. Poza tym możesz poszukać drugiej osoby choćby przez to forum albo
      przez biuro, z którym chcesz jechać.
      • Gość: juss Re: dopłata do singla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 15:38
        w sierpniu doplacalam 700 pln za 2 tyg w 5*
    • Gość: Mariusz* Re: dopłata do singla IP: *.szeptel.net.pl 18.01.05, 22:39
      dopłate robi sie jeszcze przed wyjazdem w biurze podrózy, czy juz na miejscu w
      hotelu lub na objazdówce wposzczególnych hotelach.? Słyszałem tez, że dopłaca
      sie ustalona kwote i w przypadku gdy np. do pokoju zostanie ktos
      dokwaterowany , biuro zwraca dopłatę.Informacja ta pochodziła z raczej
      niepewnego źródła ,wiec nie wiem ile jest w tym prawdy.
      • scorpio1956 Re: dopłata do singla 18.01.05, 22:54
        W przypadku, gdy Klient podpisuje Umowę tylko na swoja rzecz,nie dokonując
        zgłoszenia innych osób,w celu pomniejszenia kosztów wynikłych z zakwaterowania
        w pokoju jednoosobowym,Organizator może zaproponować Klientowi zakwaterowanie z
        innymi uczestnikami imprezy tej samej płci w dwu lub trzyosobowym pokoju,pod
        warunkiem wpłacenia przez Klienta przy zawieraniu Umowy ceny imprezy
        przewidzianej dla pokoi dwu i trzyosobowych powiększonej o 15% ogólnej wartości
        zamawianych świadczeń. W przypadku zakwaterowania z innymi uczestnikami, wg
        zasad określonych powyzej, kwota stanowiąca 15% ogólnej ceny imprezy podlega
        zwrotowi na rzecz Klienta. Zwrot dokonywany jest na wniosek Klienta w terminie
        7 dni od dnia zakończenia imprezy. O zakwaterowaniu z innymi osobami Klient
        dowiaduje się po przybyciu na miejsce zakwaterowania.
        Cytat z Warunków uczestnictwa w imprezach turystycznych organizowanych przez
        TRIADA B.P Sp. z o.o.
    • promyczek1 Re: dopłata do singla 19.01.05, 13:51
      Gość portalu: Mariusz* napisał(a):

> Wybieram sie sam do Eiptu, zastanawiam sie jaka jest dopłata w hotelach

Cena zależy od biura i hotelu w jakim chcesz się zatrzymac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka