Dodaj do ulubionych

tanie przeloty do EGIPTU

22.01.05, 20:31
moga byc z Polski, Niemiec, Londynu, Paryza.
Jesli macie jakies stronki, napiszcie. Dzieki
Obserwuj wątek
    • soniajo Re: tanie przeloty do EGIPTU 23.01.05, 15:21
      z Wawy sprzedaje TUI,z Niemiec Z monachium,Stuttgartu,Berlina Hapag Lloyd,w
      grudniu do Kairu na dwa tygodnie lecialam za 160 Euro,www.lataniezagrosze.pl
      • troska Re: tanie przeloty do EGIPTU 23.01.05, 15:26
        soniajo napisał:

> z Wawy sprzedaje TUI,z Niemiec Z monachium,Stuttgartu,Berlina Hapag Lloyd,w
        > grudniu do Kairu na dwa tygodnie lecialam za 160 Euro,www.lataniezagrosze.pl

czy lecialas z W-wy a potem pobyt na wlasna reke ?
        jak znalezc ten Hapag Lloyd ?
        Dzieki, zaraz wchodze na stronke latanie za grosze.
        • soniajo Re: tanie przeloty do EGIPTU 23.01.05, 15:31
          tak pobyt na wlasna reke....
          mam mieszkanie w Kairze,w Aleksandri wynajmuje dom i teraz chce wynajac w
          Hurghadzie,od maja....
          wiekszosc biur podrozy (duzych) sprzedaje same czartery,ale z Hapag Lloyd
          mozesz leciec nawet na 4 tygodnie.....
          • troska Re: tanie przeloty do EGIPTU 23.01.05, 15:57
            soniajo napisał:

> wiekszosc biur podrozy (duzych) sprzedaje same czartery,ale z Hapag Lloyd
            > mozesz leciec nawet na 4 tygodnie.....

Bylam na tej stronce, musze przyznac ze jest mnostwo szukania, ale nic to.
            Tak na szybko znalazlam polaczenie z Amsterdamu do Luxor na marzec i kosztuje
            one way 164 EU wiec 2x tyle ile Ty podalas. teraz sprawdze tego Lloyda. Dzieki
            • troska Re: tanie przeloty do EGIPTU 23.01.05, 16:11
              troska napisała:

> soniajo napisał:
              > > wiekszosc biur podrozy (duzych) sprzedaje same czartery

a czy mozesz mi wymienic te duze biura podrozy, latwiej mi bedzie szukac,
              zupelnie nie jestem w tym zorientowana i gdzie maja glowna siedzibe.

• kiki1 Re: tanie przeloty do EGIPTU 23.01.05, 16:09
      Ja też jestem na etapie szukania biletu na dłuższy pobyt niż 2tyg.Znalazłam
      niemieckie linie www.airberlin.com które latają do całego Egiptu i są dosyć
      tanie.Pozdrawiam
      • troska Re: tanie przeloty do EGIPTU 23.01.05, 16:53
        kiki1 napisała:

> Ja też jestem na etapie szukania biletu na dłuższy pobyt niż 2tyg.Znalazłam
        > niemieckie linie www.airberlin.com które latają do całego Egiptu i są dosyć
        > tanie.Pozdrawiam

Odwiedzilam Twoja stronke i wyszlo mi ze sam przelot z Berlina do
        luxor/hurgandy miesiac marzec/maj kosztuje okolo 400EU. czy to jest tanio ?
        Wykupujac wczasy z Polski na 2 tyg. placisz prawie tyle samo lub troche wiecej
        w zaleznosci od *****
        Czy moze ktos znalazl tansze przeloty, moze to tylko ja nie umiem szukac ?
        • Gość: kiki1 Re: tanie przeloty do EGIPTU IP: *.gdynia.mm.pl 23.01.05, 17:02
          Ja też tego do końca nie rozumiem,ale zadzwoniłam do biura które prowadzi
          sprzedaż biletów tych lini i pani powiedziała mi że przelot z Berlina do Kairu
          i z powrotem będzie kosztował około 910PLN. Więc lepij zrobisz jak
          skontaktujesz się z jkimś biurem.
          • soniajo Re: tanie przeloty do EGIPTU 23.01.05, 18:22
            www.extratravel.pl, Pani Monika Religo, to biuro posredniczy w sprzedazy
            biletow na czartery i tanich linii lotniczych, a air berlin wczale nie sa takie
            tanie....
            Hapag Lloyd:www.book.hapagfly.com
            • Gość: soniajo Re: tanie przeloty do EGIPTU IP: *.chello.pl 23.01.05, 22:28
              www.centrumlastminute.com.pl
            • troska Re: tanie przeloty do EGIPTU 23.01.05, 23:58
              soniajo napisał:

> www.extratravel.pl, Pani Monika Religo, to biuro posredniczy w sprzedazy
              > biletow na czartery i tanich linii lotniczych, a air berlin wczale nie sa
              takie tanie....
              > Hapag Lloyd:www.book.hapagfly.com

dzieki, na Lloyd bede szukac , a na extra nie moge wejsc, gdybys byl tak
              uprzejmy sprawdzic czy dobrze podales link.
              Napisz co wybrales i cene.
              • Gość: soniajo Re: tanie przeloty do EGIPTU IP: *.chello.pl 24.01.05, 00:21
                www.extravel.pl
                sorry,glowa w chmurach.......
                • zuza1976 Re: tanie przeloty do EGIPTU 24.01.05, 12:58
                  Polecam:
                  www.whichbudget.com jesli chodzi o rejsowe loty z roznych miast europejskich

www.aero.pl
                  www.eccoflight.com
                  Obie strony oferuja bilety charterowe w okolicach 1000 PLN z Polski

Pozdrawiam,
                  Zuza
              • Gość: Aa Re: tanie przeloty do EGIPTU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 23:06
                www.travelplanet.pl/ptpse.aspx?_sfid=STD
                jest zakladka przeloty czarterowe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka