troska 22.01.05, 20:31 moga byc z Polski, Niemiec, Londynu, Paryza. Jesli macie jakies stronki, napiszcie. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soniajo Re: tanie przeloty do EGIPTU 23.01.05, 15:21 z Wawy sprzedaje TUI,z Niemiec Z monachium,Stuttgartu,Berlina Hapag Lloyd,w grudniu do Kairu na dwa tygodnie lecialam za 160 Euro,www.lataniezagrosze.pl Odpowiedz Link Zgłoś
troska Re: tanie przeloty do EGIPTU 23.01.05, 15:26 soniajo napisał: > z Wawy sprzedaje TUI,z Niemiec Z monachium,Stuttgartu,Berlina Hapag Lloyd,w > grudniu do Kairu na dwa tygodnie lecialam za 160 Euro,www.lataniezagrosze.pl czy lecialas z W-wy a potem pobyt na wlasna reke ? jak znalezc ten Hapag Lloyd ? Dzieki, zaraz wchodze na stronke latanie za grosze. Odpowiedz Link Zgłoś
soniajo Re: tanie przeloty do EGIPTU 23.01.05, 15:31 tak pobyt na wlasna reke.... mam mieszkanie w Kairze,w Aleksandri wynajmuje dom i teraz chce wynajac w Hurghadzie,od maja.... wiekszosc biur podrozy (duzych) sprzedaje same czartery,ale z Hapag Lloyd mozesz leciec nawet na 4 tygodnie..... Odpowiedz Link Zgłoś
troska Re: tanie przeloty do EGIPTU 23.01.05, 15:57 soniajo napisał: > wiekszosc biur podrozy (duzych) sprzedaje same czartery,ale z Hapag Lloyd > mozesz leciec nawet na 4 tygodnie..... Bylam na tej stronce, musze przyznac ze jest mnostwo szukania, ale nic to. Tak na szybko znalazlam polaczenie z Amsterdamu do Luxor na marzec i kosztuje one way 164 EU wiec 2x tyle ile Ty podalas. teraz sprawdze tego Lloyda. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
troska Re: tanie przeloty do EGIPTU 23.01.05, 16:11 troska napisała: > soniajo napisał: > > wiekszosc biur podrozy (duzych) sprzedaje same czartery a czy mozesz mi wymienic te duze biura podrozy, latwiej mi bedzie szukac, zupelnie nie jestem w tym zorientowana i gdzie maja glowna siedzibe. Odpowiedz Link Zgłoś
kiki1 Re: tanie przeloty do EGIPTU 23.01.05, 16:09 Ja też jestem na etapie szukania biletu na dłuższy pobyt niż 2tyg.Znalazłam niemieckie linie www.airberlin.com które latają do całego Egiptu i są dosyć tanie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
troska Re: tanie przeloty do EGIPTU 23.01.05, 16:53 kiki1 napisała: > Ja też jestem na etapie szukania biletu na dłuższy pobyt niż 2tyg.Znalazłam > niemieckie linie www.airberlin.com które latają do całego Egiptu i są dosyć > tanie.Pozdrawiam Odwiedzilam Twoja stronke i wyszlo mi ze sam przelot z Berlina do luxor/hurgandy miesiac marzec/maj kosztuje okolo 400EU. czy to jest tanio ? Wykupujac wczasy z Polski na 2 tyg. placisz prawie tyle samo lub troche wiecej w zaleznosci od ***** Czy moze ktos znalazl tansze przeloty, moze to tylko ja nie umiem szukac ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki1 Re: tanie przeloty do EGIPTU IP: *.gdynia.mm.pl 23.01.05, 17:02 Ja też tego do końca nie rozumiem,ale zadzwoniłam do biura które prowadzi sprzedaż biletów tych lini i pani powiedziała mi że przelot z Berlina do Kairu i z powrotem będzie kosztował około 910PLN. Więc lepij zrobisz jak skontaktujesz się z jkimś biurem. Odpowiedz Link Zgłoś
soniajo Re: tanie przeloty do EGIPTU 23.01.05, 18:22 www.extratravel.pl, Pani Monika Religo, to biuro posredniczy w sprzedazy biletow na czartery i tanich linii lotniczych, a air berlin wczale nie sa takie tanie.... Hapag Lloyd:www.book.hapagfly.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soniajo Re: tanie przeloty do EGIPTU IP: *.chello.pl 23.01.05, 22:28 www.centrumlastminute.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
troska Re: tanie przeloty do EGIPTU 23.01.05, 23:58 soniajo napisał: > www.extratravel.pl, Pani Monika Religo, to biuro posredniczy w sprzedazy > biletow na czartery i tanich linii lotniczych, a air berlin wczale nie sa takie tanie.... > Hapag Lloyd:www.book.hapagfly.com dzieki, na Lloyd bede szukac , a na extra nie moge wejsc, gdybys byl tak uprzejmy sprawdzic czy dobrze podales link. Napisz co wybrales i cene. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soniajo Re: tanie przeloty do EGIPTU IP: *.chello.pl 24.01.05, 00:21 www.extravel.pl sorry,glowa w chmurach....... Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1976 Re: tanie przeloty do EGIPTU 24.01.05, 12:58 Polecam: www.whichbudget.com jesli chodzi o rejsowe loty z roznych miast europejskich www.aero.pl www.eccoflight.com Obie strony oferuja bilety charterowe w okolicach 1000 PLN z Polski Pozdrawiam, Zuza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aa Re: tanie przeloty do EGIPTU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 23:06 www.travelplanet.pl/ptpse.aspx?_sfid=STD jest zakladka przeloty czarterowe Odpowiedz Link Zgłoś