Dodaj do ulubionych

Palmyra Resort

IP: *.veranet.pl 23.01.05, 11:55
Czy był ktoś w Palmyra Resort? Potrzebuję kilku informacji na temat tego
hotelu. Lecę tam 8 luty. Pozdrawiam i dziękuje za info.
Obserwuj wątek
    • Gość: Minius Ślepoto forum o hotelach to nie tu IP: *.devs.futuro.pl 23.01.05, 12:06
      Wiesz, by zebrać w jednym miejscu jak najwięcej informacji o hotelach, oraz by
      ułatwić ich szukanie (bo można dany hotel znaleźć po nazwie) STWORZONO FORUM
      HOTELE.

Niestety coraz więcej jest złośliwych ludzi, którzy dyskusje o hotelach
      przenoszą tutaj.
      A może tak założysz tutaj wątek jaka pogoda na Karaibach?
      • Gość: Andy Re: Ślepoto forum o hotelach to nie tu IP: *.veranet.pl 23.01.05, 16:19
        Dzięki za informację. W dobrej wierze zapytałem o hotel, przepraszam jeśli cię
        uraziłem, ale nie jestem jak ty geniuszem w tym temacie.
        • Gość: Minius Według Ciebuie trzeba być aż geniuszem? IP: *.devs.futuro.pl 24.01.05, 09:00
          Według Ciebuie trzeba być aż geniuszem, by zrozumieć co oznacza napis Egipt -
          hotele (opinie turystów)?
          No to rzeczywiście duuużo Ci brakuje.
          • Gość: Andy Re: Według Ciebuie trzeba być aż geniuszem? IP: *.veranet.pl 24.01.05, 10:31
            Cześć Minus. Sorry faktycznie nie zauważyłem "EGIPT - Hotele", ale zemnie gapa.
            Notomiast Ty marnujesz się tu z Twoimi ripostami - Twoje miejsce jest w komisji
            śledczej z ramienia LPR u boku Romana G.
            • pipipipi Re: Według Ciebuie trzeba być aż geniuszem? 22.04.05, 08:57
              Do góry
              • Gość: Minius Ktoś się podszywa pod moją osobę!!!!! IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 22.04.05, 08:59
                Oba posty powyze w tym wątku nie pisałem ja
                Proszę zwrócić choćby uwagę na adres skąd były wysyłane.
              • pipipipi Napiszcie coś więcej o tym hotelu 22.04.05, 11:37
                Bo tak mało o nim informacji
                • pc_maniac Re: Napiszcie coś więcej o tym hotelu 22.04.05, 17:16

PALMYRA RESORT - SHARM AL SHEIKH 4*
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka