Dodaj do ulubionych

MAGAWISH-cos nowego?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 23:00
Wyjezdzamy do hurghady do magawisha 7 lutego, czy byl tam ktos ostatnio?
jakies swierze newsy? duzo czytalam ale wiekszosc osob z forum byla tam przed
remontem podobno juz odremontowali? czy to prawda? czy mozna jeszcze trafic
na zrujnowany pokoj? Czy moze ktos jeszcze wybiera sie w tym okresie??
Obserwuj wątek
    • aktualnosci Re: MAGAWISH-cos nowego? 26.01.05, 09:28
      Dokladnie! Tyle sie slyszy odnosnie tego, ze mozna trafic na koszmarny pokoj w
      tym hotelu. Sam wraz z rodzinka i przyjaciolmi (w sumie 6 osob, dwojka dzieci 3
      i 4 lata - stad moj niepokoj o warunki) wybieramy sie do tego hotelu 9 czerwca.
      Rowniez slyszalem, ze podobno jest wyremontowany. Czy dotyczy to tylko basenu,
      ktory byl w zeszlym roku w remoncie, czy bungalowow? Wiadomo powszechnie, ze
      lepiej brzmi sformulowanie "hotel jest wyremontowany" niz "hotel ma
      wyremontowany basen", a czego sie dzisiaj nie robi dla marketingu.
      Serdecznie pozdrawiam i czekam na news'y od swiezo "upieczonych" Magawish-
      owiczow :).
      • Gość: michas Re: MAGAWISH-cos nowego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 00:47
        Witam:) Sherkan , prawdopodobnie sie spotkamy 7 lutego w magawish:))
        tak ze do zobaczenia na miejscu. Dolanczam sie z pytaniem co z jakoscia hotelu,
        czy byl ten remont czy nie??

Pozdrawiam
        Michas
        GG:1592579
        • aktualnosci Re: MAGAWISH-cos nowego? 21.03.05, 16:15
          Zadnych nowych wiadomości na temat Magawish? Nikt tam z Polski nie był przez
          ostatnie dwa miesiące?
        • Gość: Ewa Re: MAGAWISH-cos nowego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 19:04
          Zastanawiam się nad tym hotelem, napiszcie o nim coś wiecej zannim podejmę
          decyzję dokąd jechać?
    • aktualnosci Wyjeżdżam w czerwcu 05.05.05, 09:52
      I z niecierpliwością czekam na newsy :). Coś bardzo ucichł ten wątek.
      • pc_maniac Jest już news po remoncie na Egipt-hotele 05.05.05, 10:25
        Magawish Vilage -Hurghada **** <a href="https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14938&w=8151869">Magawish
        Vilage -Hurghada **** </a>
      • Gość: KaasiaaL Re: Wyjeżdżam w czerwcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 09:44
        Witaj
        Niestety my też poszukujemy jakiś info na temat megawishu bo wykupilismy tam
        wczasy Kiedy dokładnie lecisz?
        • aktualnosci Re: Wyjeżdżam w czerwcu 06.05.05, 12:37
          wylatuje 9.06 z Katowic
          pozdrawiam
          • Gość: domini Re: Wyjeżdżam w czerwcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 20:01
            My tez mamy spędzic tam długi majowy weekend, wylatujemy 19.05....mam nadzieje
            ze wrazenia będą pozytywne.
            pozdrawiam
            • Gość: Ela Re: Wyjeżdżam w czerwcu IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 06.05.05, 20:28
              kto obecnie pracuje w Colona Dive Club?
              • Gość: Te_Pe > kto obecnie pracuje w Colona Dive Club? IP: 5.2.* / *.chello.pl 06.05.05, 21:54
                wielu:
                www.colona.com/hurghada/Staff/staff.html

• goldfinch81 Re: Wyjeżdżam w czerwcu 06.06.05, 22:29
          Czesc! Ja wylatuje 23 czerwca z Katowic Do magawih-u i zostaje do 7lipca, a wy??
    • Gość: eve Re: MAGAWISH-cos nowego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 21:49
      witam, ja bylam w magawishu jakos w lutym, spedzilismy tam 2 tygodnie.Co do
      remontu no coz poza pokojami w ktorych nas ulokowano to moze i tam byl
      remont.Czesc dla gosci z wieksza kasa i podobno niemieckich robi rzeczywiscie
      wrazenie ale poza tym....Eh pokoj "domek" kotry dostalismy naprawde nie byl
      nawet ladny ale poza tym hotel jest naprawde super.Jezonko pycha, obsluga
      rewelacja, widoczki super, wogule cisza i spokoj tlumy ludzi kotre tam sa widac
      tylko na posilkach no i plazy. Rozczarowalam sie bardzo tylko pokojem a tak
      pozatym bylo extra. Jakbyy ktos chcial mam pare fotek napiszcie chetnie wysle:)
      • Gość: potem Re: MAGAWISH-cos nowego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 18:05
        Wróciłem dwa dni temu - teren hotelu, jedzonko i atmosfera ok. Pokoje do bani -
        klima kiepsko działa, śmierdzi i hałasuje wiec na noc nie można jej zostawić
        włączonej. Wchodząc do pokoju w którym jakiś czas działała klima dłuuugo się
        trzeba przyzwyczajać do typowego stęchłego smrodu a w pokoju jak był ciepło tak
        jest - zero efektu działania klimy (poza smrodem oczywiście).
        pozatym pokoje są w kiepskim stanie - rozlatujące się meble, słabiutkie żarówki
        dające raczej półmrok niż jasność, ciężkie zakurzone kotary w oknach -
        atmosferka iście grobowa. Jeżeli ktoś na wyjazdach raczej spędza czas w pokoju
        hotelowym to w żadnym razie do Magawisha, ale jeżeli ktoś wyłacznie w pokoju
        sypia to może być.
        • binki1 Re: MAGAWISH-cos nowego? 12.06.05, 10:52
          No święta racja jeśli ktoś spędza urlop w hotelu to po jaką cholerę wogóle
          wyjeżdżać...... szkoda czasu i pieniędzy!!!
      • Gość: KaasiaaL Re: MAGAWISH-cos nowego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 18:36
        Witaj
        Ja lecę do Megawishu 29-06 jesli możesz podesłać fotki będe wdzięczna, bo już
        mam bardzo mieszane uczucia, jedni tak narzekaja że aż się boje tam lecieć a
        inni chwalą że już się doczekac nie mogę.
        Mój mail: katilaw@poczta.onet.pl
        • Gość: Ania Re: MAGAWISH-cos nowego? IP: *.pl / 217.8.189.* 02.07.05, 02:49
          jak w tytule
          • binki1 Re: MAGAWISH-cos nowego? 02.07.05, 11:40
            www.mim.pcz.czest.pl/chemia/magawish/index.htm
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka