Gość: ika IP: 81.168.209.* 27.01.05, 23:01 Czy ktoś tam był?Kupiłam już- bo był to jedyny pasujący mi termin z wylotem z Wrocławia.Do Sharm jadę pierwszy raz i oprócz folderu z biura nic nie wiem- niech mi ktoś pomoże!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ober Re: Sonesta Club w Sharm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 23:03 Gratuluję.B.dobry wybór.Polecam.Byłem tam 2 lata temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Sonesta Club w Sharm IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 27.01.05, 23:42 mieszkałam obok Sonesty, super hotelik w centrum do plaży 1min.Jedyny minus jak dla mnie, to za głośno,tzn.w sezonie było tam duzo Włochów i cały dzień prowadzone były animacje po włosku. A wiesz jaki oni maja jezyk:) Ale nie matrw się naprawdę dobry wybor. Aha, bedąc w 2003, cały ten kompleks był rozbudowywany, jest długi, jeżeli dostaniesz pokoj w tej nowej czesci, to do plaży bedziesz miał troche dłuzszą droge. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: Sonesta Club w Sharm IP: 81.168.209.* 27.01.05, 23:46 A ta plaża to jaka? kamole?piaseczek? wejście z pomostu? do rafy daleko? Odpowiedz Link Zgłoś
abirka Re: Sonesta Club w Sharm 28.01.05, 11:13 Chyba ktos tutaj trochę pomieszał hotele. Jest Sonesta Beach i Sonesta Club. Ten pierwszy jest faktycznie bardzo blisko przyjemnej piaszczystej plazy. Tuz obok jest hotel Fantazia (nie mylić z centrum rozrywki o tej samej nazwie). Natomiast Sonesta Club jest po dugiej stronie głównej ulicy. I dlatego do plaży, hotelu Sonesta Beach jak i do Centrum Naama Bay jest spory kawałek. Ale pewnie kursuja busy. Nie zmienia to faktu, że hotele są bardzo przyjemne i uważam, że to dobry wybór. A tutaj mozna sobie sprawdzić ich położenie: www.wernerlau.com/egypt/index_uk.htm Miłego pobytu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EB Re: Sonesta Club w Sharm IP: *.devs.futuro.pl 28.01.05, 15:56 Byłam w Sonesta Club w grudniu 2004. Do centrum jest 20 minut na piechotkę,trzeba przejść przez ulice, teren 1 hotelu i dalej promenadą nadmorską do centrum. Bardzo miły spacerek. Hotel też bdb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Sonesta Club w Sharm IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 28.01.05, 16:12 Ja pisałam o hotelu, który jest obok hotelu Fantazja. Odpowiedz Link Zgłoś
lavaris Re: Sonesta Club w Sharm 28.01.05, 21:41 Byłam w Sonesta Club w sierpniu 2004 r. Hotel wspominam miło. Jest dość duży. Mieszka się w takich budyneczkach dwupiętrowych rozrzuconych na dość dużej powierzchni (my mieliśmy dość daleko do recepcji). Pokój mieliśmy niewielki, ale bardzo przyzwoity. Minusem był brak okna tzn. mieliśmy balkon, ale drzwi na balkon były drewniane, stąd w dzień bez ich otwarcia brakowało światła (ale były też pokoje z przeszklonymi balkonami). W hotelu dominowali Włosi, którzy mieli animatorów i wieczorami urządzali dość hałaśliwe imprezy. Jedzenie dość dobre - każdego dnia tygodnia w innym stylu. Ale oprócz innych dań zawsze było spaghetti i pizza na obiad. :-) Basen spory i przyjemny, ale leżaki trzeba było zajmować z samego rana. Plaża malutka i zatłoczona (ale to był sierpień), z łagodnym zejściem do morza. Do plaży niecałe 10 min na piechotę, ale jeździł też co chwila hotelowy bus. Do centrum - przyjemny spacerek brzegiem morza 20 - 30 min. Życzę udanych wakacji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: Sonesta Club w Sharm IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.01.05, 08:12 Pięknie wszystkim dziękuję.Jak wrócę pod koniec lutego to dodam aktualne wrażenia i opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: Sonesta Club w Sharm IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.02.05, 20:26 wróciłam- bardzo zadowolona z trochę przypadkowo wybranego hotelu. Jak obiecałam - umieściłam mój opis na forum HOTELE.Z czystym sumieniem mogę polecać ten hotel forumowiczom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Sonesta Club w Sharm IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 26.02.05, 09:04 Witam, możesz powiedzieć jaką miałaś pogodę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: Sonesta Club w Sharm IP: 217.30.143.* 26.02.05, 09:26 Jednak luty to u nich też zima : w dzień 23- 28 stopni ale wieczorem chłodno i czasem bardzo wietrznie.Na nocne spacery przydał się polar a klimatyzacja służyła do podgrzewania pokoju przed spaniem.Myślę, ze w marcu będzie wyrażnie cieplej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minius Dziękuję, że nikt nie opisał go na forum hotele. IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 27.02.05, 01:14 Bardzo dziękuję, że nikt nie opisał tego hotelu na forum Egipt-hotele. W dyskusji tej wzięło ponad 6 osób, z tego nawet jedna stała bywalczyni. To się nazywa szczera pomoc w tworzeniu tego forum, a jaka pomoc dla osób szukających tam opinii o tym obiekcie?! Naprawdę Was podziwiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: Dziękuję, że nikt nie opisał go na forum hote IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.02.05, 08:40 A mi się wydaje, że opisałam hotel zaraz po powrocie tzn. 21 lutego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minius PRZEPRASZAM-faktycznie jest opisany IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 27.02.05, 11:35 Jakoś mi umknęła ta nazwa, jeszcze raz PRZEPRASZAM. Odpowiedz Link Zgłoś
abirka Re: Dziękuję, że nikt nie opisał go na forum hote 27.02.05, 12:00 Miniusie (vel PC), nie jestem pewna, ale chodzi Ci chyba min o mój głos w tej dyskusji. Więc zwróć uwagę, że ja nie opisuje tego hotelu, tylko wyjaśniam kwestie jego połozenia i rozróżniania 2 hoteli o bardzo zblizonej nazwie. I tylko do tego moge sie ograniczyć ponieważ w zadnym z nich nie byłam, więc nie jestem osoba kompetentna do ich opisywania (chociaz wiem, że niektórzy jak coś chwilę widzieli to uważaja, że już to doskonale znaja i sa ekspertami). Wybacz, ale te uwagi zaczynaja być nudne i sprawiaja wrażenie zwykłej czepliwości kogoś, komu sie wydaje że ma monopol na wiedze i mądrośc. Nie dziwiłoby mnie, gdyby niektórzy nie wpisywali swoich opinii w dziale o hotelach własnie dlatego. A poza tym, pozdrowienia dla Dziewczyn-dużej i maleńkiej ;). Odpowiedz Link Zgłoś