Dodaj do ulubionych

El-Diwan ... Sharm

IP: *.polkomtel.com.pl 28.01.05, 11:26
Wiem, że jest forum o hotelach. Wiem, że jest tam mnóstwo opinii, ale są
niestety trochę przestarzałe. Czy ktoś może był ostatnio w tym hotelu i może
się podzielić wrażeniami ?

Obserwuj wątek
    • Gość: aneta Re: El-Diwan ... Sharm IP: 213.25.194.* 28.01.05, 15:23
      Byłam w czerwcu zeszłego roku. Hotel przeuroczy - jak wielki ogród - tak
      kolorowo od kwiatów (mówię oczywiście o sezonie. Z basenem - woda czyściutka.
      bardzo rozległy hotel - i z jego drugiej strony budowali drugi basen. pewnie w
      tym roku będzie już mógł być użytkowany. Jedzonko też pycha. Trochę daleko do
      plaży, ale dowoził busik dość często, więc nie było problemu. Są tam też
      animatorki (nie mylmy z rezydentami)- bardzo miłe i uczynne. Starały się
      zrealizować każdy pomysł i oczywiście pomagać w razie, gdy nie było rezydentów.
      Bardzo polecam. Hotel jest blisko lotniska, czego bardzo się obawiałam, ale
      samoloty wcale nie przeszkadzały aż tak. MOżna było spokojnie odpocząć. Plaża
      też super.
      • Gość: monia Re: El-Diwan ... Sharm IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 20:23
        odradzam pokój 126- mnie tam samoloty utrudniały sen. Ale mimo to było pięknie
    • Gość: renia Re: El-Diwan ... Sharm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 11:29
      a czy moge sie zapytac czy z hotelu kursuja tez busiki do Naama Bay?Jesli tak
      to jak czesto?Bardzo dziekuje za odpowiedz
    • Gość: aneta Re: El-Diwan ... Sharm IP: 213.25.194.* 31.01.05, 08:55
      kursuje busik z hotelu za darmo codziennie o 21.00. Natomiast zawsze w ciągu
      dnia można złapać busika na pobliskiej drodze do miasta. Zawsze są to
      niebieskie busy. Wystarczy powiedzieć nazwę miasteczka, do którego chce się
      dostać i tam cię dowożą. Powrót w ten sam sposób - mówisz nazwę hotelu i tam
      cię dostarczają.
      • Gość: monia Re: El-Diwan ... Sharm IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 20:21
        jasne tylko pamiętaj o uzgodnieniu ceny zanim wsiądziesz. Tubylcy płacą 1-3
        funtów a turyści 5. Płać dopiero przy wysiadaniu.Wpadnij do sąsiedniego hotelu
        GARDENIA - oni mają więcej darmowych busów i o innych porach. W recepcji
        dostaniesz rozkład jazdy ale...wsiadając do pojazdu nie chwal się że Ty z El
        diwana.
        • Gość: renia Re: El-Diwan ... Sharm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 21:56
          Dzieki serdeczne za informacje!Ja juz mam doswiadczenie co do cen i targowania
          bo bylam w Sharm juz 3 razy tylko zawsze w samym Naama Bay albo z 2 strony
          Sharm w Hadabie.Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka