Gość: Adam IP: *.polkomtel.com.pl 28.01.05, 11:26 Wiem, że jest forum o hotelach. Wiem, że jest tam mnóstwo opinii, ale są niestety trochę przestarzałe. Czy ktoś może był ostatnio w tym hotelu i może się podzielić wrażeniami ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aneta Re: El-Diwan ... Sharm IP: 213.25.194.* 28.01.05, 15:23 Byłam w czerwcu zeszłego roku. Hotel przeuroczy - jak wielki ogród - tak kolorowo od kwiatów (mówię oczywiście o sezonie. Z basenem - woda czyściutka. bardzo rozległy hotel - i z jego drugiej strony budowali drugi basen. pewnie w tym roku będzie już mógł być użytkowany. Jedzonko też pycha. Trochę daleko do plaży, ale dowoził busik dość często, więc nie było problemu. Są tam też animatorki (nie mylmy z rezydentami)- bardzo miłe i uczynne. Starały się zrealizować każdy pomysł i oczywiście pomagać w razie, gdy nie było rezydentów. Bardzo polecam. Hotel jest blisko lotniska, czego bardzo się obawiałam, ale samoloty wcale nie przeszkadzały aż tak. MOżna było spokojnie odpocząć. Plaża też super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: El-Diwan ... Sharm IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 20:23 odradzam pokój 126- mnie tam samoloty utrudniały sen. Ale mimo to było pięknie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: El-Diwan ... Sharm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 11:29 a czy moge sie zapytac czy z hotelu kursuja tez busiki do Naama Bay?Jesli tak to jak czesto?Bardzo dziekuje za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: El-Diwan ... Sharm IP: 213.25.194.* 31.01.05, 08:55 kursuje busik z hotelu za darmo codziennie o 21.00. Natomiast zawsze w ciągu dnia można złapać busika na pobliskiej drodze do miasta. Zawsze są to niebieskie busy. Wystarczy powiedzieć nazwę miasteczka, do którego chce się dostać i tam cię dowożą. Powrót w ten sam sposób - mówisz nazwę hotelu i tam cię dostarczają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: El-Diwan ... Sharm IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 20:21 jasne tylko pamiętaj o uzgodnieniu ceny zanim wsiądziesz. Tubylcy płacą 1-3 funtów a turyści 5. Płać dopiero przy wysiadaniu.Wpadnij do sąsiedniego hotelu GARDENIA - oni mają więcej darmowych busów i o innych porach. W recepcji dostaniesz rozkład jazdy ale...wsiadając do pojazdu nie chwal się że Ty z El diwana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: El-Diwan ... Sharm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 21:56 Dzieki serdeczne za informacje!Ja juz mam doswiadczenie co do cen i targowania bo bylam w Sharm juz 3 razy tylko zawsze w samym Naama Bay albo z 2 strony Sharm w Hadabie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś