Dodaj do ulubionych

ORBIT TOURS Hurghada polecam

02.02.05, 13:27
poprzedni wątek na temat tego biura bardzo się rozrósł i pora zacząc cos
nowego i od dobrej opinii. Wrociłam z Hurghady w grudniu i korzystałam
kilkakrotnie z usług lokalnego biura ORBIT Tours (na przeciw hotelu Sultan).
Gorąco polecam!! Byłam z nimi w Kairze, na Jeep Safari i nurkowaniu. W biurze
pracuje miły chłopak Mohamed (był ostatnio w Polsce), który mówi po polsku i
można dostać od niego wszelkie informacje na temat wycieczek:-) Wszystkie
wyjazdy były udane. Zwłaszcza Kair, którego się obawiałam. Ale zwiedzanie
tego miasta z polską przewodniczką było niezapomniane:-) polecam wszystkim!
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Markowska Re: ORBIT TOURS Hurghada polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:05
      Ta banda oszustów obok Sułtana to Orbit się nazywa????
      Nie wiem kiedy byłaś z nimi i czy wogóle byłaś skoro ich chwalisz, z naszej gupy
      Polaków OKRADLI 4 osoby które zapłaciły za Luxor a zabrakło dla nich miejsc w
      autokarze, czekali 2 godziny na drugi i nic! Chamstwo i złodziejstwo!
      Przewodnik w Kairze ok, w Luxorze dramat i brak znajomości tematu, oczywiście
      byliśmy w dolinie królowych a nie królów. Ludzie z naszego hotelu pojechali w
      końcu z innym biurem, pani Ania chyba miała na imię. Oczywiście oszuści z tego
      biura mają zmowe z Sułtanem i utrudniają kozystanie z inncy biur.
      OSTRZEGAM PRZED NIMI!!!
      • Gość: Anuulka Re: ORBIT TOURS Hurghada polecam IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 02.02.05, 18:30
        Nie przesadzaj z tym ze maja zmowe z Sultanem. Mnie sie w Sultanie dopytywali
        czemu jade z Orbitem skoro rezydenci maja te same wycieczki i ze nie powinnam
        bo to niebezpiecznie itp itd wiec nie uwazam ze maja jaka kolwiek z nimi zmowe.

To ze Twoi znajomi mieli z nimi jakies problemy nie znaczy ze wszyscy maja wiec
        nie zakladaj ze osoba ktora watek zalozyla nie byla z nimi i dlatego chwali.

Ja rowniez nie mialam zadnych problemow. Zwiedzalam Doline Krolow, Swiatynie
        Hatszepsut i wszystko inne co bylo w programie. Nikt nie probowal mnie w zaden
        sposob oszukac a przewodniczka (Justyna albo Joanna nie pamietam) byla
        znakomita i wspaniale przekazywala swoja wiedze na temat zwiedzanych miejsc.
    • Gość: misia Re: ORBIT TOURS Hurghada polecam IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.05, 16:52
      A jednak są osoby, które są zadowolone z usług Orbit Tours-ten fakt Mnie
      cieszy, Ja również byłam na wycieczkach z tym biurem i wszystko było OK. :)
      • Gość: misia Re: ORBIT TOURS Hurghada polecam IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.05, 17:00
        ps. może sprostuje odrazu, że moja wypowiedz odnosi się do angien78........
        • Gość: Kicia Re: ORBIT TOURS Hurghada polecam IP: *.plichowice.sdi.tpnet.pl 02.02.05, 17:02
          I ja korzystałam z ich usług.Było w porządeczku.(sierpień 2004r).
          • angiem78 Re: ORBIT TOURS Hurghada polecam 02.02.05, 18:19
            byłam z ORBIT w grudniu 2004 r. i jak pojadę kolejnym razem do Hurghady to
            także z nimi pojadę m. in. do Luksoru:-) widze, ze ponownie zaczyna sie
            nagonka. ale mam nadzieje, ze zadowolonych bedzie wiecej:-) znam tam Mohameda
            (vel. Janosik) i wiem, że można na nim polegać. Wszystkim, którzy wybierają sie
            do Egiptu służe informacją. Ja jadę juz w tym miesiącu:-) do zobaczenia!
            • Gość: misia Re: ORBIT TOURS Hurghada polecam IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.05, 18:35
              angiem78 - ale Ci zazdroszczę tego wyjazdu,Ja mam zamiar jechac do Hurghady
              dopiero w lipcu lub sierpniu-już nie mogę się doczekać! Nie byłam jeszcze w
              Kairze i tę wycieczkę napewno wykupie w Orbit Tours. Również miałam okazję
              poznać i rozmawiać z Mohamedem-super koleś.
              pozdrawiam
              • angiem78 Re: ORBIT TOURS Hurghada polecam 02.02.05, 21:32
                ja tez sie cieszę, że jade:) po powrocie napiszę jak było. Tobie zycze
                wspaniałego wyjazdu w wakacje:) to juz niedługo:-) pozdrawiam
    • dunia77 Re: ORBIT TOURS Hurghada polecam 03.02.05, 08:57
      Kupowal ktos moze od nich wycieczke na quadach ?
      Ile kosztuje jazda dla dwoch osob na jednym motorku ?
      • Gość: Sy Re: ORBIT TOURS Hurghada polecam IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 05.02.05, 18:33
        Wczoraj wróciliśmy z Hurghady. Byliśmy na quadach z Orbitem. Quad dla jednej
        osoby kosztuje 30$, a dla dwóch 33$ (negocjacje). Bardzo nam się podobało.
        • Gość: EM Re: ORBIT TOURS Hurghada polecam IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.02.05, 18:48
          znasz może ceny innych wycieciek w Orbicie?
          • Gość: omen Re: ORBIT TOURS Hurghada polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 01:47
            Witam byłem z orbitem w lipcu na wycieczkach w luxorze, kairze, wyspie Giftun
            oraz nurkowaniu. Wszystko było ok oczywiscie jeśli ktoś sie nastafia na jakies
            luksusy, (koszt wszystkich tych wycieczek wyniusł 120 $ od dwóch osób), to
            pomylił biura.
          • angiem78 Re: ORBIT TOURS Hurghada polecam 06.02.05, 12:38
            witam:) mam ich cennik i o ile jest jeszcze aktualny to cytuje:
            Kair - 1 dzień - 30$
            Kair-2 dni- 60$
            Luksor-1 dzien-25$
            Luksor-2 dni- 60$
            Jeep Safari-10$
            Wyspa Giftun-15$
            Sharm el Naga-25$
            El Gouna-25$
            Nurkowanie w sprzęcie-25$