bladynka1 15.02.05, 12:47 Czy , ktos mial kontakty z kims z Hotelu Ela Arosa?? Hurgada Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mixie1 Re: Al. Erosa 15.02.05, 16:47 Ja mialam i za kilka dni znowu bede miec. mixie1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sarran24 Re: Al. Erosa 16.02.05, 08:36 stassio napisał: > ja mam zdjecie z wielbladem. i z was dwóch to pewnie wielbłąd ma bardziej inteligenty wyraz pyszczka? współczuję ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bladynka1 Re: Al. Erosa 16.02.05, 09:53 czy jedziesz do kogos kto pracowal w tym hotelu? mozemy pogadac mailowo? moj mail to anonim01@op.pl odpisz prosze Odpowiedz Link Zgłoś
stassio Re: Al. Erosa 16.02.05, 12:07 o "madrosci pyszczka" chyba nieduzo mozesz wiedziec, skoro jestes na forum "dupeczek" i "bladynek" ;) zakochanych w kelnerach i chlopcach od recznikow. ja sie tu dobrze bawie a ty na powaznie :D. Odpowiedz Link Zgłoś
sarran24 Re: Al. Erosa 16.02.05, 12:30 stassio napisał: > o "madrosci pyszczka" chyba nieduzo mozesz wiedziec, skoro jestes na > forum "dupeczek" i "bladynek" ;) zakochanych w kelnerach i chlopcach od > recznikow. ja sie tu dobrze bawie a ty na powaznie :D. > bawię sie tak samo dobrze jak ty ;-) znasz to: "żyj i daj żyć innym"? a tak poza wszystkim - ty również znalazłeś sie na forum "dupeczek i bladynek" zakochanych w kelnerach i chłopcach od ręczników ;-) czyżby nutka zazdrości o któregoś z nich? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
stassio Re: Al. Erosa 16.02.05, 13:49 na szczescie nie narzekam na deficyt kontaktow damsko- meskich, po prostu swiat widziany waszymi oczami jest dla mnie nowym interesujacym odkryciem ;) i lubie czytac to co piszecie. co do zazdrosci to widzialem te "romantyczne okolicznosci przyrody" na wlasne oczy, te panienki i tych kolesi i musze ci szczerze powiedziec ze nie ma co zazdroscic ani jednego ani drugiego. po prostu taka ciekawostka socjologiczna. poza tym mozna sie nauczyc czegos o kobietach, tzn pewnym typie kobiet, nie fair byloby obrazanie wszystkich ;). Odpowiedz Link Zgłoś
sarran24 Re: Al. Erosa 16.02.05, 14:01 świat widziany oczyma innych z reguły jest fascynujący ;-) mi nie przeszkadza, że ktoś kogoś kocha, jest zauroczony czy zafascynowany...zarówno gdy chodzi o arabskiego chłopca od ręczników ;-) jak i polskiego kelnera ;-) w końcu żadna praca nie hańbi ;-) a może...? świat jest pełen lowelasów ...i u nas również ich nie brakuje ;-) więc...w czym problem? Odpowiedz Link Zgłoś
alina501 Re: Al. Erosa 03.05.05, 12:56 Małe sprostowanie, hotel nie nazywa sie Al.Erosa ani Ela Arosa tylko El Arosa:) i miesci sie w starej czesći Hurgady niedaleko słynnego Emipre. Wrociłam stamtąd 2 dni temu, odwiedzałam znajomych. A o co konkretnie ci chodzi? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
layout2 Re: Al. Erosa 06.05.05, 08:33 Jak to o co jej chodzi..? Zakochała sie po uszy w tamtejszym uwodzicielskim hydrauliku:) Pomóż jej w cierpieniach:) Odpowiedz Link Zgłoś