15.02.05, 12:47
Czy , ktos mial kontakty z kims z Hotelu Ela Arosa?? Hurgada
Obserwuj wątek
    • mixie1 Re: Al. Erosa 15.02.05, 16:47
      Ja mialam i za kilka dni znowu bede miec.
      mixie1@gazeta.pl
      • stassio Re: Al. Erosa 16.02.05, 08:25
        ja mam zdjecie z wielbladem.
        • sarran24 Re: Al. Erosa 16.02.05, 08:36
          stassio napisał:

> ja mam zdjecie z wielbladem.
          i z was dwóch to pewnie wielbłąd ma bardziej inteligenty wyraz pyszczka?
          współczuję ;-)
      • bladynka1 Re: Al. Erosa 16.02.05, 09:53
        czy jedziesz do kogos kto pracowal w tym hotelu? mozemy pogadac mailowo? moj
        mail to anonim01@op.pl odpisz prosze
        • stassio Re: Al. Erosa 16.02.05, 12:07
          o "madrosci pyszczka" chyba nieduzo mozesz wiedziec, skoro jestes na
          forum "dupeczek" i "bladynek" ;) zakochanych w kelnerach i chlopcach od
          recznikow. ja sie tu dobrze bawie a ty na powaznie :D.

• sarran24 Re: Al. Erosa 16.02.05, 12:30
            stassio napisał:

> o "madrosci pyszczka" chyba nieduzo mozesz wiedziec, skoro jestes na
            > forum "dupeczek" i "bladynek" ;) zakochanych w kelnerach i chlopcach od
            > recznikow. ja sie tu dobrze bawie a ty na powaznie :D.
            > bawię sie tak samo dobrze jak ty ;-) znasz to: "żyj i daj żyć innym"?
            a tak poza wszystkim - ty również znalazłeś sie na forum "dupeczek i bladynek"
            zakochanych w kelnerach i chłopcach od ręczników ;-) czyżby nutka zazdrości o
            któregoś z nich? ;-)
            • stassio Re: Al. Erosa 16.02.05, 13:49
              na szczescie nie narzekam na deficyt kontaktow damsko- meskich, po prostu swiat
              widziany waszymi oczami jest dla mnie nowym interesujacym odkryciem ;) i lubie
              czytac to co piszecie.
              co do zazdrosci to widzialem te "romantyczne okolicznosci przyrody" na wlasne
              oczy, te panienki i tych kolesi i musze ci szczerze powiedziec ze nie ma co
              zazdroscic ani jednego ani drugiego. po prostu taka ciekawostka socjologiczna.
              poza tym mozna sie nauczyc czegos o kobietach, tzn pewnym typie kobiet, nie
              fair byloby obrazanie wszystkich ;).

• sarran24 Re: Al. Erosa 16.02.05, 14:01
                świat widziany oczyma innych z reguły jest fascynujący ;-) mi nie przeszkadza,
                że ktoś kogoś kocha, jest zauroczony czy zafascynowany...zarówno gdy chodzi o
                arabskiego chłopca od ręczników ;-) jak i polskiego kelnera ;-) w końcu żadna
                praca nie hańbi ;-) a może...? świat jest pełen lowelasów ...i u nas również
                ich nie brakuje ;-) więc...w czym problem?
    • alina501 Re: Al. Erosa 03.05.05, 12:56
      Małe sprostowanie, hotel nie nazywa sie Al.Erosa ani Ela Arosa tylko El Arosa:)
      i miesci sie w starej czesći Hurgady niedaleko słynnego Emipre. Wrociłam
      stamtąd 2 dni temu, odwiedzałam znajomych. A o co konkretnie ci chodzi?
      Pozdrawiam.
      • layout2 Re: Al. Erosa 06.05.05, 08:33
        Jak to o co jej chodzi..? Zakochała sie po uszy w tamtejszym uwodzicielskim
        hydrauliku:) Pomóż jej w cierpieniach:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka