Dodaj do ulubionych

prosto z el gouny

IP: 82.201.132.* 09.03.05, 16:51
witam wszystkich. wlasnie jestem w el gounie w hotelu panorama. Hotel jest
bardzo przyjemny i dosc duzy. Jedzenie bardzo dobre i starcza dla wszystkich
<to dla tych co lubia wiekesz ilosci jedzenia>Hotel posiada dosc duzy basen z
podgrzewana woda. pogoda jest super, bardzo cieplo chociaz dzisiaj niebo
zaszlo chmurkami, ale nie ma sie co martwic.pozdrawiam goroco. jesli ktos
chce sie czegos dowiedziec moze pytac a ja bede zagladac na forum
Obserwuj wątek
    • Gość: mis Re: prosto z el gouny IP: 62.135.34.* 09.03.05, 17:43
      jakies biuro polecasz?
      milego pobytu:)
      • Gość: renia Re: prosto z el gouny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 21:01
        Czesc Emi!Widze,że jesteś bardzo zadowolona :))) Czekam na wiesci i obiecane
        zdjątka po powrocie!Bawcie sie cudownie!A co do biura podrozy to zarowno moja
        kolezanka jak i ja niedlugo korzystamy z Eximu!Pozdrawiam
    • Gość: Meg Re: prosto z el gouny IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 10.03.05, 21:24
      :)) Hej:)) Ja do El Gouny lecę 04.05 :)) Emilko powiedz mi prosze jak to w
      końcu jest z tymi bungalowami w Panoramie??? Pośrednik u którego kupuję
      wycieczkę twierdzi że może załatwić te bungalowy a Exim w Chorzowie - że płatne
      sa na miejscu??? Może się orientujesz?
      • Gość: emilia Re: prosto z el gouny IP: 82.201.132.* 11.03.05, 18:58
        witam goroca3 nie masz sie co martwic o bungalowy. jak bede w nich miejsca
        wolne to spokojnie mozesz z nich kozystc. Nasz rezydent nie mowil nic o zadnych
        platnosciach. musisz sie poprostu zapytac tu na miejscu czy sa wolne. mysle ze
        nie bedzie problemu.nam zaproponowali pokoj. jest bardzo duzy i bardzo ladny
        jak bedziesz chciala zdjecia hotelu to nie ma sprawy napisz mi swoj meil a ja
        po powrocie przesle Ci fotki. pogoda jak narazie nam dopisuje pomimo ze wieje
        wiatr, ale to nawet dobrze. wieczory bywaja zimne przynajmniej teraz.
        Pozdrawiam goraco. po powrocie napisze o czym tylko chcecie. emilia
        • Gość: krzysiek Re: prosto z el gouny IP: *.jjs.pl 11.03.05, 21:06
          Emilko mam pytanie?
          Ja lecę do panoramy 21-03 , powiedz jakie numery bungalowów są najlepsze.
          Poproszę też o zdęcia z Panoramy
          Pozdrawiam

krzysztof.sobieszek@wp.pl
          • ata19 Re: prosto z el gouny 06.04.05, 12:08
            Krzyszof, wrociles juz, jakie wrazenia?
        • Gość: Meg Re: prosto z el gouny IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 12.03.05, 17:15
          :) ALe nas zasypało w Katowicach :(( W El Gounie ... słoneczko:)) Prosze o
          zdjęcia jak tylko wrócisz mój mail : magdaparuch@interia.pl. Dzieki z info o
          bunglaowach:)) Pozrdowionka:))
          • Gość: emilia do meg IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 22.03.05, 23:31
            witam posyłam Ci dzisiaj pare fotem z hotelu Panorama. Przepraszam ze tak pozno
            ale nie miałam kiedy pozdrawiam
          • sonic771 Re: prosto z el gouny 13.05.05, 21:48
            witam Magdo! jak Twoj pobyt w panoramie??? JA wybieram sie w lipcu
            masz jakies cenne uwagi. Jak możesz przeslij zdjęcia hotelu, plaży,
            widoków, bungalowów. Moj mail: sonic77@poczta.fm
            POZDRAWIAM
    • Gość: M Re: prosto z el gouny IP: *.3.pl / *.3.pl 11.03.05, 21:28
      Czy polecasz ten hotel dla wypoczynku z dzieckiem 3 -lata (ogrod, basen, plac
      zabaw, lagodne morze przy brzegu) ?
      • Gość: renia Re: prosto z el gouny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 18:23
        Czesc!Ja wprawdzie nie bylam jeszcze w Panoramie(bede dopiero w lipcu) ale mam
        sporo znajomych w El Gounie i duzo informacji na temat tego hotelu!Jesli chodzi
        o najlepsze bungalowy to sa to te kryte strzecha ( poza nimi sa jeszcze ze
        zwyklym dachem i ponac sa duzo mniej atrakcyjne) a zupelnie naj naj jest
        bungalow 510, wiec jak smie sadzic i dopytalam znajomego numery obok 510 sa
        rowniez bardzo atrakcyjne!Co do placu zabaw to niestety Panorama nie ma zbyt
        wiele atrakcji dla dzieci, chociaz niewatpliwie w tym kierunku zaleta jest
        bardzo lagodne zejscie do morza ( dlugo idzie sie w wodzie po kolana zanim
        dojdzie sie do glebokiej wody) Pozdrawiam (mam kilka zdjęc Panoramy i El Gpuny
        chociaz tez z niecierpliwoscia czekam na te od Emi :))))
        • Gość: Meg Re: prosto z el gouny IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 14.03.05, 19:22
          RENIU, JAKBYŚ MOGŁA WYSŁAĆ MI ZDJĘCIA Z PANORAMY NA MAIL :
          magdaparuch@interia.pl byłabym wdzięczna :)) Dzieki :)0 papa
    • promyczek1 Re: prosto z el gouny 15.03.05, 08:45
      Pozdrowienia. Ja w Panoramie byłam w październiku i jeśli kiedyś pojadę do
      Egiptu to właśnie tam. Pa, pa
    • Gość: kaśka Re: prosto z el gouny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 15:59
      witam jeśli jeszcze tam jesteś powiedz jaka jest woda w morzu i czy bardzo
      wieje?
      • Gość: Gośka Re: prosto z el gouny IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.03.05, 16:16
        Ja wróciłam 14.03. Wiało okrutnie przez ostatnie 7 dni mojego pobytu. Woda w
        morzu raczej zimna. Prawdę mówiąc nie widziałam kąpiących się poza fragmentami
        laguny z płytką nie mieszaną wodą.
    • ata19 Re: prosto z el gouny 06.04.05, 12:15
      Emilia, czy warto wziac opcje All Incl. w Panoramie?
      • Gość: emilia Re: prosto z el gouny IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 06.04.05, 17:59
        Witam. To zależy ile jesz i pijesz dodatkowo. Ja nie miałam all. Ceny w hotelu
        < przy basenie> to np za kawe 10 funtów, za cole 8 F, za zestaw kanapek typu
        sandwich z frytakmi płacilismy 22 funty.Zawsze jadłam to sama bo bym nie dała
        rady zjesc całego zestawu :): Jedynie co jest drogie w hotelu to ich
        minidyskoteka. mają ceny z nieba. Za dwa hainekeny 0,33 zapłaciłam 50 funtów. A
        jedzie ktos jeszcze z Tobą czy jedziesz sama? pozdrawiam
    • Gość: emilia Re: prosto z el gouny IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 06.04.05, 18:15
      Jeszcze jedno. Uważam ze biorąc opcje all inclusive za bardzo zaszyjesz sie w
      hotelu i nigdzie nie bedziesz wychodzić. Tak słyszałam ze ludzie robią. A na
      ile jedziesz to El gouny??
      • ata19 Re: prosto z el gouny 07.04.05, 10:17
        Jedziemy na tydzien, 3 osoby, zastanawiamy sie na opcja All Incl., ale duzo do
        myslenia dalo mi czytanie informacji dot innego hotelu (Sea Gull). Podobno
        goscie majacy opcje All Incl. sa tam traktowani jak goscie drugiej kategorii,
        maja inne bary, sa obslugiwani w drugiej kolejnosci. Poniewaz jedziemy na
        tydzien bedziemy pewnie glownie spedzac czas na plazy (czy na plazy jest bar
        hotelu?)i przy basenie. Chodzi wiec o to, czy bardziej sie oplaca wziac opcje
        AI, czy tez zaplacic osobno za lunch (kanpka, frytki i piwo) i np. piwo czy wino
        do kolacji. Czy w Panoramie mozna to zapisywac na rachunek pokoju, a potem
        zaplacic przy wyjezdzie? Dzieki za informacje
        Pozdrowienia
        • Gość: emilia Re: prosto z el gouny IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 07.04.05, 17:54
          Witam. Niestety nie mam pojęcia jak jest z barem na plaży. Przy basenie w
          hotelu jest bar. Tnz jesli chodzi o piwo to jak masz opcje al nie jest ono
          takich samych rozmiarów jak kupiłabys normalnie. Drinki też są słabsze. Jak
          braliśmy coś do picia przy kolacji to płaciliśmy od razu. Rezydent powiedziała
          nam ze tak bedzie lepiej. Oczywiscie mozna sobie otworzyć rachunek, ale potem
          mogą być małe problemy bo nie bedziecie wiedzieli jaki rachunek wystawią wam na
          koniec. Chyba ze bedziecie sobie pisali na kartce co kiedy kupowaliscie hehe.
          Nie widziałam róznic pomiedzy traktowaniem klientów all a bez all inclusive.
          Pozdrawiam i odpowiem na kolejne pytania
          • kotekj od marty 07.04.05, 20:00
            czesc emilko! wyobraz sobie ze jade dopiero 21go kiwetnia!szefowa musiala
            zostac we wloszech i teraz cala firma na mojej glowie! nie daje juz rady!
            pozdrwaiam tez mame i leszka!
        • Gość: emilia Re: do ata19 IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 08.04.05, 20:11
          jak byś chciała jakies zdjęcia to nie ma sprawy. podaj tylko adres a napewno je
          prześle. pozdrawiam
    • Gość: grzesiek Re: prosto z el gouny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.05, 16:16
      Witam wszystkich! W hotelu Panorama byłem już 3 razy - i to ostatnio (przełom
      września/października, sylwester, tydzień przed świętami wielkanocnymi),
      wybieram się w końcu maja znowu - to wspaniałe magiczne miejsce!!!
      Ale widzę tu kilka informacji, które chciałbym sprostować lub rozwinąć!!!
      Bungalowów są 3 rodzaje: Na stawku koło basenu (cudowne te skierowane na
      południe tarasem - możesz się opalać, jeno się nie wykąpiesz), tzw. ogrodowe
      (gdzie taras wychodzi na ogródek i polecane są dla rodzin wzgl matek z małymi
      dziećmi, tym bardziej że przed wejściem mają plac zabaw - jest ich 6) i te nad
      laguną - jest ich najwięcej, bo 24. Wszystkie są wspaniałe (nieprawda że nr 510
      jest najlepszy WSZYSTKIE mają ten sam standard; jeśli już to albo nr 517 -
      najbardziej wysunięty na lagunę, albo 524 - ostatni, z najlepszą panoramą i
      opalaniem na tarasie!!!). Ludzie - jaka to frajda poleżeć sobie na własnym
      tarasie po śniadanku (całkiem niezłym zresztą), a potem zejść popływać z
      własnego tarasu!!! Wieczorem siedzieć z papierosem (co kto lubi) i szklaneczką
      whisky (co kto lubi, ale raczej polecam by uniknąć "zemsty faraona"), słuchając
      plusku fal i patrząc na nocną lagunę ElGouny (he he!!!) przed Tobą!!!
      Tylko jedno - basen w Panoramie NIE JEST I NIE BYŁ podgrzewany - najbliższy
      jest w hotelu obok, więc można podejść, tylko bez przesady - ja się kąpałem
      nawet w sylwestra - było ciepło, pogoda popsuła się około 2 stycznia.
      Bungalowy są i zawsze były BEZ dopłaty. Faktycznie, prosisz o nie na miejscu. A
      jechać możesz z Eximu, Selectoursu (tylko w niektórych terminach), albo od
      pośredników (np. AirTours Poland). Polecam wycieczki "last minute" - ZAWSZE z
      tej opcji korzystałem i urywałem z ceny (np płacąc tego samego dnia rano co
      wyjazd - otrzymałem gratis kolację sylwestrową).
      Wygląd bungalowów to tylko bajer - w środku mają pełną klimę (ręczno-
      automatyczną), a w środku nie brakuje nawet sejfu czy suszarki do włosów. W
      łazienkach jest co prawda nie wanna, a prysznic, ale dlaczego miałoby być
      inaczej? Dbają o klientów, starają się zwłaszcza sprzątacze, ale i kelnerzy
      (hotel jest czysty bo nowy - otwarty w połowie zeszłego roku), czasem może zbyt
      romansowi, ale to już obawa bądź zachęta nie dla mnie, a raczej płci przeciwnej.
      W razie czego odpowiem na pytania, albo podeślę zdjęcia, bo nie chwalący się -
      dobrze mi wypadły!
      A może ktoś ma ochotę ze mną pojechać? Wybieram się w okolicach Bożego Ciała!
      Pozdrawiam wszystkich
      grzesiek
      • Gość: emilia Re: do grzesia IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 11.04.05, 18:29
        Grzesiu ja rozmawiałam z ludzmi z hotelu i basen ma podgrzewaną wodę tylko że
        zadko działa. Byłam w tym hotelu w marcu i basen był podgrzewany. Z dysz
        wylatywała ciepła woda. Rozmawiałam potem z ludzmi którzy przyszli na kontrole
        hotelu i mówili ze cos sie popsuło. Nie bede sie absolutnie z Toba sprzeczać,
        ale mam inne zdanie na ten temat. Pozdrawiam gorąco.
        • Gość: Grzesiek Re: do grzesia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.05, 11:17
          Emilko - byłem trzykrotnie w "Panoramie" i ZA ŻADNYM RAZEM nie trafiłem na
          podgrzewaną wodę - też mówię o swoich doświadczeniach, bo ludzie z małymi
          dziećmi chodzili na podgrzewany basen do Hiltona. Wydaje mi się że ponieważ to
          nowy hotel (oddany w lipcu ubiegłego roku), to jest jeszcze w fazie rozruchu -
          mogli np raz spróbować czy instalacja działa. Zresztą w tym momencie nie jest
          to już takie ważne, bo mniej więcej od tygodnia PRZESTAŁO WIAĆ i jest piękna
          pogoda - nie telepie Cię po wyjściu z wody!
          A tak nawiasem- czy znasz Martę z ElGouny (córkę Małgosi?) Założę się że mamy
          wspólnych znajomych! Może się powymieniamy zdjęciami i pogadamy - bo
          jestem "zarażony" ElGouną i szukam innych o podobnych "infekcjach"! Jeśli tak -
          to podaj "emalię"
          Pozdrawiam
          Grzesiek
          • Gość: mariusz Re: do grzesia IP: *.wroclaw.mm.pl 12.04.05, 16:13
            hi!
            Do hiltona?W El gounie jest hilton?
            Pozd!M
            • Gość: Grzesiek Re: do grzesia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 14:10
              Przepraszam - masz rację! Z szybkości sieci mi się pomyliły! Hiltona w ElGounie
              nie ma, jest natomiast Sheraton (o niego mi chodziło), Swiss Inn, Móvenpick i
              Steigenberger - tyle jeśli chodzi o sieci. Natomiast z tego co wiem Hilton się
              właśnie buduje!
              Pozdrawiam
              Grzesiek (zakochany w ElGounie)
              • Gość: mariusz Re: do grzesia IP: *.wroclaw.mm.pl 14.04.05, 14:40
                Hi!
                ufff- a juz myślałem, że przegapiłem:)Ja byłem w Sultan Bey-polecam:)
                Pozd!M
                • Gość: grzesiek Re: do grzesia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 16:14
                  Podaj maila to Ci wyślę ładne fotki Twojego hotelu robione przeze mnie z
                  mojegho bungalowowego tarasu!
                  Sultan jest ok, ale ja sobie wbiłem do głowy te bungalowy i jak się (może)
                  wybiorę pod koniec maja - to znowu tam!!!
                  Pozdro
                  Grzegorz
                  • Gość: mariusz Re: do grzesia IP: *.wroclaw.mm.pl 14.04.05, 16:18
                    hi1
                    no tak-te bungalowy są super i wcale sie nie dziwię, ze Cię tam ciągnie.ja
                    wybrałem Sultana, bo zależało mi na podgrzewanym basenie:)
                    A fotki chętnie obejrzę:mariuszjam@poczta.onet.pl
                    Pozd!M
                    • Gość: emilia Re: do Mariusza IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 14.04.05, 19:57
                      Witam serdecznie. Ja też byłam w Sultan Bay ale w 2004 roku. Bardzo fajny
                      hotelik. Przytulny na maxa. Ludzie max mili. Zresztą jak wszędzie. Pozdrawiam
          • Gość: emilia Re: do grzesia IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 12.04.05, 17:44
            Witam serdecznie. Pewnie ze znam Martę. Poznałam ją ponad rok temu. To mój e-
            mail: e.rajner@interia.pl pozdrawiam
      • ata19 Re: prosto z el gouny 18.04.05, 10:36
        Czy w Panoramie sa reczniki na plazy i przy basenie, nie trzeba zabierac swoich?
        I jeszcze jedno - czy konieczne jest wziecie butow do wody. Podobno dno nie jest
        piaszczyste i bez butow mozna sie pokaleczyc, na glebsza wode trzeba isc i isc.
        Gdzie warto pojsc (na ktora plaze) zeby zobaczyc najfajniesze rafy? Dzieki za info
        • Gość: Grzesiek Re: prosto z el gouny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 12:50
          Witam. Ręczniki są i przy basenie i na plaży nadmorskiej Zeytuna,
          gdzie "Panorama" ma wydzielony kawałek. Jeśli jesteś z "Panoramy", to na
          Zeytunie ręczniki, leżanki i materace masz gratis. Druga długa plaża w
          ElGounie - Mangroovy - jest już płatna. Ja osobiście niezależnie od płatności
          wolę Zeytunę, bo tam jest bardzo długie molo, na końcu którego można spokojnie
          pływać - są tam niezłe kawałki rafy, ale generalnie żeby tak NAPRAWDĘ obejrzeć
          rafy trzeba ruszyć na wycieczkę statkiem.
          A co do butów do wody - nie przesadzajmy!!! Faktycznie, sam kawałek kilku
          metrów jest kamienisty, ale potem jest 20 metrowy pas głębszej wody wypłukany
          przez fale, dalej znów mielizna bez żadnychkamieni - idziesz po piasku dobre
          pół kilometra, bo płycizna taka i dochodzisz do głębi; jednak najlepiej pływać
          z końca mola, ewentualnie przy zakończeniu laguny, a plaża "panoramy" właśnie
          tam jest!!!
          Pozdrawiam - Grzesiek
          • ata19 Re: prosto z el gouny 18.04.05, 16:31
            Dzieki! A jak wyglada w El Gounie sytuacja z bankomatami. Nie ma problemu z
            wyciagnieciem pieniedzy?
            • Gość: emilia Re: prosto z el gouny IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 18.04.05, 17:17
              Witam. Z bankomatem nie ma problemu. Jest zaraz przy banku w downtown.Koło
              starcji autobusowej. Napewno go znajdziesz. Pozdraiwam i zycze udanego
              wypoczynku.Emilia
            • Gość: Grzesiek Re: prosto z el gouny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 11:43
              najlepszy bankomat na centralnym placyku obok informacji turystycznej - nie
              sposób nie znaleźć! Po drodze z "Panoramy" do centrum masz jeszcze bankomat po
              lewej stronie (Bank Omanu), ale nie wszystkie karty łapie. Z kolei za rynkiem
              jest MISR Bank - ale bankomat czynny w godz. urzędowania banku. Pozostają
              jeszcze bankomaty w hotelach. Wiem, że w Steigenbergerze jest!!! Ale w sklepie,
              jak masz problem tez wymienisz jak poprosisz! (w ostateczności, bo oczywiście
              będą chcieli zarobić!) Polecam a propos sklepów "supermarket" (w cudzysłowiu,
              bo trochę mały!!!) na wprost wyjścia z łodki z "Panoramy", na placyku. Przed
              nim jest sklep z papirusami, gdzie się bardzo dobrze można targować o cenę!!!
              Pozdrowionka!!!
              Grzesiek
              • ata19 Re: prosto z el gouny 19.04.05, 12:16
                Super, dzięki, Emilia, Grzesiek jesteście skarbnicą wiedzy!! Byliście może na
                wycieczce 1-dniowej w Luksorze z lokalnym biurem? Jeśli tak, z jakim?
                • Gość: Grzesiek Re: prosto z el gouny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 13:27
                  I w Kairze i w Luxorze byłem niestety z biurem Selectours - mówię niestety nie
                  względem poziomu, bo był niezły (za przewodniczkę robiła młoda polska
                  archeolożka, która więcej wiedziała o starożytnym Egipcie niz o tych
                  obowiązkowych pierdołach które mówią na temat współczesnego). Dałem się tylko
                  nabrać na te ceny, to było w czasie mojego pierwszego pobytu.
                  Od razu mówię - Luxor warto, nawet bardziej niż Kair. Trzeba tylko pytać w
                  biurze o język polski (chyba że zna się dobrze angielski) i o to, czy Dolina
                  Królów, czy Królowych (która jest mniej atrakcyjna)! Niezapomniane przeżycia!
                  Polecam! A wogóle jak podasz maila (ja nie podaję, bo są tu tacy, co mnie
                  bardzo nie lubią) to możemy pogadać!!!
                • Gość: emilia Re: prosto z el gouny IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 19.04.05, 17:15
                  Witam. Ja byłam 2 dni w Kairze i 1 dzień w Luksorze. Było extra!! Wycieczki
                  wykupiłam u naszego rezydenta i nie załuje. Mielismy super przewodnika. Bardzo
                  ciekawie opowiadał i nie zawsze to była wiedza ksiązkowa gdyz zajmował sie tez
                  facet archeologią. Poprostu chyba pierwszy raz słuchałam tak uważnie jak ktos
                  opowiadał!! Wybrałam Kair dwudniowy ze wzgledu na ilość zwiedzanych miejsc,
                  zeby miec czas cos poogladać a nie tak przelotem. W Luksorze mielismy upał na
                  maxa!! To tyle. Pozdrawiam pa pa
              • sonic771 Re: prosto z el gouny 13.05.05, 21:43
                Witam!
                Wybieram sie w lipcu do Panoramy, jestem bardzo ciekawy jak wygląda
                hotel, plaża no i oczywiście bungalowy. Jestem mocno napalony na nie
                Prosze o zdjecia: sonic77@poczta.fm
                • Gość: Ket Re: prosto z el gouny IP: *.chello.pl 04.10.05, 09:51
                  Mam do was gorącą prośbę. Właśnie planujmy wyjazd do El Gouny - Hotel Panorama.
                  Będę wam bardzo wdzięczna za wszystkie fotki jaki macie. Bardzo proszę słać na
                  adres: info@smartklub.pl

Z góry dzięki:)
                  • ruda_val Re: prosto z el gouny 04.10.05, 10:00
                    Witam,
                    A kiedy jedziesz? :)
                  • Gość: emilia Re: prosto z el gouny IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.05, 17:00
                    Witam fotki postaram sie posłac na dniach.Niestety teraz siedze w pracy i nie
                    mam dojścia do zdjęć. Pozdrawiam
                    • ruda_val Re: prosto z el gouny 04.10.05, 17:31
                      A ja też mogę prosić? ruda_val@gazeta.pl
                      • Gość: emilia Re: prosto z el gouny IP: *.chello.pl 06.10.05, 00:23
                        Witam. Forki juz Wam poprzesyłałam jak chcecie jeszcze to piszcie.Troche tego
                        mam :):):) Pozdrowienia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka