Dodaj do ulubionych

EGIPT Z SELECTOURS

IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 20.03.05, 14:53
Wybieram się w lipcu do Egiptu jednak jeszcze nie zdecydowałam z jakim
biurem. Biorę pod uwagę Selectours - jednak trochę się obawiam - słyszałam że
w ostatniej chwili zmieniają hotele. Jakie biuro polecacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: misiek Re: EGIPT Z SELECTOURS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 14:59
      Polecamy takie biuro,które nie zamienia hotelu.
      ...ale takiego nie ma.
      Każde,nawet to naj,naj ma wpaki,niestety.
      • Gość: eb Re: EGIPT Z SELECTOURS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 15:20
        zgadzam sie z przedmówca. Idealnym BP byloby takie ktore nie zmienia hoteli ale
        tak nie jest wiec jedynie co Ci moge polecic to wybierz BP takie ktore w razie
        problemow stanie na wysokosci zadania... Ja osobiscie polecam Selectours. Bylam
        w ubieglym roku z nimi i nie bylo najmniejszych problemow, w tym roku rowniez
        sie z nimi wybieram i mam nadzieje, iz po przyjezdzie ta opinie podtrzymam.
        Tydzien po nas przylecieli ludzie dla ktorych w Sea Gull nie bylo miejsca (my
        bylismy tam zakwaterowani i potwierdzam ze hotel byl pelny a jezeli byly nawet
        wolne pokoje to takie w ktorych nikt nie chcialby zostac zakwaterowany.
        Selectours zaproponowal im Hilton Long Beach - jak rozmawialismy na wycieczce
        to byli bardzo zadowoleni i nie zalowali tej zamiany) Wczesniej podrozowalam z
        innymi biurami ale roznie to bylo np. nie polecam Oasisu - ich tak naprawde
        zadowolenie klienta najmniej interesuje ( ludzie po zmianie hotelu dopiero po
        calodniowych grozbach procesami i pisaniem do gazet dostali hotel takiej klasy
        za jaka zaplacili;((( Pozdrawiam!!!!
    • derduch Re: EGIPT Z SELECTOURS 20.03.05, 15:27
      Trzy razy byłe w Egipcie z Selectours, żadnych zmian hoteli, wszystko
      perfekcyjnie. Polecam
    • Gość: nika Re: EGIPT Z SELECTOURS IP: *.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 15:35
      Dziękuję za dobre rady, myślę że teraz skorzystam z oferty Selectours.
      Pozdrawiam
    • ewachem Re: EGIPT Z SELECTOURS 21.03.05, 21:24
      Cześć, byłam w zeszłym roku w sierpniu z Selectoursem w Hurghadzie, polecam
      biuro, nie miałam żadnych nieprzyjemności, wszystko było tak jak zapowiadali,
      no może tylko rezydentka nie wiedziała że trafiła na forumowicza Egiptu i
      chciała zedrzec z nas 18$ za wizę, ale my oczywiście kupilismy ja po 15$ :)
      Życze udanego wypoczynko
      P.S. nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze :) jakbys miala jakies pytanka to
      chetnie podziele sie wrazeniami i poradami moj nr gg 1065543
      Ewa
    • kora231 Re: EGIPT Z SELECTOURS 28.03.05, 12:10
      dokładnie tydzień temu wróciłam z Sharmu, byłam z biura Selectorurs i żadnej
      zmiany hotelu nie było. Być może takie wpadki zdarzają się latem gdzie jest
      oblężenie, ale to się może zdarzyć w każdym biurze.
      Powodzenia, już Ci zazdroszczę wyjazdu......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka