Dodaj do ulubionych

neckermann

IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.05, 15:29
Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z nimi w Egipcie?Czy to że ktoś jest turystą
Neckermanna daje jakieś rożnice (np w przydziale pokoju)w stosunku do
np.Alfastar czy Eximu?
Obserwuj wątek
    • cairo7 Re: neckermann 27.03.05, 01:35
      w lecie 2004 mieli darmowe wejscie do nowo otwartego aqaparku kolo hoteli
      Alibaba i Aladdyn,nie wiem jak bylo z Jasmin.Turysci z innych biur tego nie
      mieli.Nie wiem jak teraz.
      • Gość: anisia Re: neckermann IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 22:08
        Byłam z nimi w lutym w Sharm. Hotel -Laguna Vista- rezydentka b. profesjonalna -
        żadnych zastrzeżeń. A traktowali nas jak innych gości.
        Ważne, że rezydent w razie wątpliwości ZAWSZE był pod telefonem (wiem, bo
        dzwoniliśmy), poza tym, na prośbę moich rodzicieli postarała się i
        zorganizowała "polską grupę" na wycieczkę do klasztoru sw. Katarzyny, choć NEC
        zwykle ma niemiecko- i anglo- języcznych przewodników - sama była przewodnikiem
        dla 6 osób!
        My (jako jedyni obcokrajowcy) byliśmy z anglikami i było bardzo fajnie.
        Polecam prfesjonalizm, za który się płaci.
    • Gość: zoffen Re: neckermann IP: 62.233.181.* 28.03.05, 14:24
      Ja byłam w zeszłym roku z rodzinką w Sunrise Palacio w Hurghadzie z
      Neckermannem.I muszę powiedzieć, że dostaliśmy lepsze pokoje niż turyści z Ecco
      Holiday, z któymi rozmawialiśmy, i co ważne, gdy wsunełyśmy do paszportu 5
      dolarów pan z recepcji....nam je oddał. A pokoje dostalysmy najlepsze w lewym
      skrzydla. Z kolei turysiz Sun&Fun dostali w prawym moim zdaniem gorszym, a z
      Ecco dostali nad kuchnią. Także p[olecam wszytsko świetne ze strony biura
      • cairo7 Re: neckermann 28.03.05, 18:07
        Gość portalu: zoffen napisał(a):

> Ja byłam w zeszłym roku z rodzinką w Sunrise Palacio w Hurghadzie z
        > Neckermannem.I muszę powiedzieć, że dostaliśmy lepsze pokoje niż turyści z
        Ecco
        > Holiday, z któymi rozmawialiśmy, i co ważne, gdy wsunełyśmy do paszportu 5
        > dolarów pan z recepcji....nam je oddał. A pokoje dostalysmy najlepsze w lewym
        > skrzydla. Z kolei turysiz Sun&Fun dostali w prawym moim zdaniem gorszym, a z
        > Ecco dostali nad kuchnią. Także p[olecam wszytsko świetne ze strony biura
        To akurat moim zdaniem nie jest reguła,a to ,ze lewa strona od prawej w tym
        hotelu jest lepsza to pojęcie względne...
        • Gość: medox Re: neckermann IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 10:51
          Czyli wniosek jest taki ,że lepiej jechać z Neckermannem czy TUI niż z jakimś
          Eximem czy Alfastarem.A czy ktoś kiedyś porównywał o ile droższe są dwie
          identyczne oferty np Neckermanna i AlfaStar czy Eximu?
          • cairo7 Re: neckermann 29.03.05, 16:41
            Za wczesnie na takie wnioski.Musisz sam dokładnie porównać oferty.Może być duża
            różnica w cenie.Pamietaj,że Neckerman Poland różni sie może od Neckerman DE.???
            Jeśli jesteś trochę samodzielny to pilot jest ci prawie zbędny,a to jest już
            90% udanych wczasów.Pokój zawsze zamienisz sobie sam<jak trafisz na jakąś
            katastrofę>,resztę wiadomości zdobędziesz np.na forum lub od stałych bywalców
            na miejscu.
            • Gość: zoffen Re: neckermann IP: 80.51.47.* 29.03.05, 18:20
              Ja na wczasach lubię wypoczywać, a nie tracić czas w recepcji na zamianę hotelu
              bo ten który dostałąm mi nie pasuje. A neckermann nigdy mi nie sprawił
              niespodzianmi i zawsze było tak jak zarezerowowałam. A co do ceny to musze ci
              powiedzieć, że oferty z NN i Tui są często tańsze niż polskich biur, ponieważ sa
              bardzo duże zniżki dla dzieci , w moim przypadku to ważne. i to znizki nie tylko
              dla maluchów ale nawet dla 16-latków, tak więc się opłaca i jestem pewna ze na
              urlopie nie bede sie denerwowac, bo biuro nagle coś zmieni.
              • Gość: turysta Re: neckermann IP: 83.24.218.* 29.03.05, 21:15
                To po jakiego diabła zadajesz to pytanie,skoro wszystko wiesz???
                • Gość: Eryk Re: neckermann IP: *.chello.pl 29.03.05, 22:33
                  Porównywałem ceny poniędzy NN a Alfa starem i troszkę się zdziwiłem. Na
                  czteroosobowej rodzinie (2 dorosłych i 2 dzieci) w 4 gwiazdkowym hotelu w
                  Hurgadzie ok. 1500 PLN na korzyść NN. TO oczywiście nie musi być regułą ...
                  • Gość: niewybredny Re: neckermann IP: *.3.pl / *.3.pl 30.03.05, 22:52
                    Byłem z Neckermanem, Alfa Starem, Eccoholidayem wszyscy reprezentują ten sam
                    poziom a róznica w kasie. Pewnie ktoś Ci też odpisze że jest ok i z innymi
                    • Gość: Iwona Re: neckermann IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 16:30
                      Poza tym że jadąc z Alfą prawdopodobnie nie trafisz do tego hotelu za który
                      zapłaciłeś a to okaże się na miejscu.Jest takie ryzyko.
          • Gość: dario011 Re: neckermann IP: *.chello.pl 19.04.05, 16:46
            uwaga na dane w katalogu neckermann.nie uznają reklamacji.uwaga na rezydentkę
            patrycja szczygieł,totalna porazka
            • christel Re: neckermann 20.04.05, 13:49
              Gość portalu: dario011 napisał(a):

> uwaga na dane w katalogu neckermann.nie uznają reklamacji.uwaga na rezydentkę
              > patrycja szczygieł,totalna porazka

"Uwielbiam" takie informacje.
              • Gość: web Re: neckermann IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 14:02
                powinno być: "uwaga na Dario011" :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka