Gość: medox IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.05, 15:29 Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z nimi w Egipcie?Czy to że ktoś jest turystą Neckermanna daje jakieś rożnice (np w przydziale pokoju)w stosunku do np.Alfastar czy Eximu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cairo7 Re: neckermann 27.03.05, 01:35 w lecie 2004 mieli darmowe wejscie do nowo otwartego aqaparku kolo hoteli Alibaba i Aladdyn,nie wiem jak bylo z Jasmin.Turysci z innych biur tego nie mieli.Nie wiem jak teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anisia Re: neckermann IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 22:08 Byłam z nimi w lutym w Sharm. Hotel -Laguna Vista- rezydentka b. profesjonalna - żadnych zastrzeżeń. A traktowali nas jak innych gości. Ważne, że rezydent w razie wątpliwości ZAWSZE był pod telefonem (wiem, bo dzwoniliśmy), poza tym, na prośbę moich rodzicieli postarała się i zorganizowała "polską grupę" na wycieczkę do klasztoru sw. Katarzyny, choć NEC zwykle ma niemiecko- i anglo- języcznych przewodników - sama była przewodnikiem dla 6 osób! My (jako jedyni obcokrajowcy) byliśmy z anglikami i było bardzo fajnie. Polecam prfesjonalizm, za który się płaci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoffen Re: neckermann IP: 62.233.181.* 28.03.05, 14:24 Ja byłam w zeszłym roku z rodzinką w Sunrise Palacio w Hurghadzie z Neckermannem.I muszę powiedzieć, że dostaliśmy lepsze pokoje niż turyści z Ecco Holiday, z któymi rozmawialiśmy, i co ważne, gdy wsunełyśmy do paszportu 5 dolarów pan z recepcji....nam je oddał. A pokoje dostalysmy najlepsze w lewym skrzydla. Z kolei turysiz Sun&Fun dostali w prawym moim zdaniem gorszym, a z Ecco dostali nad kuchnią. Także p[olecam wszytsko świetne ze strony biura Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: neckermann 28.03.05, 18:07 Gość portalu: zoffen napisał(a): > Ja byłam w zeszłym roku z rodzinką w Sunrise Palacio w Hurghadzie z > Neckermannem.I muszę powiedzieć, że dostaliśmy lepsze pokoje niż turyści z Ecco > Holiday, z któymi rozmawialiśmy, i co ważne, gdy wsunełyśmy do paszportu 5 > dolarów pan z recepcji....nam je oddał. A pokoje dostalysmy najlepsze w lewym > skrzydla. Z kolei turysiz Sun&Fun dostali w prawym moim zdaniem gorszym, a z > Ecco dostali nad kuchnią. Także p[olecam wszytsko świetne ze strony biura To akurat moim zdaniem nie jest reguła,a to ,ze lewa strona od prawej w tym hotelu jest lepsza to pojęcie względne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medox Re: neckermann IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 10:51 Czyli wniosek jest taki ,że lepiej jechać z Neckermannem czy TUI niż z jakimś Eximem czy Alfastarem.A czy ktoś kiedyś porównywał o ile droższe są dwie identyczne oferty np Neckermanna i AlfaStar czy Eximu? Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: neckermann 29.03.05, 16:41 Za wczesnie na takie wnioski.Musisz sam dokładnie porównać oferty.Może być duża różnica w cenie.Pamietaj,że Neckerman Poland różni sie może od Neckerman DE.??? Jeśli jesteś trochę samodzielny to pilot jest ci prawie zbędny,a to jest już 90% udanych wczasów.Pokój zawsze zamienisz sobie sam<jak trafisz na jakąś katastrofę>,resztę wiadomości zdobędziesz np.na forum lub od stałych bywalców na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoffen Re: neckermann IP: 80.51.47.* 29.03.05, 18:20 Ja na wczasach lubię wypoczywać, a nie tracić czas w recepcji na zamianę hotelu bo ten który dostałąm mi nie pasuje. A neckermann nigdy mi nie sprawił niespodzianmi i zawsze było tak jak zarezerowowałam. A co do ceny to musze ci powiedzieć, że oferty z NN i Tui są często tańsze niż polskich biur, ponieważ sa bardzo duże zniżki dla dzieci , w moim przypadku to ważne. i to znizki nie tylko dla maluchów ale nawet dla 16-latków, tak więc się opłaca i jestem pewna ze na urlopie nie bede sie denerwowac, bo biuro nagle coś zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: neckermann IP: 83.24.218.* 29.03.05, 21:15 To po jakiego diabła zadajesz to pytanie,skoro wszystko wiesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk Re: neckermann IP: *.chello.pl 29.03.05, 22:33 Porównywałem ceny poniędzy NN a Alfa starem i troszkę się zdziwiłem. Na czteroosobowej rodzinie (2 dorosłych i 2 dzieci) w 4 gwiazdkowym hotelu w Hurgadzie ok. 1500 PLN na korzyść NN. TO oczywiście nie musi być regułą ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk Re: neckermann IP: *.chello.pl 29.03.05, 22:33 Porównywałem ceny poniędzy NN a Alfa starem i troszkę się zdziwiłem. Na czteroosobowej rodzinie (2 dorosłych i 2 dzieci) w 4 gwiazdkowym hotelu w Hurgadzie ok. 1500 PLN na korzyść NN. TO oczywiście nie musi być regułą ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewybredny Re: neckermann IP: *.3.pl / *.3.pl 30.03.05, 22:52 Byłem z Neckermanem, Alfa Starem, Eccoholidayem wszyscy reprezentują ten sam poziom a róznica w kasie. Pewnie ktoś Ci też odpisze że jest ok i z innymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: neckermann IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 16:30 Poza tym że jadąc z Alfą prawdopodobnie nie trafisz do tego hotelu za który zapłaciłeś a to okaże się na miejscu.Jest takie ryzyko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dario011 Re: neckermann IP: *.chello.pl 19.04.05, 16:46 uwaga na dane w katalogu neckermann.nie uznają reklamacji.uwaga na rezydentkę patrycja szczygieł,totalna porazka Odpowiedz Link Zgłoś
christel Re: neckermann 20.04.05, 13:49 Gość portalu: dario011 napisał(a): > uwaga na dane w katalogu neckermann.nie uznają reklamacji.uwaga na rezydentkę > patrycja szczygieł,totalna porazka "Uwielbiam" takie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: web Re: neckermann IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 14:02 powinno być: "uwaga na Dario011" :) Odpowiedz Link Zgłoś