Dodaj do ulubionych

Palmyra Resort z SunFun

31.03.05, 13:42
Czy ktoś był juz z biura SunFun w Palmyra Resort ?
Prosze o informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: leon Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.chello.pl 11.04.05, 22:09
      też się tam wybieram w maju z sun fun, chętnie poznam wasze opinie o biurze i
      hotelu
      • Gość: beti70 Re: Palmyra Resort z SunFun IP: 213.17.150.* 14.04.05, 10:24
        bede wdzieczna jak po powrocie napiszesz cos na temat tego hotelu i biura sun-
        fun ,bo my jedziemy dopiero w czerwcu i fajnie by bylo uslyszec najnowsze
        opinie, z gory dziekuje
        • Gość: KIEDY? Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.chelm.sdi.tpnet.pl 14.04.05, 11:02
          JA TEZ JADE DO PALMYRY W CZERWCU , A DOKLADNIE 7 CZERWCA.WY KIEDY??MOZE SIE TAM
          SPOTKAMY?I TEZ LECE Z TYM BIUREM
          • Gość: monia Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 16:42
            Hej! Ja również lecę do tego hotelu w czerwcu ale dopiero 30 bo wybieramy się w
            5 osób i musieliśmy się dostosować do pozostałych-my z mężem wolelibyśmy
            wcześniej.Teoretycznie jestem przygotowana bo dużo się naczytałam na forum o
            tym biurze i hotelu więc mam nadzieję że będzie super.Jedyne co mnie nie napawa
            optymizmem to bliskość lotniska i ...,,zemsta faraona,, ale mam nadzieję że to
            ostatnie mnie ominie.Koniecznie napiszcie jak wrócicie jak było na prawdę!!!
            Będę śledziła forum pod koniec czerwca.Pa pa.
            • Gość: kiedy? Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.chelm.sdi.tpnet.pl 14.04.05, 16:53
              szkoda,że nie jedziecie w tym samym terminie.gdy wrócę napiszę co i jak.więc
              czekajcie na wieści]
              • Gość: nel Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 09:53
                my lecimy 16.06, ale z Orbisem :)
                Udanych wakacji i oby te niskolatajace samoloty nie byly zbyt meczace :)
          • Gość: gosc Re: Palmyra Resort z SunFun IP: 213.17.150.* 25.04.05, 09:16
            czesc my lecimy dopiero 29-go czerwca
          • Gość: asia Re: Palmyra Resort z SunFun IP: 213.17.150.* 25.04.05, 09:20
            czesc, my lecimy 29go czerwca
            • Gość: monnia do Asi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 13:53
              Cześć Asiu! Ja również wybieram się w czerwcu ale 30 więc pewnie się spotkamy.
              Lecę z mężem i znajomymi. Już sporo się naczytałam na tem. tego hotelu i biura-
              prawie same superlatywy więc jestem w miarę spokojna.Pozdrawiam :))) Monika
      • Gość: Edyta Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.04.05, 18:04
        My też wybieramy się tam w maju.Pewnie się spotkamy.Pozdrawiam
    • Gość: Fun Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 15.04.05, 08:36
      Byłem w tym hotelu w ubiegłym roku. Było nawet nieźle - trochę głośno od rana
      przez animatorów i od nisko przelatujących samolotów - ale w sumie - ok. Hotel
      nie ma swojej plaży - dojeżdża się darmowym busikiem jakieś 3 minuty ale lepsza
      jest plaża sharks bay - trochę dalej i trzeba płacić ale jest duużo fajniejsza.
      Pokoje czyste, baseny fajne, żarcie - wiadomo... Jak ktoś pierwszy raz do
      Egiptu i nie był wcześniej w 5*lux - polecam.
      • Gość: monia Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 15:18
        Witam!A jak można dojechać na tą plażę?I z jakiego powodu jest fajniejsza?
        Większa czy ciekawsze rafy...? Ustrzegłeś się od ,,zemsty,,? Ja już nie mogę
        się doczekać wyjazdu...
        • Gość: monia Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 11:53
          Podniosłam wątek bo zginie do czerwca a po co zakładać nowy. Już za 10 tyg.
          urlopik i ...
          Egipt :))
        • Gość: asia Re: Palmyra Resort z SunFun IP: 213.17.150.* 05.05.05, 22:08
          tym rzem ja podnioslam watek bo cos ostatnio troche nam uciekl
    • Gość: monnia2 Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 08:50
      up
      • pipipipi A czemu jest tu ten wątek zamiast na HOTELACH? 22.04.05, 08:53
        Czyżby Palmyra Ressort to nie był hotel?

A może to taka mała złośliwość? Zawalmy forum Egipt samymi wątkami o hotelach?
        • Gość: laba Re: A czemu jest tu ten wątek zamiast na HOTELACH IP: *.chelm.sdi.tpnet.pl 22.04.05, 10:52
          a z prostej przyczyny,że ludzie umawiają się na wspolne spotkanie w sharm i w
          palmyrze.przeszkadza ci to?
          • pipipipi Re: A czemu jest tu ten wątek zamiast na HOTELACH 22.04.05, 11:09
            > Czy ktoś był juz z biura SunFun w Palmyra Resort ?

Czy to zdanie cokolwiek wspomina o umawianiu się, czy bardziej o pytaniu dot.
            na temat hotelu?

Dzięki Tobie będziemy tu mieli 2 fora o hotelach.
            Od przybytku głowa nie boli, nie?
            • Gość: nana Re: A czemu jest tu ten wątek zamiast na HOTELACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 11:26
              jakis Ty madry, w takim razie ten watek powinien byc na forum o biurach podrozy. nie ma takiego forum? jak nie ma, to moze zaloz?
              jak mnie tacy madrale dobijaja, to nie powinno byc tu, a tam, tam nie, to tu i tak w kolko. nadgorliwiec jakis, czy co? przeszkadza ci to nie zagladaj i nie podciagaj do gory. swoja droga, na tym calym forum o egipcie powinni juz na wstepie DUZYMI DRUKOWANYMI LITERAMI napisac, ze zanim, bedzie sie chcial zadac pytanie, to trzeba zapytac jednego madrale z drugim, czy mozna i czy takie pytanie jest wlasciwe. No, zaloz forum moderowane, bedziesz mial wszystko, tak jak chcesz, a poki co, daj sobie spokoj.
    • Gość: laba Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.chelm.sdi.tpnet.pl 26.04.05, 12:32
      coś mało nas jedzie.
      • Gość: asia Re: Palmyra Resort z SunFun IP: 213.17.150.* 28.04.05, 18:39
        czesc mylisz sie z tego co widze to do tego hotelu wybiera sie sporo ludzi
    • Gość: aaa Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.chelm.sdi.tpnet.pl 30.04.05, 11:08
      WITAM WSZYSTKICH!TO PODSUMUJMY KTO BEDZIE MNIEJ WIECEJ 7 CZERWCA W PALMYRA.NO I
      JAK SIE ROZPOZNAMY!?JAK SIE UMÓWIMY NP W BARZE PRZY BASENIE NA SCHŁODZONYM
      DRINKU?!CZEKAM NA WIESCI
      • Gość: monnia Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 18:04
        UP
        • Gość: Edyta Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.lodz.dialog.net.pl 02.05.05, 18:56
          Ja jadę już za tydzień :)
          Niestety mało osób odhaczyło się na liście na 10 maja :(
          Wszystkim z czerwca życzę wesołych wrażeń!!!
          • Gość: monnia Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 11:18
            Edytko! Koniecznie odezwij się po powrocie z obszerną relacją:))) Bardzo jestem
            ciekawa jak tam jest w rzeczywistości(a nie w katalogu bądż w necie) będę
            śledziła forum w oczekiwaniu na twój wątek. Pozdrawiam:))) Monika
            • Gość: ewa Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 14:35
              Wróciłam z Palmyry 26.04.05 w rzeczywistości hotel jest idealnie taki sam jak w
              necie zadbany, miła obsługa, dobre jedzenie. Wróciłam bardzo zadowolona a
              wyjeżdzałam pełana obaw bo jechałam z Alfa Star i naczytałam się strasznych
              opinii. Pozdrawiam wszystkich wyjeżdzających. Miłego wypoczynku. Acha zemsta
              nikogo nie ominęła ale trwała tylko jeden dzień.
              • Gość: monnia Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 14:39
                Hallo Ewciu! W końcu jakieś konkretne wieści:) czy masz może już jakieś fotki
                żeby ew.przesłać na pocztę? Mam dużo pytań-nie wiem czy mogę napisać do ciebie
                na e maila czy wolisz na forum? Pozdrawiam:))) Monika
                • Gość: ewa Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 14:59
                  Zdjęcia mam służę wiadomościami mój adres wazka0@poczta.onet.pl
                  • Gość: asia Re: Palmyra Resort z SunFun IP: 213.17.150.* 09.05.05, 08:57
                    czesc ewo czy mogla bys napisac cos wicej natemat hotelu,wycieczek no i fajnie
                    by bylo jak bys wrzucila choc pare fotek
                    • Gość: monnia Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 00:32
                      Ja napisałam do Ewy na emaila i otrzymałam wyczerpującą odp i fotki.Polecam:)
    • Gość: to kto? Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.chelm.sdi.tpnet.pl 11.05.05, 15:21
      to ile osób będzie w pierwszym i drugim tygodnia czerwca? odezwiijcie się.ja
      jestem od 7 przez dziewięć dni/czekam na wiesci
      • woytenberg Re: Palmyra Resort z SunFun 11.05.05, 16:49
        My też (tj. 2 osoby) jedziemy 7 czerwca na 9 noclegów. Mam nadzieję, że się
        spotkamy i na jakieś wycieczki wybierzemy. Zawsze raźniej. Do zobaczenia
        wkrótce. Wojtek
        • Gość: do wojtka Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.chelm.sdi.tpnet.pl 11.05.05, 17:07
          cześć wojtku!lecicie może z W-wy?skąd jesteście.możemy się już rozpoznać na
          lotnisku!?poza tym zbiera się już spora grupa z innych hoteli na wspólne
          wycieszki...mam nadzieje, ze dolaczycie.odpisz jak najszybciej
          • woytenberg Re: Palmyra Resort z SunFun 12.05.05, 14:21
            Witam ponownie. Lecimy z Warszawy i możemy się spotkać przed wylotem. Lecimy z
            biura Sun&Fun. Do zobaczenia wkrótce.
            • Gość: ada Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.chelm.sdi.tpnet.pl 12.05.05, 14:29
              WIĘC MY TEŻ LECIMY Z TEGO BIURA.NASZE ZNAKI SZCZEGÓLNE,TO ....BLONDYNKA Z
              BRUNETEM, KTÓRY JEST WIECZNIE ŚMIEJĄCY,PO GŁOSNYM SMIECHU BEDZIE NAS MOŻNA
              ŁATWO ROZPOZNAĆ.[BARDZIEJ JEGO]JAK MI SIĘ UDA,TO PRZYKLEJĘ SOBIE NALEPKĘ Z
              NAPISEM ADA.
              TERAZ WY......
    • Gość: wojtku Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.chelm.sdi.tpnet.pl 14.05.05, 11:04
      wojtku odezwij sie
      • woytenberg Re: Palmyra Resort z SunFun 16.05.05, 08:46
        Witamy!
        Teraz My: wysoka brunetka w okularkach i zupełnie krótko ogolony brunet
        (tzn. "łysolek").
        Może znakiem rozpoznawczym będzie seledynowy, płócienny kapelusik:-)))
        0czywiście kobiecy.
        Podam mój e-mail: woyt@mail.com i proszę Wasz.Prześlę nasze nr telefonów. Chyba
        tak najłatwiej będzie się umówić na lotnisku. POzdrawiam Wojtek
        • Gość: Bożena Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 16:24
          Byłam w tym hotelu w czerwcu 2004r Wrociłam zachwycona ,pokoje czyste jedzenie
          dobre,obsługa cicha dyskretna bez nachalności.Najwieksze wrażenie zrobily na
          mnie baseny.Gdyż wypełniaja całą przestrzeń pomiędzy budynkami hotelu,połączone
          są mostkami /taka mała Wenecja/ pokoje dość duże urządzone skromnie .
          Natomiast we wrześniu byłam z biurem Sun Fun w Hurghadzie i byłam zachwycona
          opieka i kompetencją rezydentek .Z całego serca polecam to biuro.
    • Gość: ada Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.chelm.sdi.tpnet.pl 17.05.05, 12:54
      WITAJCIE.MYSLĘ,ŻE ODNAJDZIEMY SIĘ NA LOTNISKU, A PO TYM KAPELUSIKU N 100% SIĘ
      ROZPOZNAMY. W TAKIM RAZIE DO ZOBACZENIA ZA 3 TYG.
      • kejt2005 Re: Palmyra Resort z SunFun 18.05.05, 13:09
        moja opinia , pobyt 7 dni do 17.05.05

biuro podrozy sun & fun bez zarzutu, opieka rezydenta od poczatku do konca.
        rezydent pomaga sie zakwaterac, ma dyzury co drugi dzien, jest pod tel kom. non
        stop. Rezydenci to dwie Panie p. Kasia i p. Ania.
        I prawde mowiac to wspolczuje im uzerania sie (doslownie) z turystami.

Palmyra resort
        plusy:

1. hotel jest ok, choc napewno nie sa to **** europejskie.
        2. trzy baseny ok. ogolny z muzyka, barkiem, natretnymi nie dajacymi spokoju
        animatorami, dla dzieci i ostatni na uboczu - bez zarzutu.
        3. pokoje ok, codziennie sprzatane, codziennie czyste reczniki, co drugi -
        trzeci dzien mozna zostawic 1 usd lub 5 funtow na lozku ,
        4. duzo jedzenia, choc ostatniego dnia mialam juz go dosyc i zaladek zaczal sie
        buntowac. dla mnie jedzene bylo za ciezkie.
        5. obsluga bez zarzutu, uprzejma, usmiechnieta, reagujaca natychmiast na prosby
        gosci hotelowych.

minusy
        1. hotel
        - polozony na srodku pustni otoczony placami budowy kilku nastepnych hoteli, z
        pobudowanymi czesciowo chodnikami, zadnych atrakcji w poblizu.
        - centrum turystyczne - bardzo daleko (mozna jechac busem po wczesniejszym
        zapisaniu sie na liste w recepcji) a w hotelu oprocz organizowanych przez
        natretnych animatorow dyskotek nic sie nie dzieje. kacik shisha palenia fajek
        nie cieszyl sie powodzeniem.

2. plaza
        - bardzo mala, mozna chodzic piechota lub busem, zwirowa, obok tez budowa.

3. morze
        - wchodzic nalezy tylko w butach, chodzenie na boso w wodzie moze sie skonczyc
        obtarciami nog
        - bardzo plytka woda kilka metrow w glab morza (max za kolana) nastepne
        przychodzi w ogromne urwisko (z pieknymi rafami) Nie ma takich glebokosci np. 1
        do 1,5 m wody dla nie umiejacych wogole plywac i bojacych sie glebokosci.

na co uwazac:
        1. przy kazdorazowym zamawianiu dodatkowych platnych uslug (platnych na okniec
        pobytu przy zdawaniu pokoju) prosic o kopie podpisanego rachunku i dokladnie
        sie pytac o cene. zdazylo sie ze pewna rodzina pieniaczy z Wwy , obciach
        totalny, nie wysluchujac rezydenta ze piastry sa srodkiem platniczym ale za nie
        nic sie nie kupi (nasze grosze), zamowila sobie wode gazowana (drozsza) i byla
        pewna ze kelner podal cene w piastrach a nie funtach. potem byla awantura na
        pol hotelu, fruwaly podarte pieniadze. tragedia i obciach.

innej osobie po zakonczonej rozmowie tel. i po podpisaniu rachunku dopisano
        dodatkowe polaczenie (podobno blad operatora przy polaczeniu, ale kto to wie)za
        3 usd. ostatecznie odliczona ta kwote, ale po welkich trudach. NIe chcieli
        wogole dyskutowac.

generalnie jest fajnie, slonce rekompensuje wszystko,
        Milego pobytu w hotelu Palmira resort
        • Gość: asia Re: Palmyra Resort z SunFun IP: 213.17.150.* 23.05.05, 07:33
          mam pytanie,czy musiales doplacac oplate paliwowa,bo do nas dzwonili z sun fun
          ze musimy doplacac.
          • Gość: monnia Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 11:00
            Asiu! My również jedziemy z tego biura i też dopłacamy opłatę paliwową.
            • Gość: asia Re: Palmyra Resort z SunFun IP: 213.17.150.* 27.05.05, 20:53
              czesc podniosłam wątek bo uciekł za daleko
        • Gość: Edyta Re: Palmyra Resort z SunFun IP: 81.168.185.* 27.05.05, 21:29
          Byłam w tym samym terminie, ale tydzień dłużej.
          kejt2005 napisała wszystko dokładnie.
          Jedzenie niestety jest w tym hotelu minusem.Mimo, że smaczne, to po dwóch
          tygodniach nie można na nie patrzeć.Jest zbyt monotonne.
          Co do rezydentek-faktycznie bardzo miłe kobiety.Niestety miejscowe biuro z
          którym Sun&Fun ma podpisaną umowę i wyprawia turystów z nim na wycieczki
          pozostawia wiele do życzenia.
          Ceny są zbyt wygórowane, a przewodnicy owszem-mówią po polsku, ale bardzo
          niezrozumiale i mało konkretnie. Podczas wycieczki do kolorowego kanionu
          zapytalismy naszego przewodnika jak stare sąte góry.Odpowiedział
          nam"STARE,BARDZO STARE...".Przewodnik w Kairze opowiadał nam o siedzibach
          partii politycznych w Egipcie i pokazywał gdzie są jakie hotele...

Animatorzy faktycznie natrętni.My niemal ciągle przed nimi uciekaliśmy, albo
          wykręcaliśmy się bólem brzucha, zmęczeniem itd.
          Jest jedna sympatyczna animatorka z Rosji Elena.Można się z nią bez większych
          problemów dogadać po polsku.

Plaża malutka, ale warto się na nią wybrać i zabrać maskę.Rafa jest przepiękna.

Dokładnie tak jak napisała kejt- minusy rekompensuje słońce :)

ps.Kejt, rodzinka pieniaczy z Wa-wy chyba wszystkim dała w kość...
          Pozdrawiam
          • Gość: asia Re: Palmyra Resort z SunFun IP: 213.17.150.* 02.06.05, 09:29
            czesc,co sadzicie o nie wykupywaniu wizy.CZY ktos kto był w maju może to
            potwierdzić.W Kairze bylam w zeszlym roku wiec tym sie nie wybieram
            • Gość: asia Re: Palmyra Resort z SunFun IP: 213.17.150.* 04.06.05, 19:43
              podniosłam watek,czekam na nowe wpisy
          • Gość: gość dragon Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 25.06.05, 22:18
            Witaj !
            mam pytanie czy jak jedziesz z innego biura { planuję z luna rosa } to czy nie
            ma problemu z za braniem prowiantu z hotelu ? czy należy to zgłosić
            rezydentowi ? dzięki za odpowiedź
    • Gość: Anita Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 18:15
      Hej,
      Pare dni temu wróciłam z hotelu Palmyra. Chętnie udziele wam informacji jeśli
      trzeba. Śmiało pytajcie, pozdrawiam
      • Gość: monnia Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 20:06
        Witaj! Czy możesz podać swojego maila to będzie chyba szybciej i więcej można
        popisać:) ja wybieram się tam 30.06. i już odliczam tygodnie... Monika
        • Gość: Anita Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 20:55
          Hej
          Jakby co pisz na maila - anita21@gazeta.pl
          Pozdrawiam
          • Gość: asia Re: Palmyra Resort z SunFun IP: 213.17.150.* 06.06.05, 08:45
            Mam jeszcze pytanko,jaka jest droga jakbym chciala isc na plaze na piechote.
            • Gość: Edyta Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.lodz.dialog.net.pl 06.06.05, 11:24
              Droga na plażę, jeśli najkrótsza to kawałek przez piaski, niby plac budowy,
              dalej chodnikiem, skręcasz na droge do plaży, musisz podreptac znowu po piachu
              i schodzisz na schodki,dajel piach...plaża.
              ok 10 min drogi góra 15.
            • Gość: monnia Re:do Asi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 11:48
              Witaj:) Widzę że cały czas jesteś obecna na forum.Jeszcze tylko 3,5 tyg. i ...
              wylot! Ja już odliczam dni a ty? Przypomnę tylko że my lecimy 30.06. z Wwy a ty
              skąd?
              • Gość: asia Re:do Asi IP: 213.17.150.* 06.06.05, 13:09
                my lecimy 29-go z katowic.spotkamy sie w palmyrze
                • Gość: Edyta Re:do Asi IP: 81.168.185.* 06.06.05, 21:38
                  Jak ja Wam dziewczyny zazdroszczę!!! :)
                  • Gość: monnia do Edytki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 00:07
                    Z chęcią byśmy cię zabrały Edytko:) zawsze to lepiej gdy choć jedna osoba nie
                    jest zupełnym laikiem w spr. Egiptu.Choć muszę przyznać że teorię mam w małym
                    palcu:))) ale w praktyce może się okazać że nic nie wiem.Pozdrawiam was
                    dziewczynki:)
                    • meko71 Palmyra Resort 24.06.05, 13:44
                      hej jestem z Głogowa ja też lece do Palmyra Resort 29.06 na 14 dni
      • Gość: gosia Re: Palmyra Resort z SunFun IP: 213.17.147.* 13.07.05, 20:35
        a czy ktoś był może w Palmira z Itaką? No i jaka pogoda na poczatku września?
    • Gość: anusia_ch Re: Palmyra Resort z SunFun IP: 195.116.182.* 06.07.05, 15:39
      Czy ktoś wybiera sie do Palmyra Resort we wrześniu?
      • Gość: maggy3 Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.grontmij.net 06.07.05, 16:32
        Ja z Poznania 21 września
        • Gość: anusia_ch Re: Palmyra Resort z SunFun IP: 195.116.182.* 07.07.05, 12:16
          my lecimy 20 września wieczorem z Warszawy
          • szaga33 Re: Palmyra Resort z SunFun 07.07.05, 17:10
            hej ludziska. Ja lecę do Palmyry 28 września z Poznania. Z Alfą Star. Niestety
            tylko na tydzień. Jak ktoś też sie znajdzie z tego terminu to niech się
            ujawni :))
            • Gość: cigusia Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.compower.pl 17.09.05, 14:56
              Jadę z chłopakiem 29.09 na 2 tygodnie-pewnie sie spotkamy.
            • Gość: Ewa Re: Palmyra Resort z SunFun IP: 62.29.136.* 19.09.05, 14:12
              No to się ujawniam :)
              Ciemny blond do ramion. A gdzieś w pobliżu Tomek. Wysoki i uśmiechnięty :)
              Będziemy na miejscu już tydzień jak Wy dolecicie (wylot mamy 21.09 na dwa
              tygodnie)
            • Gość: cigusia Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.compower.pl 22.09.05, 18:18
              Mam bardzo krótkie blond włosy a mój chłopak ma ogromny tatuaż na klatce
              piersiowej.Jak nas zauważysz to podejdz i pogadamy,zawsze fajnie jest w więcej
              osób!!Pozdrawiam.Mam na imie EWA
    • Gość: monia Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 10:44
      Kto do Palmyry w sierpniu?
      • Gość: małgorzata Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 09.07.05, 14:57
        ja 17.08.-wylot z Katowic a Ty pozdrawiam gośka
        • Gość: monia Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 09:23
          Ja 3.08. a 17 wyjazd!
      • Gość: henek Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.artvox.pl / *.artvox.pl 14.07.05, 13:14
        Ja wybieram się do hotelu Palmira 31 sierpnia lecę z Katowic.Z moich zebranych
        informacji to powinno być spoko.lecę z biura Alfa Star.czekam na informację
        • Gość: monnia Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 16:30
          Witam:) W zeszłym tyg. wróciłam z tego hotelu.Nie ma powodów do obaw-hotel jest
          b. przyjemny i obsługa miła.Jest w nim większość Polaków więc będziecie się
          czuli prawie jak u siebie.Asiu! Jakoś się chyba nie spotkałyśmy? A szkoda:(
          Pozdrawiam:))) Monika
          • Gość: piotrek kort tenisowy!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 22:58
            czy jest tam faktycznie kort tenisowy?? jesli tak to jaka nawiezchnia?? czy
            jest platny?? pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka