beti70 31.03.05, 13:42 Czy ktoś był juz z biura SunFun w Palmyra Resort ? Prosze o informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leon Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.chello.pl 11.04.05, 22:09 też się tam wybieram w maju z sun fun, chętnie poznam wasze opinie o biurze i hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti70 Re: Palmyra Resort z SunFun IP: 213.17.150.* 14.04.05, 10:24 bede wdzieczna jak po powrocie napiszesz cos na temat tego hotelu i biura sun- fun ,bo my jedziemy dopiero w czerwcu i fajnie by bylo uslyszec najnowsze opinie, z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIEDY? Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.chelm.sdi.tpnet.pl 14.04.05, 11:02 JA TEZ JADE DO PALMYRY W CZERWCU , A DOKLADNIE 7 CZERWCA.WY KIEDY??MOZE SIE TAM SPOTKAMY?I TEZ LECE Z TYM BIUREM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 16:42 Hej! Ja również lecę do tego hotelu w czerwcu ale dopiero 30 bo wybieramy się w 5 osób i musieliśmy się dostosować do pozostałych-my z mężem wolelibyśmy wcześniej.Teoretycznie jestem przygotowana bo dużo się naczytałam na forum o tym biurze i hotelu więc mam nadzieję że będzie super.Jedyne co mnie nie napawa optymizmem to bliskość lotniska i ...,,zemsta faraona,, ale mam nadzieję że to ostatnie mnie ominie.Koniecznie napiszcie jak wrócicie jak było na prawdę!!! Będę śledziła forum pod koniec czerwca.Pa pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiedy? Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.chelm.sdi.tpnet.pl 14.04.05, 16:53 szkoda,że nie jedziecie w tym samym terminie.gdy wrócę napiszę co i jak.więc czekajcie na wieści] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nel Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 09:53 my lecimy 16.06, ale z Orbisem :) Udanych wakacji i oby te niskolatajace samoloty nie byly zbyt meczace :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Palmyra Resort z SunFun IP: 213.17.150.* 25.04.05, 09:16 czesc my lecimy dopiero 29-go czerwca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Palmyra Resort z SunFun IP: 213.17.150.* 25.04.05, 09:20 czesc, my lecimy 29go czerwca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monnia do Asi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 13:53 Cześć Asiu! Ja również wybieram się w czerwcu ale 30 więc pewnie się spotkamy. Lecę z mężem i znajomymi. Już sporo się naczytałam na tem. tego hotelu i biura- prawie same superlatywy więc jestem w miarę spokojna.Pozdrawiam :))) Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.04.05, 18:04 My też wybieramy się tam w maju.Pewnie się spotkamy.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fun Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 15.04.05, 08:36 Byłem w tym hotelu w ubiegłym roku. Było nawet nieźle - trochę głośno od rana przez animatorów i od nisko przelatujących samolotów - ale w sumie - ok. Hotel nie ma swojej plaży - dojeżdża się darmowym busikiem jakieś 3 minuty ale lepsza jest plaża sharks bay - trochę dalej i trzeba płacić ale jest duużo fajniejsza. Pokoje czyste, baseny fajne, żarcie - wiadomo... Jak ktoś pierwszy raz do Egiptu i nie był wcześniej w 5*lux - polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 15:18 Witam!A jak można dojechać na tą plażę?I z jakiego powodu jest fajniejsza? Większa czy ciekawsze rafy...? Ustrzegłeś się od ,,zemsty,,? Ja już nie mogę się doczekać wyjazdu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 11:53 Podniosłam wątek bo zginie do czerwca a po co zakładać nowy. Już za 10 tyg. urlopik i ... Egipt :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Palmyra Resort z SunFun IP: 213.17.150.* 05.05.05, 22:08 tym rzem ja podnioslam watek bo cos ostatnio troche nam uciekl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monnia2 Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 08:50 up Odpowiedz Link Zgłoś
pipipipi A czemu jest tu ten wątek zamiast na HOTELACH? 22.04.05, 08:53 Czyżby Palmyra Ressort to nie był hotel? A może to taka mała złośliwość? Zawalmy forum Egipt samymi wątkami o hotelach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laba Re: A czemu jest tu ten wątek zamiast na HOTELACH IP: *.chelm.sdi.tpnet.pl 22.04.05, 10:52 a z prostej przyczyny,że ludzie umawiają się na wspolne spotkanie w sharm i w palmyrze.przeszkadza ci to? Odpowiedz Link Zgłoś
pipipipi Re: A czemu jest tu ten wątek zamiast na HOTELACH 22.04.05, 11:09 > Czy ktoś był juz z biura SunFun w Palmyra Resort ? Czy to zdanie cokolwiek wspomina o umawianiu się, czy bardziej o pytaniu dot. na temat hotelu? Dzięki Tobie będziemy tu mieli 2 fora o hotelach. Od przybytku głowa nie boli, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: A czemu jest tu ten wątek zamiast na HOTELACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 11:26 jakis Ty madry, w takim razie ten watek powinien byc na forum o biurach podrozy. nie ma takiego forum? jak nie ma, to moze zaloz? jak mnie tacy madrale dobijaja, to nie powinno byc tu, a tam, tam nie, to tu i tak w kolko. nadgorliwiec jakis, czy co? przeszkadza ci to nie zagladaj i nie podciagaj do gory. swoja droga, na tym calym forum o egipcie powinni juz na wstepie DUZYMI DRUKOWANYMI LITERAMI napisac, ze zanim, bedzie sie chcial zadac pytanie, to trzeba zapytac jednego madrale z drugim, czy mozna i czy takie pytanie jest wlasciwe. No, zaloz forum moderowane, bedziesz mial wszystko, tak jak chcesz, a poki co, daj sobie spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laba Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.chelm.sdi.tpnet.pl 26.04.05, 12:32 coś mało nas jedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Palmyra Resort z SunFun IP: 213.17.150.* 28.04.05, 18:39 czesc mylisz sie z tego co widze to do tego hotelu wybiera sie sporo ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.chelm.sdi.tpnet.pl 30.04.05, 11:08 WITAM WSZYSTKICH!TO PODSUMUJMY KTO BEDZIE MNIEJ WIECEJ 7 CZERWCA W PALMYRA.NO I JAK SIE ROZPOZNAMY!?JAK SIE UMÓWIMY NP W BARZE PRZY BASENIE NA SCHŁODZONYM DRINKU?!CZEKAM NA WIESCI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monnia Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 18:04 UP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.lodz.dialog.net.pl 02.05.05, 18:56 Ja jadę już za tydzień :) Niestety mało osób odhaczyło się na liście na 10 maja :( Wszystkim z czerwca życzę wesołych wrażeń!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monnia Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 11:18 Edytko! Koniecznie odezwij się po powrocie z obszerną relacją:))) Bardzo jestem ciekawa jak tam jest w rzeczywistości(a nie w katalogu bądż w necie) będę śledziła forum w oczekiwaniu na twój wątek. Pozdrawiam:))) Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 14:35 Wróciłam z Palmyry 26.04.05 w rzeczywistości hotel jest idealnie taki sam jak w necie zadbany, miła obsługa, dobre jedzenie. Wróciłam bardzo zadowolona a wyjeżdzałam pełana obaw bo jechałam z Alfa Star i naczytałam się strasznych opinii. Pozdrawiam wszystkich wyjeżdzających. Miłego wypoczynku. Acha zemsta nikogo nie ominęła ale trwała tylko jeden dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monnia Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 14:39 Hallo Ewciu! W końcu jakieś konkretne wieści:) czy masz może już jakieś fotki żeby ew.przesłać na pocztę? Mam dużo pytań-nie wiem czy mogę napisać do ciebie na e maila czy wolisz na forum? Pozdrawiam:))) Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 14:59 Zdjęcia mam służę wiadomościami mój adres wazka0@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Palmyra Resort z SunFun IP: 213.17.150.* 09.05.05, 08:57 czesc ewo czy mogla bys napisac cos wicej natemat hotelu,wycieczek no i fajnie by bylo jak bys wrzucila choc pare fotek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monnia Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 00:32 Ja napisałam do Ewy na emaila i otrzymałam wyczerpującą odp i fotki.Polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to kto? Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.chelm.sdi.tpnet.pl 11.05.05, 15:21 to ile osób będzie w pierwszym i drugim tygodnia czerwca? odezwiijcie się.ja jestem od 7 przez dziewięć dni/czekam na wiesci Odpowiedz Link Zgłoś
woytenberg Re: Palmyra Resort z SunFun 11.05.05, 16:49 My też (tj. 2 osoby) jedziemy 7 czerwca na 9 noclegów. Mam nadzieję, że się spotkamy i na jakieś wycieczki wybierzemy. Zawsze raźniej. Do zobaczenia wkrótce. Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do wojtka Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.chelm.sdi.tpnet.pl 11.05.05, 17:07 cześć wojtku!lecicie może z W-wy?skąd jesteście.możemy się już rozpoznać na lotnisku!?poza tym zbiera się już spora grupa z innych hoteli na wspólne wycieszki...mam nadzieje, ze dolaczycie.odpisz jak najszybciej Odpowiedz Link Zgłoś
woytenberg Re: Palmyra Resort z SunFun 12.05.05, 14:21 Witam ponownie. Lecimy z Warszawy i możemy się spotkać przed wylotem. Lecimy z biura Sun&Fun. Do zobaczenia wkrótce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.chelm.sdi.tpnet.pl 12.05.05, 14:29 WIĘC MY TEŻ LECIMY Z TEGO BIURA.NASZE ZNAKI SZCZEGÓLNE,TO ....BLONDYNKA Z BRUNETEM, KTÓRY JEST WIECZNIE ŚMIEJĄCY,PO GŁOSNYM SMIECHU BEDZIE NAS MOŻNA ŁATWO ROZPOZNAĆ.[BARDZIEJ JEGO]JAK MI SIĘ UDA,TO PRZYKLEJĘ SOBIE NALEPKĘ Z NAPISEM ADA. TERAZ WY...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtku Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.chelm.sdi.tpnet.pl 14.05.05, 11:04 wojtku odezwij sie Odpowiedz Link Zgłoś
woytenberg Re: Palmyra Resort z SunFun 16.05.05, 08:46 Witamy! Teraz My: wysoka brunetka w okularkach i zupełnie krótko ogolony brunet (tzn. "łysolek"). Może znakiem rozpoznawczym będzie seledynowy, płócienny kapelusik:-))) 0czywiście kobiecy. Podam mój e-mail: woyt@mail.com i proszę Wasz.Prześlę nasze nr telefonów. Chyba tak najłatwiej będzie się umówić na lotnisku. POzdrawiam Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 16:24 Byłam w tym hotelu w czerwcu 2004r Wrociłam zachwycona ,pokoje czyste jedzenie dobre,obsługa cicha dyskretna bez nachalności.Najwieksze wrażenie zrobily na mnie baseny.Gdyż wypełniaja całą przestrzeń pomiędzy budynkami hotelu,połączone są mostkami /taka mała Wenecja/ pokoje dość duże urządzone skromnie . Natomiast we wrześniu byłam z biurem Sun Fun w Hurghadzie i byłam zachwycona opieka i kompetencją rezydentek .Z całego serca polecam to biuro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.chelm.sdi.tpnet.pl 17.05.05, 12:54 WITAJCIE.MYSLĘ,ŻE ODNAJDZIEMY SIĘ NA LOTNISKU, A PO TYM KAPELUSIKU N 100% SIĘ ROZPOZNAMY. W TAKIM RAZIE DO ZOBACZENIA ZA 3 TYG. Odpowiedz Link Zgłoś
kejt2005 Re: Palmyra Resort z SunFun 18.05.05, 13:09 moja opinia , pobyt 7 dni do 17.05.05 biuro podrozy sun & fun bez zarzutu, opieka rezydenta od poczatku do konca. rezydent pomaga sie zakwaterac, ma dyzury co drugi dzien, jest pod tel kom. non stop. Rezydenci to dwie Panie p. Kasia i p. Ania. I prawde mowiac to wspolczuje im uzerania sie (doslownie) z turystami. Palmyra resort plusy: 1. hotel jest ok, choc napewno nie sa to **** europejskie. 2. trzy baseny ok. ogolny z muzyka, barkiem, natretnymi nie dajacymi spokoju animatorami, dla dzieci i ostatni na uboczu - bez zarzutu. 3. pokoje ok, codziennie sprzatane, codziennie czyste reczniki, co drugi - trzeci dzien mozna zostawic 1 usd lub 5 funtow na lozku , 4. duzo jedzenia, choc ostatniego dnia mialam juz go dosyc i zaladek zaczal sie buntowac. dla mnie jedzene bylo za ciezkie. 5. obsluga bez zarzutu, uprzejma, usmiechnieta, reagujaca natychmiast na prosby gosci hotelowych. minusy 1. hotel - polozony na srodku pustni otoczony placami budowy kilku nastepnych hoteli, z pobudowanymi czesciowo chodnikami, zadnych atrakcji w poblizu. - centrum turystyczne - bardzo daleko (mozna jechac busem po wczesniejszym zapisaniu sie na liste w recepcji) a w hotelu oprocz organizowanych przez natretnych animatorow dyskotek nic sie nie dzieje. kacik shisha palenia fajek nie cieszyl sie powodzeniem. 2. plaza - bardzo mala, mozna chodzic piechota lub busem, zwirowa, obok tez budowa. 3. morze - wchodzic nalezy tylko w butach, chodzenie na boso w wodzie moze sie skonczyc obtarciami nog - bardzo plytka woda kilka metrow w glab morza (max za kolana) nastepne przychodzi w ogromne urwisko (z pieknymi rafami) Nie ma takich glebokosci np. 1 do 1,5 m wody dla nie umiejacych wogole plywac i bojacych sie glebokosci. na co uwazac: 1. przy kazdorazowym zamawianiu dodatkowych platnych uslug (platnych na okniec pobytu przy zdawaniu pokoju) prosic o kopie podpisanego rachunku i dokladnie sie pytac o cene. zdazylo sie ze pewna rodzina pieniaczy z Wwy , obciach totalny, nie wysluchujac rezydenta ze piastry sa srodkiem platniczym ale za nie nic sie nie kupi (nasze grosze), zamowila sobie wode gazowana (drozsza) i byla pewna ze kelner podal cene w piastrach a nie funtach. potem byla awantura na pol hotelu, fruwaly podarte pieniadze. tragedia i obciach. innej osobie po zakonczonej rozmowie tel. i po podpisaniu rachunku dopisano dodatkowe polaczenie (podobno blad operatora przy polaczeniu, ale kto to wie)za 3 usd. ostatecznie odliczona ta kwote, ale po welkich trudach. NIe chcieli wogole dyskutowac. generalnie jest fajnie, slonce rekompensuje wszystko, Milego pobytu w hotelu Palmira resort Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Palmyra Resort z SunFun IP: 213.17.150.* 23.05.05, 07:33 mam pytanie,czy musiales doplacac oplate paliwowa,bo do nas dzwonili z sun fun ze musimy doplacac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monnia Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 11:00 Asiu! My również jedziemy z tego biura i też dopłacamy opłatę paliwową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Palmyra Resort z SunFun IP: 213.17.150.* 27.05.05, 20:53 czesc podniosłam wątek bo uciekł za daleko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Palmyra Resort z SunFun IP: 81.168.185.* 27.05.05, 21:29 Byłam w tym samym terminie, ale tydzień dłużej. kejt2005 napisała wszystko dokładnie. Jedzenie niestety jest w tym hotelu minusem.Mimo, że smaczne, to po dwóch tygodniach nie można na nie patrzeć.Jest zbyt monotonne. Co do rezydentek-faktycznie bardzo miłe kobiety.Niestety miejscowe biuro z którym Sun&Fun ma podpisaną umowę i wyprawia turystów z nim na wycieczki pozostawia wiele do życzenia. Ceny są zbyt wygórowane, a przewodnicy owszem-mówią po polsku, ale bardzo niezrozumiale i mało konkretnie. Podczas wycieczki do kolorowego kanionu zapytalismy naszego przewodnika jak stare sąte góry.Odpowiedział nam"STARE,BARDZO STARE...".Przewodnik w Kairze opowiadał nam o siedzibach partii politycznych w Egipcie i pokazywał gdzie są jakie hotele... Animatorzy faktycznie natrętni.My niemal ciągle przed nimi uciekaliśmy, albo wykręcaliśmy się bólem brzucha, zmęczeniem itd. Jest jedna sympatyczna animatorka z Rosji Elena.Można się z nią bez większych problemów dogadać po polsku. Plaża malutka, ale warto się na nią wybrać i zabrać maskę.Rafa jest przepiękna. Dokładnie tak jak napisała kejt- minusy rekompensuje słońce :) ps.Kejt, rodzinka pieniaczy z Wa-wy chyba wszystkim dała w kość... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Palmyra Resort z SunFun IP: 213.17.150.* 02.06.05, 09:29 czesc,co sadzicie o nie wykupywaniu wizy.CZY ktos kto był w maju może to potwierdzić.W Kairze bylam w zeszlym roku wiec tym sie nie wybieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Palmyra Resort z SunFun IP: 213.17.150.* 04.06.05, 19:43 podniosłam watek,czekam na nowe wpisy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość dragon Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 25.06.05, 22:18 Witaj ! mam pytanie czy jak jedziesz z innego biura { planuję z luna rosa } to czy nie ma problemu z za braniem prowiantu z hotelu ? czy należy to zgłosić rezydentowi ? dzięki za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 18:15 Hej, Pare dni temu wróciłam z hotelu Palmyra. Chętnie udziele wam informacji jeśli trzeba. Śmiało pytajcie, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monnia Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 20:06 Witaj! Czy możesz podać swojego maila to będzie chyba szybciej i więcej można popisać:) ja wybieram się tam 30.06. i już odliczam tygodnie... Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 20:55 Hej Jakby co pisz na maila - anita21@gazeta.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Palmyra Resort z SunFun IP: 213.17.150.* 06.06.05, 08:45 Mam jeszcze pytanko,jaka jest droga jakbym chciala isc na plaze na piechote. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.lodz.dialog.net.pl 06.06.05, 11:24 Droga na plażę, jeśli najkrótsza to kawałek przez piaski, niby plac budowy, dalej chodnikiem, skręcasz na droge do plaży, musisz podreptac znowu po piachu i schodzisz na schodki,dajel piach...plaża. ok 10 min drogi góra 15. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monnia Re:do Asi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 11:48 Witaj:) Widzę że cały czas jesteś obecna na forum.Jeszcze tylko 3,5 tyg. i ... wylot! Ja już odliczam dni a ty? Przypomnę tylko że my lecimy 30.06. z Wwy a ty skąd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re:do Asi IP: 213.17.150.* 06.06.05, 13:09 my lecimy 29-go z katowic.spotkamy sie w palmyrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re:do Asi IP: 81.168.185.* 06.06.05, 21:38 Jak ja Wam dziewczyny zazdroszczę!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monnia do Edytki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 00:07 Z chęcią byśmy cię zabrały Edytko:) zawsze to lepiej gdy choć jedna osoba nie jest zupełnym laikiem w spr. Egiptu.Choć muszę przyznać że teorię mam w małym palcu:))) ale w praktyce może się okazać że nic nie wiem.Pozdrawiam was dziewczynki:) Odpowiedz Link Zgłoś
meko71 Palmyra Resort 24.06.05, 13:44 hej jestem z Głogowa ja też lece do Palmyra Resort 29.06 na 14 dni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Palmyra Resort z SunFun IP: 213.17.147.* 13.07.05, 20:35 a czy ktoś był może w Palmira z Itaką? No i jaka pogoda na poczatku września? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anusia_ch Re: Palmyra Resort z SunFun IP: 195.116.182.* 06.07.05, 15:39 Czy ktoś wybiera sie do Palmyra Resort we wrześniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maggy3 Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.grontmij.net 06.07.05, 16:32 Ja z Poznania 21 września Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anusia_ch Re: Palmyra Resort z SunFun IP: 195.116.182.* 07.07.05, 12:16 my lecimy 20 września wieczorem z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
szaga33 Re: Palmyra Resort z SunFun 07.07.05, 17:10 hej ludziska. Ja lecę do Palmyry 28 września z Poznania. Z Alfą Star. Niestety tylko na tydzień. Jak ktoś też sie znajdzie z tego terminu to niech się ujawni :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cigusia Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.compower.pl 17.09.05, 14:56 Jadę z chłopakiem 29.09 na 2 tygodnie-pewnie sie spotkamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Palmyra Resort z SunFun IP: 62.29.136.* 19.09.05, 14:12 No to się ujawniam :) Ciemny blond do ramion. A gdzieś w pobliżu Tomek. Wysoki i uśmiechnięty :) Będziemy na miejscu już tydzień jak Wy dolecicie (wylot mamy 21.09 na dwa tygodnie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cigusia Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.compower.pl 22.09.05, 18:18 Mam bardzo krótkie blond włosy a mój chłopak ma ogromny tatuaż na klatce piersiowej.Jak nas zauważysz to podejdz i pogadamy,zawsze fajnie jest w więcej osób!!Pozdrawiam.Mam na imie EWA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 10:44 Kto do Palmyry w sierpniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgorzata Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 09.07.05, 14:57 ja 17.08.-wylot z Katowic a Ty pozdrawiam gośka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 09:23 Ja 3.08. a 17 wyjazd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henek Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.artvox.pl / *.artvox.pl 14.07.05, 13:14 Ja wybieram się do hotelu Palmira 31 sierpnia lecę z Katowic.Z moich zebranych informacji to powinno być spoko.lecę z biura Alfa Star.czekam na informację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monnia Re: Palmyra Resort z SunFun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 16:30 Witam:) W zeszłym tyg. wróciłam z tego hotelu.Nie ma powodów do obaw-hotel jest b. przyjemny i obsługa miła.Jest w nim większość Polaków więc będziecie się czuli prawie jak u siebie.Asiu! Jakoś się chyba nie spotkałyśmy? A szkoda:( Pozdrawiam:))) Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek kort tenisowy!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 22:58 czy jest tam faktycznie kort tenisowy?? jesli tak to jaka nawiezchnia?? czy jest platny?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś