Dodaj do ulubionych

hurghada z eximem

02.06.05, 13:58
11.08 wybieram sie do hurghady z eximem. czy mam sie obawiac zmiany terminu
wylotu badz zmiany hotelu? czy poinformuja mnie o tym przed wylotem czy
dopiwro na lotnisku?
Obserwuj wątek
    • nikitaa1 Re: hurghada z eximem 02.06.05, 14:19
      O to samo drżę, bo lecę z Eximem 16.08...
      • Gość: hopanka Re: hurghada z eximem IP: *.nbp.pl 02.06.05, 14:39
        No to ja jestem trzci do kolekcji lecę 12-go z wrocławia do Sultan Beach i
        zaczynam mieć obawy
    • Gość: Elcia Re: hurghada z eximem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 15:12
      Ja byłam z Eximem w Egipcie dwa razy(lipiec) i nie maiałam zmienionego hotelu,
      więc nie jest to jakaś reguła, ale wielu biurom zdarza się zmieniać. Mnie
      zmienili hotel jak byłam z Alfa Star (dwa dni przed wylotem), chociaż jeszcze
      klika dni wcześniej zapewniali, że moja rezerwacja jest potwierdzona. Pozdrawiam
      • Gość: eva2412 Re: hurghada z eximem IP: *.nat.renicom.pl 02.06.05, 15:49
        W szczycie sezonu większość polskich biur ma kłopoty z hotelami. Przynajmniej
        tak było w 2004 roku. Byłam we wrześniu i na wstępie - na lotnisku / po
        lekturze forum/ zapytałam rezydentkę Eximu, czy mam wybrany przez siebie hotel,
        ale ta była zdziwina mioim pytaniem. Poprzednio będąc z Eximem też trafiłam
        do właściwego hotelu. Więc tu nie ma reguły.
        PS. Nie mam nic wspólnego z tym biurem, oprócz wyjazdów z nim. Więc proszę nie
        myśleć,że to reklama. Im też zdarzają sie wpadki.
        • Gość: Aneta Re: hurghada z eximem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 18:14
          W zeszłym roku byłam z Eximem i nikt nie miał problemów z hotelem. W tym roku
          lecę z Alfa Star i z niecierpliwością czekam co to będzie :)
          • neferett Re: hurghada z eximem 02.06.05, 20:20
            Nam nie zmieniali hotelu.
            Co do terminu wylotu , Exim lata z AMC a jak pokazuje pare ostatnich przypadkow,
            opoznienia zdarzaja sie im dosc czesto w porownaniu do innych. Przewaznie
            informuja o opoznieniu dopiero na lotnisku , a w naszym przypadku dowiedzielismy
            sie o tym z komunikatu , kiedy bylismy juz po odprawie. Czekalismy na sali
            wylotow 5 czy 6 godz. , po czym nas wypuszczono ale bez bagazy. Osoby z poza
            Poznania dostaly hotel . Jesli wiec nie mieszkacie w miescie , z ktorego
            lecicie, radze do bagazu podrecznego spakowac sobie podstawowe kosmetyki,
            bielizne i koszulke na zmiane.
            • sebasc Re: hurghada z eximem 02.06.05, 21:47
              Ja byłem z Eximem w tamtym roku w Hurghadzie.Miałem lecieć 12 maja z Katowic ,
              ale zmienili mi na 13 maja z Warszawy .Na szczęście zapewnili dojazd do
              Warszawy.Reszta bobytu bez niespodzianek.O zmianie poinformowali nas tydzień
              przed wyjazdem.
        • Gość: muniek Re: hurghada z eximem IP: netsystem4.netsystem* / *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 12:38
          ja byłem z eximem i zmienili mi hotel na niszom kategorje wszystko się może
          zdarzyć
    • Gość: hopanka Re: hurghada z eximem IP: 152.62.82.* 24.06.05, 11:33
      Właśnie na forum dowiedziałem się że odwołano loty z wrocławia już zamieniłem
      na warszawę tak więc zamiast 12-go będę leciał 13-go .Pani w biurze w warszawie
      nic na temat zmian rozkładów lotów nie wiedziała. Ale kładę to na karb tego że
      warszawa nie interesuje się wrocławiem . A mój przypadek jest szczególny.Tak
      czy siak trzeba mieć oczy i uszy otwarte i monitorować sytuację

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka