IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 08:02
Wiem ze to temat na prv ale mnie męczy- w jakim hotelu byłas? wogole jestem
Ciebie ciekawa - bo kurcze naprawde wracałysmy tym samym lotem!
Obserwuj wątek
    • Gość: Grzesiek Re: puma? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 08:36
      Dołączam się - przepraszam! Puma - co słychać? Od powrotu nie mam od Ciebie
      żadnych wieści, a Twoja komóra nie działa!!! Daj sygnał - czy np wybierasz się
      na zlot egiptomaniaków?
      Pozdrowienia serdeczne!
      Akurat mam gościa z ElGouny - przyjechała do Polski po 3 latach nieobecności w
      kraju moja kumpela, która tam śpiewa, ale do Łodzi się nie wybiera.
      Kiedy będziesz w Warszawie? Zapraszam na dobrą sziszę do "Sheesha longue"!!!
      Grzesiek
      • puma1 Re: puma? 14.06.05, 09:03
        Cześć Grzegorz cześć Karolka.Do Grzegorza jeszcze z Egiptu wysłałąm do Ciebie
        sms tuz po Twoim powrocie do Polski,komórka cały czas działą ,co do łodzi to
        cały czas mam nadzieję że coś wykombinuje (mąż pojechał do Niemiec i zabrał
        autko)ale jak moja mama przełoży swoje imieniniy z 24.06 na 18.06 (bo wyjeżdża)
        to D..a.Ale cały czas nie trace nadzieji moze chociaż na chwilę uda mi się
        wyskoczyć.Do Karolki byłam w Grand Makadi szkoda że w hotelu było tak mało
        Polaków takich troche bardziej fajnych(czytaj wesołych).Pewnie zerknełyśmy na
        siebie oczkiem na lotnisku bo przy powrocie grupa nie była taka
        duza.Pozzdrawiam może kiedyś sie poznamy.Grzegorz jak tylko troche popracuje
        odezwę sie.
        • Gość: Karolka Re: puma? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 09:06
          No szkoda szkoda:) Oby jak najszybciej to poznanie oczywiscie najlepiej w
          Egipcie:)
          • Gość: Grzesiek Re: puma? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 12:36
            No to dziewczyny do zobaczenia w Łodzi!!! Karolka - też leciałem tym
            samolotem -daj emalię, to się np wymienimy zdjęciami!!!
            3majcie się
            Grzesiek
            • Gość: Karolka Re: puma? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 12:38
              mahtab@o2.pl - ale ja nie miałam cyfraka:((((( A Ty w jakim hotelu? Ja w
              Shedwanie:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka