Dodaj do ulubionych

Wycieczka do Luksoru

IP: *.com / 217.153.111.* 17.06.05, 13:39
Witam!
W lipcu jadę do Hurgady i chcę się wybrać na wycieczkę do Luksoru. Jak to się
wszystko odbywa , o której są wyjazdy ? co się zwiedza? co z jedzeniem i ile
godzion trwa taka wycieczka? i czy trzeba coś oprócz picia brać ?
Jeśli ktoś mógłby mi to opisać byłabym bardzo wdzięczna za pomoc ( jadę z 5
letnim dzieckiem )
Z góry dziękuję
Pozdrawiam
Dorota
Obserwuj wątek
    • Gość: Ser Re: Wycieczka do Luksoru IP: 217.153.99.* 17.06.05, 21:33
      Dorotko,spróbój skorzystać z wyszukiwarki.
      Jeśli po tej próbie bedziesz miła jeszcze jakieś pytania,to zapewne znakomita
      wiekszość pomoże Ci.
    • Gość: mrozek20 Re: Wycieczka do Luksoru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 01:24
      wyjazd około 4 rano, zwiedzasz zawsze: doline krolow, karnak, czasem luxor,
      jakis sklep z alabastrem czy papirusem.
      • Gość: ada Re: Wycieczka do Luksoru IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 09:43
        ja byłam w zeszłym roku z 7 l.córką,i była to dla niej bardzo meczaca
        podroz.Wg.mnie nie powinnas jechac z tak małym dzieckiem.W luksorze(byłam w
        sierpniu) było 50 stopni.

• Gość: renia Re: Wycieczka do Luksoru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 09:59
          Czesc!ja też się wybieram do Hurghady w lipcu a dokładniej będę tam od 12.07 do
          09.08 z Eximem i też się wybieram do Luksoru!Jadę do Egiptu 4 raz więc z
          własnego doświadczenia mogę Ci powiedzieć że rzeczywiście muszę przyznać że
          tego typu wycieczki są bardzo bardzo wycieńczające. Jeśli masz możliwość to
          pojedź na 2 dniowy Luksor, podobnie ja robie ze względu na Mamę. Program jest
          trochę bardziej rozbudowany, ale jest nocleg i można odpocząć od upału w
          klimatyzowanym pokoju hotelowym, a nie dusznym autokarze po całym dniu
          wędrówki.Z całą pewnością muszisz wziąść ze sobą dużo napojów(najlepiej wody) i
          koniecznie coś na okrycie głowy bo słoneczko na pustyni pali niesamowicie, a
          Luksor jak pewnie sama doskonale wiesz jest daleko od Morza więc na
          chłodniejszy wiaterek nie ma co liczyć. Mimo wszystko polecam ciepło żebyś
          pojechała na tą wycieczkę, bo przecież jakby co (w najgorszym wypadku) to w
          każdej chwili możesz wrócić co autokaru i tam poczekać na resztę grupy. :)
          Pozdrawiam cieplutko i życzę bardzo danego wyjazdu, a może się spotkamy :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka