Gość: henryk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 14:47 Czy ktos był w tym hotelu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nikt Re: ALLADIN IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 24.06.05, 14:50 nikt nie byl Odpowiedz Link Zgłoś
dagbe Re: ALLADIN 24.06.05, 15:19 W Alladynie była koleżanka, my mieszkaliśmy obok w Alibabie. Swoje wrażenia opisałam na forum o hotelach. Jeśli masz pytania, może będę mogła odpowiedzieć. Pozdrawiam, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: ALLADIN 24.06.05, 16:10 Poczytaj na forum hotele o Alibabie-to bliżniaczy hotel.Byłem w jednym i drugim,ale jakoś nie mogę się zebrać,żeby opisać Aladdyna.....na forum- hotele.Sprawdz na www.hurghada.pl tam powinien być.Jak nie masz jakiś ekstrawaganckich wymagań to będziesz zadowolony.Możesz korzystać ze wszystkiego co oferują hotele-Alibaba i Jasmin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karim Re: ALLADIN IP: 62.135.24.* 27.06.05, 10:30 Aladdin Beach Resort to jedna z trzech wiosek przylegajacych do siebie, Jasmine v. Aladdin Ali Baba. Marketing Managerem jest polka miszkajaca ponad 20 lat w Egipcie. \Mozna sie o nia pytac w recepcji kazdej z wiosek. Bedac w Ali Babie, czy Aladynie czy Jasmine ma sie do dyspozycji trzy wioski, tylko spanie w jednej z nich. Sa wiec trzy plaze trzy baseny trzy shows wieczorne. Odpowiedz Link Zgłoś