sitonia 27.06.05, 01:32 Czy ktoś z Was ma namiary na dobre Centrum Nurkowania w Hurghadzie? Szukam Centrum z polskimi instruktorami. Bardzo proszę o pomoc :) Wyjeżdzam już we wtorek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lukasz Re: Czy macie ma namiary na Centrum Nurkowe w HRG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 08:41 www.seait.com.pl/main.html Witam, nurkowałem z nimi w lutym. Wybieram się za 1,5 tygodnia do Egiptu i na pewno będę z nimi nurkował. Odpowiedz Link Zgłoś
eb_13 Re: Czy macie ma namiary na Centrum Nurkowe w HRG 27.06.05, 08:43 Daj nr gg lub maila to Ci prześlę namiar na fajne centrum nurkowe. Nie chcę tutaj go podawać - a dla czego??? Jeżeli śledzisz to co się tutaj dzieje w ostatnim czasie to powinnaś sobie sama na to pytanie odpowiedzieć;))) Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eb_13 Re: Czy macie ma namiary na Centrum Nurkowe w HRG 27.06.05, 08:46 No to już nie musisz:))) W międzyczasie jak "pociłam" swój post, Lukasz wysłał Ci namiar na Centrum, które chciałam Ci polecić:))) Dodam tylko, że warto z nimi nurkować. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sitonia Re: Czy macie ma namiary na Centrum Nurkowe w HRG 27.06.05, 13:25 Bardzo Wam dziekuję za namiary na Centrum. Skoro polecacie te biuro to nie będę dalej szukać. Nawet się z nimi skontaktowałam i umówiłam :)) ... i już nie mogę się doczekać :))) do eb_13: Oczywiście śledzę całe zamieszanie na forum, ale miałam nadzieję, że moje pytanie nikomu nie będzie przeszkadzać. W końcu to forum ma ułatwić wyjazd wszystkim początkującym i liczyłam na radę od doświadczonych bywalców :) Chciałabym się jeszcze dowiedzieć o polskie biuro, które na miejscu organizuje fakultety, ale już się boję :) zakładać nowego wątku (nie chcę drażnić stałych forumowiczów). Może ktoś mógłby mi przesłać namiary na mojego maila w wyborczej??? Pozdrawiam i dzięki wielkie za pomoc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eb_13 do sitonia 27.06.05, 15:06 Tak serio to ja osobiście pamiętam takie czasy gdy na tym forum mogłaś zadawać szereg pytań bez obawy, że oto za chwilę ktoś cię wyśmieje, albo co gorsza z twojego wątku zrobi się jedno wielkie "bagno" - myślę, że wiesz o czym piszę... I tak jeżeli chodzi o pierwszy temat, to jest jeeeeszcze w miarę "bezbolesny", ale jeżeli chodzi o sprawę biur organizujących fakultety - wierz mi, ja to już drugi rok z rzędu przerabiałam (licząc, że w końcu ktoś coś obiektywnie napisze), ale im więcej czytałam postów tym bardziej byłam "skołowana", tak serio to już sama nie wiem kto pisze tutaj jako turysta, który rzeczywiście wykupił fakultet na miejscu, a kto po prostu uprawia kryptoreklamę, bądź oczernia swojego konkurenta... Tak więc, co do Centrum Nurkowego jak najbardziej mogę Ci polecić w/w, natomiast jeżeli chodzi o wycieczki - po raz drugi wykupiłam je u rezydentki (tak więc, sama widzisz, że to nie takie proste;( - a wielka szkoda!!! A i co do drażnienia stałych formuowiczów - myślę, że tych naprawdę zakochanych w Egipcie nie będziesz drażniła, żadnym pytaniem - wręcz myslę, że będą zadowoleni z tego, iż mogą "pierwszakowi" ułatwić wyjazd,aby tak jak oni w przyszłości wracał do tego kraju z pełnym entuzjazmem...:))) Tylko szkoda, że zostało ich tutaj tak niewielu... Mam nadzieję, że gdy trole sobie odpuszczą, wszyscy prawdziwi egiptomaniacy tutaj powrócą, bo przecież sama po sobie wiem ile dobrych rad przed pierwszym wyjazdem tutaj przeczytałam i o ile łatwiej było mi później tam na miejscu... Pozdrawiam i życzę udanych wakacji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calinka Egiptomaniacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 22:45 Masz rację. Kiedy czytam posty na tym forum - włos się jeży. Sama kiedyś "łapczywie" chłonęłam informacje o kraju, o którym nie miałam pojęcia. Teraz wiem bardzo dużo, ale jakoś ci krzykacze, narzekacze - odstraszają. Właśnie: nie wiem kto pisze i pyta. Są Ludzie i Ludziska, jednym podoba się to, a innym co innego. Ale mimo wszystko mnie nie nastraszą. Mam znajomych, którzy jak ja są zakochani w tym kraju i wiemy swoje. Pozdrawiam Sympatyków. Odpowiedz Link Zgłoś