Dodaj do ulubionych

Fakultety z Agnieszką P.

IP: *.ssnet.pl 27.06.05, 11:57
Jadę pierwszy raz do Egiptu razem z mężem i 8-letnią córeczką. Mam nadzieję,
że ktoś kto niedawno wrócił z Egiptu korzystał z fakultetów Pani Agnieszki.
Chodzi mi przede wszystkim o informację dotyczącą stanu autokarów i klimy.
Bardzo będę wdzięczna za informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: kama Re: Fakultety z Agnieszką P. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 12:35
      Istnieje uzasadniona obawa że kupując u tej pani pojedziesz na wycieczkę z
      biurem Orbit-Tours, znanym wszystkim z przekrętów i psujących się autokarów bez
      klimatyzacji i toalety
      • Gość: Orbit_tours Re: Fakultety z Agnieszką P. IP: 217.139.165.* 27.06.05, 13:57
        Do Kamy. Bardzo Cie przepraszam ale nie pamietam abys kupowala wycieczki w
        naszym biurze Orbit_tours.Turysci kupujacy wycieczki u nas maja autokary z
        2002roku ze sprawna klimatyzacja i toaleta i prosze nie mylic naszych wycieczek
        z innymi osobami sprzedajacjmi na sms lub
        internet.orbit_tours2002@yahoo.com .Pozdrawiam, Diana
        • obser Re: Fakultety z Agnieszką P. 27.06.05, 14:10
          Witam Pani Diano.Nie chciałem i nie chcę się mieszać w te rozróby na forum,ale
          bardzo zaciekawiła mnie Pani wypowiedź.Ciekawi mnie ile to polskich turystów
          obsługuje Pani firma,skoro Pani wszystkich pamięta i rozpoznaje nawet po
          niezalogowanych nickach?Kurde jestem pod wrażeniem.Pozdrawiam.
          • Gość: jadzia Re: Fakultety z Agnieszką P. IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 27.06.05, 14:13
            Obser.. tez sie nad tym zastanawiam zwlaszcza ze kiedys sama to uslyszalam ;))
            Oczywiscie wtedy gdy smialam wypowiedziec sie negatywnie na temat P. Diany. Co
            smieszniejsze wcale nie nazywam sie tak jak sie loguje lub i nie dlatego mnie
            to bawi. Czysby Orbit prowadzil jakas ewidencje nickow z forum?
            Do p. Diany: Nie przypominam sobie aby Pani lub ktokolwiek z OT pytal mnie o
            moj nick przy wykupowaniu wycieczek :)
        • Gość: kama Re: Fakultety z Agnieszką P. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 14:15
          Nie pamięta mnie pani? Kama to nie od Kamila lecz Katarzyna Ma...
          Wróciła pamięć? A czy ten chamowaty młody człowiek który w Luxorze zamiast do
          doliny Królów pojechał z nami do doliny Królowych i wmawiał nam że to jest to
          samo! Za chwilę przestał po Polsku rozumieć!
      • Gość: basiaba Re: Fakultety z Agnieszką P. IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.06.05, 09:03
        Zgadezam się z Kamą co do tego, że prawdopodobnie wykupując wycieczkę u
        Agnieszki pojedziesz z Orbitem. Ja byłam w Luksorze i Kairze od Joanny i pytałam
        ludzi w autobusie od kogo jadą, kilkanaście osób było od Agnieszki,tworzyliśmy
        jedną grupę.
        W Luksorze Hany poinformował mnie, że autobus jest z Orbit Tours, szybko jednak
        się zreflektował i powiedział że go wypożyczyli. W Kairze natomiast naszym
        przewodnikiem był Mohamed, który miał mi coś przekazać do Hurghady i
        poinformował mnie że:mozesz to odebrać z naszego biura Orbit Tours :-)
        Gdybym wcześniej wiedziała,że Pani Joanna pośredniczy wycieczki z Orbit Tours,
        to nigdy bym u niej nie wykupiła, bo w tamtym roku osobiście rozmawiałam z Dianą
        w Orbicie i wyraźnie nie przypadła mi ta kobieta do gustu.
      • Gość: aloha Re: Fakultety z Agnieszką P. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 19:53
        Posłuchajcie! Byłem w maju na wycieczkach w Kairze i Luksorze które załatwiłem
        z Agnieszką P. przez telefon.(nie mieliśmy okazji się spotkać)
        W autokarze jechali turyści z Orbit Tour, Jeddach Tours, my z A.P. i Trawel
        Story czy jakoś podobnie brzmiąca nazwa(Agnieszka współpracuje właśnie z nimi).
        Wynika z tego że żadne z tych biur nie ma własnych autokarów (bo z pewnością
        zauważlibyśmy logo na autokarze) ale korzystają z usług firm przewozowych. Stąd
        też wszyscy wymienieni spotkali się w jednym autokarze.W Kairze przewodnikiem
        był Ahmed (żona Ewa też oprowadza po Kairze. W Luksorze Hany. Obie imprezy
        bardzo udane.Żadnych zastrzeżeń.Różnica jest taka że wykupując w biurze -
        płacisz w biurze, a u Agnieszki - płacisz w autokarze.A ubezpieczenie
        podróżujących chyba obowiązuje przewoźnika. To tyle.
    • Gość: Misia Re: Fakultety z Agnieszką P. IP: *.ssnet.pl 27.06.05, 20:43
      Dziękuje za tą konstruktywną wymianę zdań . Jedno wiem z dala od biura Orbit.
      A swoją drogą pamięć Pani Diany jest faktycznie godna pozazdroszczenia...
      • Gość: brr Re: Fakultety z Agnieszką P. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 07:30
        Nie rozumiem. To "biuro" spamuje ,chachmęci, Ci którzy z nimi byli-w
        większości niezadowoleni. Czy tak jak Joanna-nie możecie jej zrobić "reklamy"
        na miejscu w Egipcie? Widzicie się z ludźmi, razem lecicie, jadacie, opalacie
        się. Zróbcie jej reklamę. Żadne inne biuro nie ma takiego dorobku spamu i
        pisania sobie samym opinii. Może wtedy zrozumieją ,że chamskie i agresywne
        spamowanie, oraz szanowanie klienta tylko do czasu wzięcia kasy, oraz total
        olewka i wręcz chamstwo po jej otrzymaniu -to nie droga do sukcesu. Ja nigdy
        nie pojechałbym z takimi cwaniaczkami. Zróbmy im -selekcję naturalna,
        padnie ,zostaną porządne biura-a chachmenty zrozumieją ,że nie tutaj ich
        miejsce. Zostaną im zagrywki typu-podmiana pieniędzy na ulicy na inny nominał
        itp "biznesy"
        • Gość: brr Orbit-NIE !!! DOŚĆ SPAMU ! i CWANIACTWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 07:31
          To do "biura" Orbit-naturalnie.
          • Gość: tomcat Re: Orbit-NIE !!! DOŚĆ SPAMU ! i CWANIACTWA IP: 212.160.172.* 28.06.05, 09:14
            A za chwilę pojawi się parę postów z zakrytym IP:

1. Byłam/byłem bardzo zadowolony z wycieczki, wszystko sprawnie złatwione na
            sms-a
            2. Proszę nie mylić naszego cudownego biura z kimś innym kto się za nas
            podszywa :)
            • Gość: Orbit-tours Re: Orbit-NIE !!! DOŚĆ SPAMU ! i CWANIACTWA IP: 217.139.165.* 28.06.05, 16:34
              tomact!!!!!!!!!! ciekawe ile wypiles darmowych piw u konkurencji..Jak Ci idzie
              nabijanie w butelke rodakow? ile masz od jenego rodaka sciagnietego z ulicy ,za
              wycieczke sprzedana na sms. Dziekuje za reklame naszego biura,zla czy dobra ale
              jest!!!!!!!!! Diana
              • Gość: huhu Re: Orbit-NIE !!! DOŚĆ SPAMU ! i CWANIACTWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 19:13
                <Dziekuje za reklame naszego biura,zla czy dobra ale
                >
                > jest!!!!!!!!! Diana
                Przestań pieprzyć-od spamu już na mózg Ci się rzuca-nie rozumiesz ,że mamy Cię
                dosyć? Osobiście zrobię wszystko żeby zrobić Ci antyreklame .Nie cierpię takich
                małych gnoi spamerów i cwaniaków. Inne biura tak nie robią ,przynajmniej
                ostatnio. Miej trochę honoru, za 10 Le wejdziesz mi w dupę? Odnoszę
                wrażenie ,że tak
                • derduch Re: Orbit-NIE !!! DOŚĆ SPAMU ! i CWANIACTWA 28.06.05, 20:03
                  Nie czytałeś? :-) Ona za browara od konkurencji sie sprzedaje :-)
                  • Gość: orbit-tours Re: Orbit-NIE !!! DOŚĆ SPAMU ! i CWANIACTWA IP: 217.139.165.* 28.06.05, 21:24
                    I tu pokazaliscie Wasza kulture moi drodzy Polacy. Ja pracuje w legalnym
                    biurze a Wy po ulicach ukrywajac sie pod numerami telefonow i internecie. Diana
                    • Gość: huhu Re: Orbit-NIE !!! DOŚĆ SPAMU ! i CWANIACTWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 22:07
                      Kulturę? takie zero mówi o kulturze? Gdzie sie niby ukrywam tłuczku z bałaganem
                      w głowie? Nie pracuję w turystyce. Nie odwracaj kota ogonem-nie mówimy o
                      kulturze, a kto jak kto-ale ty na temat kultury powinnas stłumić buźkę
                      • pipipipi Skończcie tę pyskówkę -zero argumentów z obu stron 29.06.05, 09:03
                        j.w.
                • Gość: anna Re: do "Huhu" IP: 62.135.24.* 29.06.05, 09:33
                  Mamy cie dosyc - to slowa do Diany i do Orbitu,
                  Prosze Pana, co za niski standard pan soba reprezentuje.
                  Byl Pan raz w Egipcie i wystarczy, jezeli sie Panu nie podobalo i ma pan zle
                  wspomnienia to prosze nastepnym razem jechac gdzie indziej na wakacji.
                  Prosze mi powiedziec czym pan zajmuje sie w Polsce, "badylarz" ktory ma
                  pieniadze ale bez wyksztalcenia bez kultury, i dlatego takie teksty pisze na
                  forum. Nawet Pan nie umie poprawnie sie wyslowic stad te uliczne wyrazenia.
                  JAJ.
                  DIANO - KOCHANIE nie przejmuje sie, a wiem ze sie nie przejmujesz. Spotkalysmy
                  sie ostatnio na ulicy w Hurghadzie. bylam w samochodzie, a ty z moja corka -
                  nie mowie imienia odprowadzalas ja do samochodu. bylo to w ostatnia sobote.
                  Buzka Diano
                  • Gość: tomcat Re: do "Huhu" IP: 212.160.172.* 29.06.05, 14:45
                    Jeszcze nigdy nie byłem w Egipcie - dopiero teraz jadę, i przed wyjazdem
                    chciałem zasięgnąć trochę informacji... Ale jak zobaczyłem to co się dzieje na
                    tym forum to stwierdziłem, że większość rzeczy jest poniżej krytyki !!!

Gdybyś droga DIANO z ORBIT-TOURS przeczytała dokładnie to co napisałem i TROCHĘ
                    pomyślała to byś zobaczyła, że moja wypowiedź nie była skierowana przeciw
                    żadnej firmie.

NA TYM FORUM liczy się tylko KASA zarobiona na turystach, bez względu w jaki
                    sposób. W tej wojnie o klienta między biurami niestety zwykły turysta NIC
                    obiektywnego SIĘ nie dowie na temat fakultetów...
                    A to dlatego, że:

1. Biura podszywają się pod turystów aby opisać cudowne fakultety oraz
                    rzetelność przewodnika
                    2. Biura podszywają się pod turystów aby oczernić drugie i tym samym wywołują
                    wojnę na forum tak, że po przeczytaniu nie wiadomo czego dotyczył wątek

A TERAZ MOJE TRZY GROSZE DO NORMALNYCH TURYSTÓW:

JEŚLI CHCECIE SIĘ CZEGOŚ DOWIEDZIEĆ O WYCIECZKACH FAKULTATYWNYCH W EGIPCIE -
                    PYTAJCIE SIĘ ZNAJOMYCH KTÓRZY JUŻ TAM BYLI - TO FORUM NIC OBIEKTYWNEGO NA TEN
                    TEMAT WAM NIE POWIE !!!
                    JEŚLI ICH NIE MACIE TO WEŹCIE POPRAWKĘ NA TO CO TU PISZĄ I PYTAJCIE SIĘ O
                    OPINIE WŚRÓD WASZYCH TOWARZYSZY PODRÓŻY - DO HURGHADY LECI SIĘ CHYBA 4 GODZINKI
                    TAK WIĘC JEST SPORO CZASU.
                    • Gość: Maber Re: do "Huhu" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 17:03
                      Ja polecam forum na www.hurghada.pl Czytelne, fajne, można sie dowiedziec
                      mnóstwo ważnych informacji... Naprawde polecam, sam z niego korzystam...
                      Właścicielka forum jest Pani Agnieszka.P :p
                      • Gość: huhu Re: do anna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 17:52
                        Nie tobie dziewczynko oceniać mój poziom. Broń swojej koleżanki spamerki gdzie
                        indziej. Do tej prostaczki nie trafiają górnolotne i kulturalne wyrażenia, więc
                        może taka inteligencja ,jak Ty -wytłumaczy jej ,że to jest forum Egipt. Służy
                        do dyskusji (bo widać ,że nie rozumiesz pewnych słów) a nie do spamowania.
                        Płatne ogłoszenia są gdzie indziej, a admin tego forum nie życzy sobie reklam
                        tutaj- dotarło? Czy za skomplikowane dla takich intelektualistek?
                      • Gość: gosc Re: do "Huhu" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 10:02
                        Jadę z rodziną w lipcu do Egiptu i od kilku dni czytam te forum , żeby się
                        dowiedzieć coś o wycieczkach. Ale widzę ,że tu tylko toczy się wojna i
                        wyzywanie ludzi. Nie sądziłam,że można tak. Jeżeli ktoś nie był zadowolony z
                        wycieczki to trudno i żyje się dalej ale żeby opluwać sie na forum to już
                        lekka przesada.
                        • Gość: Maber Re: do "Huhu" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 15:14
                          Wejdz na www.hurghada.pl tam jest forum, mozna sie duzo dowiedzieć, bo na tym
                          forum króluje niejaki Mr huhu, ktory zaraz może Ci palnąc taki ambitny tekścik,
                          ze się nie pozbierasz... Poprostu żałosne... :)
                          • Gość: huhu Re: do "Huhu" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 19:40
                            Synku-jestes idiotą ,który nie potrafi zrozumieć czytanego tekstu-więc się nie
                            odzywaj. A żałosne ,jest właśnie to ,że chodziłeś do szkoły ,która kształciła
                            na odwal się
                            • Gość: Maber Re: do "Huhu" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 20:16
                              Hehe, mam sie nie odzywać... To jest forum dyskusyjne i mam prawo wyrażać swoje
                              zdanie i nie bede sie przejmował jednym głupiem... Nie bede przeklinał, bo inne
                              osoby moze sobie tego nie życzą... A co do czytania tekstu, to co chciałes mi
                              przez to powiedziec, tatusiu??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka