Dodaj do ulubionych

Głupie $$$$$

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 13:32
Gdzie moge w Kairze kupić $$$$ ?? chodze już miesiąc i nikt mi nie chce
sprzedać. Chyba zwariuje z ich dziwnymi zasadami. Tu dolary to jak złoto.
Obserwuj wątek
    • Gość: juss Re: Głupie $$$$$ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 13:41
      Chodzisz po Kairze a stukasz z Polski? Jak Ty to robisz ;) ?
      • Gość: Meriam Re: Głupie $$$$$ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 13:49
        dokładnie, prosze nie wiecie w jaki sposób moge je kupić? w banku dostaje się
        tylko 500 na osobę, więcej jeśli wyjeżdzasz do usa. W kantorach tylko kupują,
        więc jedynie można kupować od ludzi, a oni biorą za 100 dolarów 650 funtów!!!!
        • Gość: Meriam Re: Głupie $$$$$ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 13:56
          małe wyjaśnienie , chodze nogami mojego męża, ktory nie może kupić dolarów, a
          ja biedna tu siedze i licze dni do przyjazdu
          • Gość: alusia Re: Głupie $$$$$ IP: *.lubin.dialog.net.pl 08.07.05, 07:48
            Poproś (na prv) tych co organizują wycieczki fakultatywne z Hurghady do Kairu,
            ludzie płacą za nie w $, ale wszystkie bilety wstępu są przecież w funtach :-)
            Może ktoś pomoże Polakowi?
            • Gość: Tytus Re: Głupie $$$$$ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 07:55
              Niech poprosi turystów o kwitki z wymiany. Im już nie potrzebne,przynajmniej
              nie wszystkie. Wtedy kupi bez problemu, pokaże kwitek i ok. Swoją drogą
              dziwne , kilka razy za dużo wymieniłem ,później robiłem wymianę z powrotem na
              dolce, bez problemów, nawet kwitków nie wołali .
              • Gość: Anka Re: Głupie $$$$$ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 11:21
                Może się mylę, ale problem tkwi w tym, że prawdopodobnie mąż tej pani jest
                Egipcjaninem. Pokazanie kwitka wymiany chyba niewiele mu pomoże. Od turystów
                nie żądają czasami kwitów, ale z obywatelem Egiptu to sprawa wygląda zupełnie
                inaczej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka