Dodaj do ulubionych

triada 7+7?

IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.07.05, 17:44
Czy ktos z was byl na wycieczce z triady, ktora przewiduje rejs lub odjazdy
autokarem? Chcialabym wybrac sie na tego typu wyjazd ale nie wiem czy warto, a
oferty jest kuszaca :) Bylabym wdzieczna za wszelkie informacje, rowniez te
dotyczace hoteli. I najwazniejsze czy rejs nie powoduje choroby morskiej
(ktorej sie bardzo obawiam). Pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • szarlota123 Re: triada 7+7? 05.07.05, 21:15
      Dla mnie było super byłam na objazdówce, hotele typu traf 5*
      Aga
      • Gość: Maya Re: triada 7+7? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.07.05, 21:50
        dzieki, mam nadzieje ze moje wrazenia beda podobne :)
    • Gość: bozena Re: triada 7+7? IP: *.imgw.gdynia.pl 10.07.05, 08:56
      Byłam z Triadą na rejsie, było super.Jedzonko- bardzo dobre, kabiny i ogólnie
      stateczek bardzo ładny i czysty.Miałam wykupiony statek 4* a trafił mi
      się 5*. Nazywa sie La Reine Du Nil.Podaje strone na ktorej mozna go zobaczyc:
      www.pharaohotels.com
      Dodam ze statek w ofercie Triady pływa jako 4*.Wiem że jest jeszcze jeden,
      nazywa sie Ahnaton troche gorszy ale ogolnie slyszalam ze jest dobre
      jedzonko,czysto i suuuuper atmosfera. pozdrawiam
    • Gość: bozena Re: triada 7+7? IP: *.imgw.gdynia.pl 10.07.05, 08:59
      Choroby morskiej nie musisz sie obawiac, nic ci nie bedzie .
      Ja tez mialam takie obawy.
      • Gość: deo Re: triada 7+7? IP: *.wss.zgierz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 09:42
        Opinii o Triadzie i 7 + 7 masz tu bez liku ....
        Triada to tu na forum jak Leper i Samoobrona ... mimo , że w większości mądrze
        mówi każdy stara sie go wysmiewać i prawie wstyd cos dobrego o nim
        powiedziec ....
        tak samo z Triada - tanie stosunkowo biuro podróży i usługi są na poziomie
        normalnym a nie luksusowym ....
        ale kto to z jeżdżących do Egiptu ma w Polsce klimatyzowane mieszkanie i
        klimatyzowane auto .... i jeszcze narzeka ...
        Pewno , że wpadki się zdarzają - tylko zależy jakiego kalibru ...
        3 dolary za wize wiecej - pokój od ulicy - trabiące busiki ...
        brak ręcznika na plaży ... pokój w starym stylu ...
        no pewno ale za jak tu piszą wyjazd na dwutygodniowy objazd a 1500 do 2300 -
        nie ma co liczyć na super luksusowy hotel i cuda - niewidy ...
        7 + 7 Triady należało zawsze do tych lepszych pozycji biura w Egipcie ....
        na pewno objazd autokarowy jest ok a teraz piszą inni , że do niedawna
        wyklinany na forum rejs jest też ok .

Jak lubisz zwiedzać i nie jesteś wieczną malkontentką to 7 +7 przyniesie ci
        na pewno zadowolenie w co głęboko wierzę .

pzdr.deo
        • Gość: SYSIA Re: triada 7+7? IP: *.lodz.mm.pl 10.07.05, 23:38
          Zgadzam sie z deo. Piszą że rejs jest wygodniejszy ale my z mężem wybraliśmy objazd autokarem bo na rejsie nie ma Kairu a co najistotniejsze piramid w Gizie. Jeśli Ci więc na tym zależy to polecam objazd. My wyjeżdzamy 28.07 więc jak sie pospieszysz to moze sie spotkamy...;)
          • Gość: deo Re: triada 7+7? IP: *.wss.zgierz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 00:02
            Jak bedziesz przy piramidach to moze sie zdarzyc ,że nie bedzie biletów do
            Cheopsa to jesli nikogo akurat nie da sie przekupic to idx do piramidy
            Hefrena ... tam nie ma kolejek i spokojnie wejdziesz a wyglada w gruncie
            rzeczy podobnie ...
            Nie dawaj nabrac sie na zdjecie z wielbładem bo chca " bajońskie " sumy ..
            • Gość: SYSIA Re: triada 7+7? IP: *.lodz.mm.pl 11.07.05, 00:12
              Ja już mam fotkę z wielbłądem z Turcji i rzeczywiście zapłaciłam za to kupę kaski więc na szczęście nie musze już robic. Dobrze wiedzieć o tym wstępie do piramid może sie uda.Pozdrawiam
    • Gość: yellow10 Re: triada 7+7? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.07.05, 08:30
      Witam, mnie kusi rejs po Nilu. Jaki termin na taką wyprawę jest najlepszy? Mój
      mąż nie znosi upałów, natomiast ja uwielbiam ciepłą wodę w morzu. Czy ktoś
      mógłby doradzić. Przepraszam ,że podłączyłam się tutaj.
      • zbyszek100 Re: triada 7+7? 11.07.05, 09:30
        Jeśli mąż nie lubi upałów to lepiej w czasie listopad-luty, w luxorze w tej
        chwili 50 stopni.
        • Gość: Maya Re: triada 7+7? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 11.07.05, 15:23
          Dziekuje wszystkim za odpowiedzi, na pewno sie przydadza, na rejs wybieram sie
          we wrzesniu, ale warto wiedziec niektore rzeczy predzej :) Kair oczywiscie
          zamierzam zwiedzic (co za przyjemnosc byc w Egipcie nie widziec piramid???), a
          od czego sa wycieczki fakultatywne?! :) Zastanawiam sie jeszcze czy warto kupic
          miedzynarodowa legitymacje studencka (koszt ok. 60 zl), czy uprawnia do wielu
          znizek w Egipcie? Nie widzialam rowniez na forum wypowiedzi na temat szczepien,
          jest to zupelnie zbedne i nie ma sie czego obawiac czy lepiej dmuchac na zimne?
          Pozdrawiam.
          Maya
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka