Dodaj do ulubionych

Rainbow Tours rejs po Nilu

IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 20.07.05, 10:12
Czy ktoś może podzielić się wrażeniami?!Jak wygląda realizacja
programu-szczególnie intersuje mnie Kair-Muzeum Egipskie.Czy bardzo poganiają?
Czy bardzo męcząca jest podróż nocna pociągiem z Asuanu do Kairu (ach te
fotele lotnicze(?)Czy polecacie jakiś inny, ciekawy taki trochę dla maniaków
kamyków i skorup program rej + wypoczynek w Egipcie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Paweł Re: Rainbow Tours rejs po Nilu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 12:37
      Również interesują mnie opinie na temat Rejsu po Nilu z Rainbow Tours. Też
      wybieram się z tym biurem... Pozdrawiam.
      • Gość: elaKos Re: Rainbow Tours rejs po Nilu IP: *.chello.pl 20.07.05, 16:42
        Też jadę na tę wycieczkę 4.08.Przeglądałąm wypowiedzi na ten temat-były raczej
        pozytywne.
        • Gość: Paweł Re: Rainbow Tours rejs po Nilu IP: *.crowley.pl 20.07.05, 16:52
          Ja akurat 13 października...
          • Gość: Kinga Re: Rainbow Tours rejs po Nilu IP: *.devs.futuro.pl 02.09.05, 16:38
            Ja też, z mężem, w podróż poślubną....
            • Gość: Kinga Re: Rainbow Tours rejs po Nilu IP: *.devs.futuro.pl 02.09.05, 16:40
              Kto jeszcze jedzie 13 października z Raibow Tours ?
        • oris4 Re: Rainbow Tours rejs po Nilu 21.07.05, 15:45
          Witam!Ja również jadę z Rainbowem na turnus 4-18.08.Wylatuję z Katowic.
    • Gość: makowiec Re: Rainbow Tours rejs po Nilu IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 21.07.05, 12:04
      Hej!
      Czy nikt z podróży z mini nie wraca żywy z Egiptu?!
      • Gość: elaKos Re: Rainbow Tours rejs po Nilu IP: *.chello.pl 21.07.05, 17:46
        Wylatuję z Wa-wy.Czy wam też ciągle przekładją godziny wylotów?Podbno to
        normalne z egipskimi przewoznikami.
        • oris4 Re: Rainbow Tours rejs po Nilu 21.07.05, 18:31
          Czy ciągle nie wiem. Nie chcę się denerwować-więc nie sprawdzam co chwilę:-)Na razie zmienili raz-z rana 4.08 na wieczór. Sprawdzę ostatecznie 2-go,zapewniono mnie, że przynajmniej dzień wylotu się nie zmieni. To budujące:-)
    • Gość: Edi Re: Rainbow Tours rejs po Nilu IP: *.crowley.pl 21.07.05, 17:57
      Nie wiem jak wyglada rejs z Rainbow ale wiem jak jest z Best Reisen (Kair
      dwudniowy (dojazd pociagiem z Aswanu) - czyli troche podobna forma - moge
      jakies info podac - jesli chcesz. Pozdrawiam
    • Gość: kaha Re: Rainbow Tours rejs po Nilu IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 21.07.05, 20:58
      Oris, jesteś pewnien że zmienili 4.08 na wieczór? bo ja też lecę z warszawy z
      Rainbow i na razie dostałam info że zmienili z godzin wieczornych na 7.00 rano
      (zmiana nastąpiła ok.1,5 miesiąca temu)
      • oris4 Re: Rainbow Tours rejs po Nilu 22.07.05, 12:27
        Półtora tygodnia temu,kiedy płaciłem za wyjazd-wylot planowany był z Pyrzowic na 20.30. Na moje pytanie, czy godzina może się jeszcze zmienić, odpowiedziano mi że tak, ale zdecydowanie nie na wcześniejszą.Wygląda to więc nieciekawie-nawet zakładajac, że Egipcjanie nic już nie namieszają, w hotelu znajdziemy się koło 3 w nocy-a następny dzień zamiast się aklimatyzować-będziemy odsypiać:-(
    • Gość: kaha Re: Rainbow Tours rejs po Nilu IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 22.07.05, 14:35
      z Pyrzowic rzeczywiście wylot jest wieczorem. Dlatego lecę z Warszawy (jeśli
      się już nic nie zmieni i nie będzie opóźnień to o 14.30 4.08 będziemy już w
      Hurghdadzie :)
      • Gość: elaKos Re: Rainbow Tours rejs po Nilu IP: *.chello.pl 22.07.05, 17:55
        Dowiadywałam się ok10 dni temu-wylot z Wawy o 7.15(zbiórka).Przedtem były 2
        terminy wieczorne.
    • Gość: elaKos Re: Rainbow Tours rejs po Nilu IP: *.chello.pl 24.07.05, 16:05
      Mam pytanie.Czy po ostatnich wydarzeniach ktoś rezygnuje z wyjazdu z Rainbow
      tours z rejsem po Nilu?Wyjazd 4.08Czy są jakieś echa o zmianach ze strony biura?
      Mimo wszystko mam nadzieję,że impreza się odbędzie
    • Gość: kaha Re: Rainbow Tours rejs po Nilu IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 24.07.05, 22:37
      Jeszcze nie wiem, czy Rainbow proponuje jakieś rozwiązania dla tych którzy chcą
      zrezygnować lub zmienić wycieczkę (wszystko okaże się jutro), ale jeżeli będzie
      taka możliwość to zamierzam z niej skorzystać. Mam nadzieję, że będę mogła
      wybrać jakąś inną ofertę z ich katalogu. Nie po to czekam na wyjazd, żeby na
      miejscu odliczać dni do szczęśliwego powrotu. Rainbow chyba jest rzetelnym
      biurem i nie będą zmuszać nikogo do wyjazdu w takiej sytuacji.
      • Gość: elaKos Re: Rainbow Tours rejs po Nilu IP: *.chello.pl 25.07.05, 18:47
        A ja jednak jadę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka