Dodaj do ulubionych

Z BEST REISEN do Hilton Long Beach

IP: 80.51.65.* 20.07.05, 21:45
Witam
Znalazłem dobrą ofertę z biura podróży Best Reisen do w/w hotelu, trochę
wydaje mi się dziwne że mają ten hotel w ofercie o kilkaset złoty taniej niż
inne biura podróży, może ktoś wie czy nie ma jakiegoś haczyka? Czy może ktos
już był z tego biura w HLB? Proszę o jakies sugestie i podpowiedzi.....
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Edi Re: Z BEST REISEN do Hilton Long Beach IP: *.crowley.pl 20.07.05, 22:05
      My bylismy z BR w HRG w Hilton LB ale na 7+7. Bylo wszystko oka (moze z
      wyjatkiem rezydenta ale on do niczego nie jest tam potrzebny :) ). Gdybys
      chcial sie czegos wiecej dowiedziec - odpowiem na pytanka. Pozdrawiam
      • Gość: GrzesH Do Edi'ego IP: 80.51.65.* 20.07.05, 22:45
        Witam
        Gdzie mieszkaliście podczas pobytu w Hilton Long Beach, to znaczy w samym
        hotelu czy może bungalowach? Czy może Best Reisen ma jeakieś pokoje, czy po
        prostu trafia się na "chybił trafił". No i jak wrażenia z samego hotelu, każde
        info bedzie dla mnie ważne bo może w piątek zarezerwujemy z żoną wyjazd tam na
        dwa tygodie...
        Pozdrawiam
        • Gość: Edi Re: Do Edi'ego IP: *.crowley.pl 20.07.05, 23:04
          Tak jak napisalem - bylismy tam 7+7 a dokladnie to najpierw 2 dni, potem 7
          rejsu i Kair a potem kolejne 5 w hotelu. Przez pierwsze dwa dni mieszkalismy w
          budynku glownym - bylo naprawde oka (zreszta w pokoju tak na dobra sprawe
          bylismy tylko po to, zeby sie przespac) a pozostale 5 dni mieszkalismy w
          budynku "rodzinnym" :) i tu tez nie bylo najmniejszych problemow - wszystkie
          jakies drobne problemy zalatwiane sa od razu - wystarczy telefon do recepcji i
          po temacie... Jedzonko extra, fajna rafka przy hotelu, animacja tez oka...
          Pytasz, czy BR ma jakies swoje pokoje - tego nie wiem ale naszym zdaniem nie -
          tam gdzie akurat jest miejsce tam trafiasz - jest jednak mozliwosc zmiany (tak
          w jak kazdym z hoteli - trzeba sie upierac przy swoim :) ) Pozdrowionka
          • Gość: Edi Re: Do Edi'ego IP: *.crowley.pl 20.07.05, 23:24
            A i oczywiscie jeszcze jedna rzecz: tradycyjnie - jakiekolwiek fakultety radze
            kupowac na miescie - zaoszczedzicie min 50 % :)
    • Gość: viva Re: Z BEST REISEN do Hilton Long Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 23:18
      a jaka jest konkretnie cena i na kiedy, bo jak jest to last no norma
    • eb_13 Re: Z BEST REISEN do Hilton Long Beach 21.07.05, 00:10
      Nie wiem za ile znalazłeś ten hotel i na jaki termin, ale my byliśmy w nim z BP
      Selectours na przełomie maj/czerwiec dwa tygodnie all (ten hotel ma tylko all)
      za 2402,- (w tej samej cenie był sprzedawany na wrzesień)

Widziałam również na niego lasta w Selectoursie coś ok. 2300,- i druga osoba
      gratis (ale to była oferta tygodniowa). Tak więc jeżeli w znacznym stopniu nie
      odbiega twoja oferta od tej, to spokojnie ją bierz (pamiętaj, że sam przelot to
      ok. 1000,-;) A co do hotelu - to wart jest większych pieniędzy:)))
      Pozdrawiam i życzę udanych wakacji!!!
      • Gość: GrzesH Re: Z BEST REISEN do Hilton Long Beach IP: 80.51.65.* 21.07.05, 00:55
        Witam
        Byłem na stronie selectours i ten hotel na początek wrzesieśnia, okres który mi
        pasuje, kosztuje 2929 zł, ja nie mogę czekać na lasta bo to podróż poślubna i
        nie chce ryzykować ze nie znajde tego hotelu a zależy mi na nim.
        Z BR oczywiście z all-em koszt cały jest 2868 zł, w sumie nie duża różnica a
        cena którą podałaś 2402 jest super ale raczej teraz nie znajdę takiej, a jak
        pisałem muszę mieć pewność że będzie to ten hotel, tak obiecałem (przyszłej)
        żonie. Chyba że masz jakiś cynk jak za taką cenę polecieć ;-)
        Pozdrawiam serdecznie
        • eb_13 Re: Z BEST REISEN do Hilton Long Beach 21.07.05, 10:00
          Niestety cena którą zapłaciliśmy była z promocji (przy wpłacie zaliczki do
          końca marca;) Tak na marginesie, lepszej oferty na ten hotel w tym roku nie
          znalazłam. No, może tylko ta o której Ci już pisałam z Selectoursa ale na
          tydzień za ok. 2300,- druga os. gratis.

>Chyba że masz jakiś cynk jak za taką cenę polecieć ;-)
          Co do "cynku", może się zdarzyć last na ten hotel w dobrej cenie (powód, na
          wrzesień też był sprzedawany za 2402,- tak więc myślę, że jest to cena realna
          na ten miesiąc, tylko czy BP będzie miało miejsca w samolocie??? w końcu od
          tego zależą dobre lasty...;)
          Jeżeli zależy Ci konkretnie na tym hotelu to myślę, że nie warto czekać. Być
          może trafi się na niego jakiś fajny last, ale sam wiesz jak to jest z
          lastami... Ja osobiście chwaliłam sobie lasty dopóki nie zaczęłam latać na
          wakacje z dzieckiem, teraz niestety hotel muszę mieć "dograny na tip-top":)
          Hiltona gorąco Ci polecam!!! Ja go wybrałam za radą pary, która w ubiegłym roku
          spędziła tam swój "miesiąc" miodowy...:)
          Pozdrawiam i życzę udanych wakacji!!!
          • Gość: GrzesH Re: Z BEST REISEN do Hilton Long Beach IP: 80.51.65.* 21.07.05, 10:35
            Dzięki za odpowiedź, chyba się skusimy.... każdy poleca ten hotel więc pewnie
            jutro zarezerwujemy dwa miejsca...
            Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka