Gość: Macio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 09:17 Jak wyzej ,niestety nie ubezpieczyłem sie od rezygnacji :( ,ile mogą zabrać z wpłaconej kwoty ,jeżli rezygnuje się nie z winy biura .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mm Re: Czy da sie zrezygnować z wycieczki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 09:21 zalezy jak wczesnie`zrezygnujesz od 30 do 14 dnia przed 50 %, ponizej 14 dnia a przed 1 dniem 75 %. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkoda_gadac Re: Czy da sie zrezygnować z wycieczki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 09:22 no prosze mamy pierwsze zamierzone efekty terorystow TAKI BYL ICH CEL ... ZASTRASZENIE TURYSTOW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Czy da sie zrezygnować z wycieczki? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.07.05, 13:12 Na kiedy wykupiles wycieczke? Chetnie odkupie po nizszej cenie. Skoro boisz sie jechac i stracic pieniadze to ja sprzedaj i po klopocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutenhamon Re: Czy da sie zrezygnować z wycieczki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 13:15 po nizszej??? hehe jak odzyska 20% to niech sie cieszy Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Czy da sie zrezygnować z wycieczki? 23.07.05, 13:15 Nie pchaj się! Kolejka jest! Ja i Web juz od rana czatujemy! :-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Derduch! 23.07.05, 13:18 Derduchu - aż mi lżej na serduchu! Dzięki Tobie nie będę się bała lecieć do Egiptu na początku tygodnia. Żałuję, że nie mam jeszcze jednego miejsca, bo bym wzięła Ciebie gratis. Musiałbyś mnie tylko rozweselać, podtrzymywać na duchu i nie pozwalać chodzić na żadne bazary. Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Lepiej ją zamienić lub przesunąć termin! 23.07.05, 13:15 Nie odsprzedawaj wycieczki, bo szkoda pieniędzy. Lepiej przesuń ją na inny termin (jeśli możesz) np. na wrzesień lub październik, albo wybierz inny kraj. Moje biuro podróży powiedziało mi dzisiaj, że mogę wybrać inny kraj z ich ofer- ty. Radzili też, bym wstrzymała się z decyzjami do poniedziałku, bo na razie dyrekcja jeszcze nie wydała konkretnych zaleceń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jul Re: Lepiej ją zamienić lub przesunąć termin! IP: *.internet.org.pl 23.07.05, 13:26 Poza tym śmiało możecie próbować odzyskac kasę na drodze sądowej. Jest coś takiego jak odstąpienie od Umowy z uwagi na działanie siły wyższej, którą są między innymi wojna, zamieszki itp. Sprawdź w swojej Umowie czy jest tam taki punkt. Gdyby nie "mobilnosć" polskich sądów to bym się na to porwał. Sam mam lecieć 3.08, ale na razie kombinuję jak zamienić. Poza tym ubezpieczenie od rezygnacji też nie załatwia w 100% problemu. Ja się ubezpieczyłem ], ale dostanę kasę bez mrugnięcia tylko w przypadku śmierci, choroby... mojej lub współuczestnika wycieczki, lub w przypadkach kradzieży, śmierci lub choroby osoby bliskiej i takie tam. Będzie walka. Z Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jul Re: Lepiej ją zamienić lub przesunąć termin! IP: *.internet.org.pl 23.07.05, 13:27 Poza tym śmiało możecie próbować odzyskac kasę na drodze sądowej. Jest coś takiego jak odstąpienie od Umowy z uwagi na działanie siły wyższej, którą są między innymi wojna, zamieszki itp. Sprawdź w swojej Umowie czy jest tam taki punkt. Gdyby nie "mobilnosć" polskich sądów to bym się na to porwał. Sam mam lecieć 3.08, ale na razie kombinuję jak zamienić. Poza tym ubezpieczenie od rezygnacji też nie załatwia w 100% problemu. Ja się ubezpieczyłem, ale dostanę kasę bez mrugnięcia tylko w przypadku śmierci, choroby... mojej lub współuczestnika wycieczki, lub w przypadkach kradzieży, śmierci lub choroby osoby bliskiej i takie tam. Będzie walka. ZJEDNOCZMY SIĘ!!! BEZ JAJ NIKT NIE CHCE JECHAĆ NA URLOP I TRZĄŚĆ GACIAMI. TO ŻADNA PRZYJEMNOŚĆ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś