Dodaj do ulubionych

Czy da sie zrezygnować z wycieczki?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 09:17
Jak wyzej ,niestety nie ubezpieczyłem sie od rezygnacji :( ,ile mogą zabrać z
wpłaconej kwoty ,jeżli rezygnuje się nie z winy biura .Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: mm Re: Czy da sie zrezygnować z wycieczki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 09:21
      zalezy jak wczesnie`zrezygnujesz od 30 do 14 dnia przed 50 %, ponizej 14 dnia
      a przed 1 dniem 75 %.
    • Gość: szkoda_gadac Re: Czy da sie zrezygnować z wycieczki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 09:22
      no prosze mamy pierwsze zamierzone efekty terorystow
      TAKI BYL ICH CEL ... ZASTRASZENIE TURYSTOW
    • Gość: :) Re: Czy da sie zrezygnować z wycieczki? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.07.05, 13:12
      Na kiedy wykupiles wycieczke? Chetnie odkupie po nizszej cenie. Skoro boisz sie
      jechac i stracic pieniadze to ja sprzedaj i po klopocie.
      • Gość: tutenhamon Re: Czy da sie zrezygnować z wycieczki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 13:15
        po nizszej??? hehe jak odzyska 20% to niech sie cieszy
      • derduch Re: Czy da sie zrezygnować z wycieczki? 23.07.05, 13:15
        Nie pchaj się! Kolejka jest! Ja i Web juz od rana czatujemy!
        :-))))))))))
        • pra_gosia Derduch! 23.07.05, 13:18
          Derduchu - aż mi lżej na serduchu! Dzięki Tobie nie będę się bała lecieć
          do Egiptu na początku tygodnia. Żałuję, że nie mam jeszcze jednego miejsca,
          bo bym wzięła Ciebie gratis. Musiałbyś mnie tylko rozweselać, podtrzymywać
          na duchu i nie pozwalać chodzić na żadne bazary.
      • pra_gosia Lepiej ją zamienić lub przesunąć termin! 23.07.05, 13:15
        Nie odsprzedawaj wycieczki, bo szkoda pieniędzy. Lepiej przesuń ją na inny
        termin (jeśli możesz) np. na wrzesień lub październik, albo wybierz inny kraj.
        Moje biuro podróży powiedziało mi dzisiaj, że mogę wybrać inny kraj z ich ofer-
        ty. Radzili też, bym wstrzymała się z decyzjami do poniedziałku, bo na razie
        dyrekcja jeszcze nie wydała konkretnych zaleceń.
        • Gość: Jul Re: Lepiej ją zamienić lub przesunąć termin! IP: *.internet.org.pl 23.07.05, 13:26
          Poza tym śmiało możecie próbować odzyskac kasę na drodze sądowej. Jest coś
          takiego jak odstąpienie od Umowy z uwagi na działanie siły wyższej, którą są
          między innymi wojna, zamieszki itp. Sprawdź w swojej Umowie czy jest tam taki
          punkt. Gdyby nie "mobilnosć" polskich sądów to bym się na to porwał. Sam mam
          lecieć 3.08, ale na razie kombinuję jak zamienić. Poza tym ubezpieczenie od
          rezygnacji też nie załatwia w 100% problemu. Ja się ubezpieczyłem ], ale
          dostanę kasę bez mrugnięcia tylko w przypadku śmierci, choroby... mojej lub
          współuczestnika wycieczki, lub w przypadkach kradzieży, śmierci lub choroby
          osoby bliskiej i takie tam. Będzie walka. Z
        • Gość: Jul Re: Lepiej ją zamienić lub przesunąć termin! IP: *.internet.org.pl 23.07.05, 13:27
          Poza tym śmiało możecie próbować odzyskac kasę na drodze sądowej. Jest coś
          takiego jak odstąpienie od Umowy z uwagi na działanie siły wyższej, którą są
          między innymi wojna, zamieszki itp. Sprawdź w swojej Umowie czy jest tam taki
          punkt. Gdyby nie "mobilnosć" polskich sądów to bym się na to porwał. Sam mam
          lecieć 3.08, ale na razie kombinuję jak zamienić. Poza tym ubezpieczenie od
          rezygnacji też nie załatwia w 100% problemu. Ja się ubezpieczyłem, ale
          dostanę kasę bez mrugnięcia tylko w przypadku śmierci, choroby... mojej lub
          współuczestnika wycieczki, lub w przypadkach kradzieży, śmierci lub choroby
          osoby bliskiej i takie tam. Będzie walka. ZJEDNOCZMY SIĘ!!! BEZ JAJ NIKT NIE
          CHCE JECHAĆ NA URLOP I TRZĄŚĆ GACIAMI. TO ŻADNA PRZYJEMNOŚĆ!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka