Gość: aga IP: *.skarb.neta / *.neta-si.pl 25.07.05, 16:17 Odsprzedam wyjazd dla 2 osób Roma**** Hurghada 04-11.08.2005 r. za 2600 zł (kupiłam za 3400) Kontakt. 602761478 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dzasty Re: Odsprzedam wyjazd IP: *.aster.pl 25.07.05, 16:19 Dam ci 600 pln i dziekuj bo i tak nie sprzedasz teraz a chociaz cos bedziesz miala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: web Re: Odsprzedam wyjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 16:23 Aga, napisz skąd wyjazd, kto organizatorem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Odsprzedam wyjazd IP: *.skarb.neta / *.neta-si.pl 25.07.05, 16:25 Poznań (wylot w późnych godz. wieczornych ok. 22), Triada. Odpowiedz Link Zgłoś
wakacje_juz Re: Odsprzedam wyjazd 25.07.05, 16:23 Tojuż jest chamstwoz Twojej strony. Nie chcesz nie kupuj, ale uszanuj człowieku to, że inni na te pieniadze cieżko pracują. Za darmo bym ci nie dała, a nie za 600 zlotych, ty dziadu jeden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzasty [...] IP: *.aster.pl 25.07.05, 16:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wakacje_juz Re: Odsprzedam wyjazd 25.07.05, 16:42 To już jest szczyt chamstwa z twojej strony, ale pokazujesz tylko swoją lepsza stronę człowieczku Odpowiedz Link Zgłoś
przemoa Re: Odsprzedam wyjazd 25.07.05, 16:34 Aga okreslanie odpowiadajacego na Twoja oferte "dziadem" nie jest zbyt odpowiednie. Doskonale wiesz ze zwracajac do BP tracisz juz 100%. Ktos zaproponowal 600 zl, fakt jest to niewiele, Ty oczywiscie nie musisz na ta cene sie zgodzic, ale bez epitetow ! Swoja droga powodzenia w sprzedazy tego wyjazdu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzasty [...] IP: *.aster.pl 25.07.05, 16:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annie2003 Re: Odsprzedam wyjazd IP: *.wawzh.rdsas.com / 213.17.173.* 25.07.05, 16:42 przemo, akurat Dzasty zasluguje na wszelkie epitety, bardzo przykro to mowic, ale poczytaj jego wypowiedzi to tez dojdziesz do tego wniosku, ta osoba nie zasluguje nawet na gram powazania i szacunku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzasty Re: Odsprzedam wyjazd IP: *.aster.pl 25.07.05, 16:43 oj jeszcze przyjdziesz mi lizac nozki zebym za te 600 wzial hehe sama zobaczysz oj przyjdziesz <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Odsprzedam wyjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 00:09 dzasty ty jesteś mój ,czytam i oczom nie wierzę mój chłopak przesyłam ci międzynarodowy zak pokoju PA ciąg smugę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzasty ale z was wsiurki IP: *.aster.pl 27.07.05, 10:23 Zal wam bo mam pieniadze i macie kompleksy ze jestescie ze wsi a ja jestem Warszawiakiem i z zasady mam wyzszosc nad wami wy mialomiasteczkowe cepy. Mam duzo piebniedzy bo z rodzina mamy dwie fabryki i jezdze do Egiptu kazdego miesiaca w interesach czego i wam zycze poniewaz wyjazd do Egiptu nadal uwazacie za sukces i ze musicie byc kims skoro pojedziecie i dacie komuz napiwek wysokosci 10 LE. Dorosnijcie Odpowiedz Link Zgłoś
wakacje_juz Re: Odsprzedam wyjazd 25.07.05, 16:44 jak można zaproponowac komus 600 złotych za ten wyjazd. Aga, popytaj się wśród znajomych, może znajdziesz kogos chetnego nawet za 50 % ceny, ale temu dupkowi za darmo bym nie dała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzasty [...] IP: *.aster.pl 25.07.05, 16:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wakacje_juz Re: Odsprzedam wyjazd 25.07.05, 16:54 jestes tak głupi, ze szkoda mi czasu na dyskusje z tobą człowieczku. Takie maleńkie zero Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu Re: Odsprzedam wyjazd IP: *.toya.net.pl 25.07.05, 17:05 Wakacje ...Nie martw sie .Ten dupek nawet nie widział na oczy 600 zł.Jakby miał ,to ruszyłby sie ze swojego Zadupia Wielkiego chocby na chwilkę do bylejakiego miasteczka,a co dopiero do pieknego Egiptu.Ćwok i basta.Daj sobie z tym świrem spokój.Życzę Ci powodzenia w sprzedaży , a tak na marginesie to jedź i nie strachaj się .dzisiaj napisali ,że daja 60 dni na opuszczenie Egiptu innowiercą.Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzasty [...] IP: *.aster.pl 25.07.05, 17:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu Re: Odsprzedam wyjazd IP: *.toya.net.pl 25.07.05, 18:19 Hahahahaha Nareszcie Cie ścierwuchu dobiło.Wyszedł z ciebie spermochlipie snopek siana (nie obrażam innych - sorki).Ale mam satysfakcję ,że takie śmieciowisko wreszcie sie w swoim języku codziennym odezwało.Hihihihihi.Ja bym tobie pomyju nawet garów nie dał do szorowania ,żeby świerzbu nie dostać.Hahahahaha.Zobacz w internecie jak 100 - złotówka wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Odsprzedam wyjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 18:35 Do dzastego!!!!!!!!!!!!!!!!Od pewnego czsu bywam na forum i czytam wszelakie posty ,mniej i bardziej inteligentne.Twoje nie dość że należą do tych pierwszych to są jeszcze po prostu chamskie i zbyt agresywne.Świadczy to o tym,że masz problemy ze sobą albo przemawia przez ciebie zawiść bo nigdy nie byłeś w Egipcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzasty Re: Odsprzedam wyjazd IP: *.aster.pl 25.07.05, 18:40 Tak wlasnie sie zastanawialem kiedy z was siano powychodzi :). A dac sie podpuscic na taka prowokacyjna tanioche jak dzieciaki zamiast sobie odpuscic wdawac sie w dyskusje to doprawdy wioska Panie i Panowie wiec sie nie pomylilem co do was :)))). Zarabiam tyle pieniedzy ze moge sobie hotel tam kupic jesli juz pytacie :P. Pa niewyksztalcona biedoto polska :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Odsprzedam wyjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 18:52 Po pierwsze zdaje mi się że jesteś małolatem bo jak na gościa robiącego poważną kasę masz za dużo czasu (pieniądze robi się głową a ta jest u ciebie zajęta pisaniem głupot na forum).Po drugie jak na biznesmena masz zbyt niewypażoną mordę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annie2003 Re: Odsprzedam wyjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 21:01 no, jesli wyksztalcenie i bogactwo objawiaja sie takim zachowaniem i slownictwem to doprawdy nie dziwi mnie, dlaczego ten kraj schodzi na psy.. i co tu na politykow narzekac, sa tacy sami jak ludzie, ktorymi rzadza! choc w jednym przyznaje mu racje - NIE KARMIC TROLLI!!!!! nie odpisujcie na jego debilizmy i inwektywy, bo to woda na jego mlyn a Wam niepotrzebnie cisnienie podnosi! olac na calej linii, niech sobie pluje jadem, niech sobie zaklada nowe watki, i tak spadna, i tak go ciagle kasuja za lamanie regulaminu - nic nie daje Wam to do myslenia? prosze.....! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozpuszczalnik Dzasty z Warszawy buahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 18:42 gdzies ty sie ulungl bo napewno nie w Warszawie dorwal sie burak do internetu i zgrywa kozaka upssss zapomnialem zeby nie karmic TROLLA pamietacie najwiekszego TROLLA usnetowego BUZDY... nawet mi to przez gardlo nie chce przejsc ale Dzasty jeszcze mu nawet do ptaka nie dorosl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzasty Re: Dzasty z Warszawy buahaha IP: *.aster.pl 25.07.05, 18:45 Idz lepiej swoja furmanke podpucuj twoja panna na miedzymiastowej czeka zebys ja z pracy odebral hiehie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozpuszczalnik Re: Dzasty BRAWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 18:53 BRAWA Dzasty przygadales mi jak dzieciak z 7c to jest ostatni post ktorego napisalem do ciebie wiec mozesz sie nie wysilac i nie pisac swoich pozal sie Boze dziecinnych tekstow szkoda mi twoich znajomych (jesli ich wogole masz ) i rodziny a dlaczego? wszyscy na tym forum wiedza dlaczego trzymaj sie ramy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzasty Przepraszam wszystkich! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 20:45 Przepraszam wszystkich za swoje głupie i chamskie zachowanie. Obiecuję, że od tej pory będę grzeczny i nie będę Was drażnił swoimi wypowiedziami. Życzę udanego wypoczynku w Egipcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Przepraszam wszystkich! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 20:54 Brawo w końcu doroślejesz oby tak dalej a zapewne kiedyś zostaniesz naprawdę dużym chłopcem. P.S. Uważaj będziesz pod czujnym okiem forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kos Re: Dzasty z Warszawy buahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 21:14 Te rozpuszczalnik.Swoje zdanie o Dzastym mam,ale jak to rozumieć z tą Warszawą? Cóż to kolebka inteligencji i pępek Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozpuszczalnik Re: Dzasty z Warszawy buahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 21:21 niestety posty Dzasty jaki to on pan warszawiak admini skasowali a na temat Warszawy to nie bedziemy tu dyskutowac bo to nie miejsce na to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Odsprzedam wyjazd IP: *.skarb.neta / *.neta-si.pl 27.07.05, 22:24 up Odpowiedz Link Zgłoś