Dodaj do ulubionych

Wyloty z Wrocławia

28.07.05, 18:29
Njpierw Exim, teraz Selectours zaniechali wylotów z Wrocławia?
Obserwuj wątek
    • hofff Re: Wyloty z Wrocławia 28.07.05, 22:15
      bo to nie jest miasto atrakcyjne dla przewoznikow. powodow jest wiele, jednym z
      nich jest konkurencyjnosc poznania, drezna i katowic. wroclaw przespal swoje 5
      minut i dlugo bedziemy czekac zeby cos drgnelo. to nie dotyczy tylko czarterow,
      chociaz touroperatorzy twierdza, ze dolny slask nie jest atrakcyjnym rynkiem.
      mysle, ze maja to poparte analizami.
    • Gość: gośc Re: Wyloty z Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 08:38
      Exim, selectours, oraz triada latali z wrocka tym samym samolotem, kóry
      przestał latać.
      • rszalc Re: Wyloty z Wrocławia 01.08.05, 10:14
        A może jest tak ze Alfa Star wykosiła pozostale biura. Teraz lata co tydzie
        sama.
        • Gość: renia Re: Wyloty z Wrocławia IP: 62.139.144.* 01.08.05, 21:54
          Ale wy kombinujecie!Pozwod dla ktorego nie ma wylotow z Wrocawia do Hurghady
          jest bardzo prosty!Poprostu jst zdecydowanie za malo chetnych.Jak wylatwalam
          ponad 2 tyg temu lecialo zaledwie 10 osob, wiec jaki byl sens ponosic koszty
          rzedu 40 000 za lot samolotu z Wroclwia?Ja jestem teraz caly czas w Hurghadzie
          i moge Was zapewnic ze jesli sytuacja sie nie zmieni to niedlugo do Egiptu beda
          lataly jak dawniej samoloty tylko z Warszawy, bo poki co kazdy z nich
          przylatuje z okolo 50 osobami na pokladzie.Pozdrawiam
          • rszalc Re: Wyloty z Wrocławia 02.08.05, 07:40
            Chodzi mi o wyloty do Sharm el Sheikh.
            • Gość: abby Re: Wyloty z Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 10:10
              jak nie ma przeciez ja 16.08 lece z wroclawia
              • Gość: GOŚC Re: Wyloty z Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 20:38
                TO JUŻ NIE LECISZ...
                • rszalc Re: Wyloty z Wrocławia 04.08.05, 07:29
                  Lece 06.09.05 ale mam oferte tylko jednego BP.
                  • Gość: asia28 Re: Wyloty z Wrocławia IP: *.laczpol.net.pl 04.08.05, 08:38
                    a ja lece 6 wrezsnia z gdanska z alfa i mam nadzieje ze mi nie zmienia
                    • Gość: abby Re: Wyloty z Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 09:38
                      ale ja mialam leciec z poznania-tam juz miejsc nie bylo na 17, i sami mi
                      powiedzieli ze na 16 z wroclawia! a jestescie pewni?
                      • Gość: zięba Re: Wyloty z Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 09:02
                        do abby.Jestem pewien. Ja też miałem leciec z Wrocławia wykupiłem wycieczkę z
                        eximu na 09/08/05 i też mnie wysterowali. nawet mnie nie powiadomili,
                        dowiedziałem się o anulacji lotów z rozkładu lotów z strony internetowej eximu,
                        starałem się czegos dowiedzieć na ten temat w biurze, ale mnie olewali przez
                        tydzień. nic mi alternatywnego nie zaproponowali, ani nie byli w stanie podjąć
                        decyzji co dalej.więc się w k..... i zaządałem zwrotu gotówki bez potrącania
                        kosztów rezygnacji.Przystali na to. wiem że tym samym samolotem latały
                        Selectours, triada, i Exim - wszystkie biura anulowały loty.
                        Jedynym biurem który lata z Wrocławia jest Alfa Star ma swój wyczarterowany
                        samolot, jest tylko jedna mała niedogodnośc trasa wygląda: wrosław -
                        międzylądowanie w gdańsku dopiero dalej leci do SSH, tak że lot trwa nie 4 godz
                        a 7 godz
                    • rszalc Re: Wyloty z Wrocławia 04.08.05, 09:58
                      To bedziemy leciec tym samym samolotem. Jaki hotel wybrałaś? My jeszcze nic nie
                      wybralismy.
          • Gość: Aras Re: Wyloty z Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 09:35
            srasz głupoty alfa bije wszystkich na głowe dziwne ze alfa leci a exim nie
            ????????????????????????????
            bo nikt juz z eximem nie lata bo sa drodzy
            alfa za zamachy dokłada juz w egipcie darmowe wycieczki to na wielbłdach to na
            kładach
            a ja wraz z kolesami kopa w dupke i sami do warszawy bo jak nie to nie jedziecie
            wiec przestan pisac głupoty jak nie wiez o co w tym wszystkim chodzi
            • Gość: kris Re: Wyloty z Wrocławia IP: 195.136.125.* 06.08.05, 09:42
              Alfa lata co tydzień z Wrocławia zarówno do Sharmu /przez Gdańsk/ jak i do
              Hurghady /przez Szczecin/.
              Pozdr
              Kris
              • nikitaa1 Re: Wyloty z Wrocławia 06.08.05, 13:51
                Nie wiem co sie dzieje w Eximie, ale ja napewno już na to biuro sie nie
                zdecyduję! Miałam lecieć z Wrocławia, niedawno anulowali mi ten lot i odesłali
                do Poznania( klasą II pociągiem!!!). Teraz z kolei stwierdzili, że polecę z
                Katowic, a wczoraj, że z Warszawy !DOŚC! Przerabiałam kolejne lotniska
                (parkingi, dojazdy...!!!itp...nie wspominajac o gigantycznej odległości
                Wroclaw -W-wa ponad 400 km!)Na stronie Eximu brak rzetelnych informacji(stare
                komunikaty i tyle). W biurach też 0 informacji!DOŚĆ- Lecę z Alfą z Wrocławia!
                pozdrawiam
            • Gość: zięba Re: Wyloty z Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 23:02
              aras do kogo odnosi się twoja wypowiedź
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka