rszalc 28.07.05, 18:29 Njpierw Exim, teraz Selectours zaniechali wylotów z Wrocławia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hofff Re: Wyloty z Wrocławia 28.07.05, 22:15 bo to nie jest miasto atrakcyjne dla przewoznikow. powodow jest wiele, jednym z nich jest konkurencyjnosc poznania, drezna i katowic. wroclaw przespal swoje 5 minut i dlugo bedziemy czekac zeby cos drgnelo. to nie dotyczy tylko czarterow, chociaz touroperatorzy twierdza, ze dolny slask nie jest atrakcyjnym rynkiem. mysle, ze maja to poparte analizami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Wyloty z Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 08:38 Exim, selectours, oraz triada latali z wrocka tym samym samolotem, kóry przestał latać. Odpowiedz Link Zgłoś
rszalc Re: Wyloty z Wrocławia 01.08.05, 10:14 A może jest tak ze Alfa Star wykosiła pozostale biura. Teraz lata co tydzie sama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Wyloty z Wrocławia IP: 62.139.144.* 01.08.05, 21:54 Ale wy kombinujecie!Pozwod dla ktorego nie ma wylotow z Wrocawia do Hurghady jest bardzo prosty!Poprostu jst zdecydowanie za malo chetnych.Jak wylatwalam ponad 2 tyg temu lecialo zaledwie 10 osob, wiec jaki byl sens ponosic koszty rzedu 40 000 za lot samolotu z Wroclwia?Ja jestem teraz caly czas w Hurghadzie i moge Was zapewnic ze jesli sytuacja sie nie zmieni to niedlugo do Egiptu beda lataly jak dawniej samoloty tylko z Warszawy, bo poki co kazdy z nich przylatuje z okolo 50 osobami na pokladzie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rszalc Re: Wyloty z Wrocławia 02.08.05, 07:40 Chodzi mi o wyloty do Sharm el Sheikh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abby Re: Wyloty z Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 10:10 jak nie ma przeciez ja 16.08 lece z wroclawia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚC Re: Wyloty z Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 20:38 TO JUŻ NIE LECISZ... Odpowiedz Link Zgłoś
rszalc Re: Wyloty z Wrocławia 04.08.05, 07:29 Lece 06.09.05 ale mam oferte tylko jednego BP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia28 Re: Wyloty z Wrocławia IP: *.laczpol.net.pl 04.08.05, 08:38 a ja lece 6 wrezsnia z gdanska z alfa i mam nadzieje ze mi nie zmienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abby Re: Wyloty z Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 09:38 ale ja mialam leciec z poznania-tam juz miejsc nie bylo na 17, i sami mi powiedzieli ze na 16 z wroclawia! a jestescie pewni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zięba Re: Wyloty z Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 09:02 do abby.Jestem pewien. Ja też miałem leciec z Wrocławia wykupiłem wycieczkę z eximu na 09/08/05 i też mnie wysterowali. nawet mnie nie powiadomili, dowiedziałem się o anulacji lotów z rozkładu lotów z strony internetowej eximu, starałem się czegos dowiedzieć na ten temat w biurze, ale mnie olewali przez tydzień. nic mi alternatywnego nie zaproponowali, ani nie byli w stanie podjąć decyzji co dalej.więc się w k..... i zaządałem zwrotu gotówki bez potrącania kosztów rezygnacji.Przystali na to. wiem że tym samym samolotem latały Selectours, triada, i Exim - wszystkie biura anulowały loty. Jedynym biurem który lata z Wrocławia jest Alfa Star ma swój wyczarterowany samolot, jest tylko jedna mała niedogodnośc trasa wygląda: wrosław - międzylądowanie w gdańsku dopiero dalej leci do SSH, tak że lot trwa nie 4 godz a 7 godz Odpowiedz Link Zgłoś
rszalc Re: Wyloty z Wrocławia 04.08.05, 09:58 To bedziemy leciec tym samym samolotem. Jaki hotel wybrałaś? My jeszcze nic nie wybralismy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aras Re: Wyloty z Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 09:35 srasz głupoty alfa bije wszystkich na głowe dziwne ze alfa leci a exim nie ???????????????????????????? bo nikt juz z eximem nie lata bo sa drodzy alfa za zamachy dokłada juz w egipcie darmowe wycieczki to na wielbłdach to na kładach a ja wraz z kolesami kopa w dupke i sami do warszawy bo jak nie to nie jedziecie wiec przestan pisac głupoty jak nie wiez o co w tym wszystkim chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Wyloty z Wrocławia IP: 195.136.125.* 06.08.05, 09:42 Alfa lata co tydzień z Wrocławia zarówno do Sharmu /przez Gdańsk/ jak i do Hurghady /przez Szczecin/. Pozdr Kris Odpowiedz Link Zgłoś
nikitaa1 Re: Wyloty z Wrocławia 06.08.05, 13:51 Nie wiem co sie dzieje w Eximie, ale ja napewno już na to biuro sie nie zdecyduję! Miałam lecieć z Wrocławia, niedawno anulowali mi ten lot i odesłali do Poznania( klasą II pociągiem!!!). Teraz z kolei stwierdzili, że polecę z Katowic, a wczoraj, że z Warszawy !DOŚC! Przerabiałam kolejne lotniska (parkingi, dojazdy...!!!itp...nie wspominajac o gigantycznej odległości Wroclaw -W-wa ponad 400 km!)Na stronie Eximu brak rzetelnych informacji(stare komunikaty i tyle). W biurach też 0 informacji!DOŚĆ- Lecę z Alfą z Wrocławia! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zięba Re: Wyloty z Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 23:02 aras do kogo odnosi się twoja wypowiedź Odpowiedz Link Zgłoś