Gość: outlaw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 17:25 jaka jest pogoda w polowie pazdziernika?? dzieki:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cairo7 Re: pogoda?? 11.08.05, 02:36 Pogoda jest super!!!Cieplo,słonce nie pali,woda bajeczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: outlaw Re: pogoda?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 11:10 nie byl to wyczerpujacy opis:))))))ale dzieki-brzmi zachecajaco:D:D outlavio Odpowiedz Link Zgłoś
puma1 Re: pogoda?? 11.08.05, 12:09 Byłam na przełomie wrzesnia i pażdziernika,kiedyś na przełomie listopada i grudnia.Na brak słońca nie bedziesz narzekał,woda bardzo ciepła(nagrzana wczesniej)Dość wczesnie robi się ciemno.Na poczatku grudnia trzeba było szukać zacisznego kata bo potrafił wiać dość chłodny(jak na tamte warunki) wiatr.Pażdziernik w Egipcie (jak dla mnie )to super pora nadal bardzo ciepło,a warunki do zwiedzania bardziej znośne.dobrze wybrałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re: pogoda?? 11.08.05, 17:50 Byłam w Egipcie w drugiej połowie października. Temperatura plus minus 30 st. zależnie od miejsca:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: outlaw Re: pogoda?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 13:29 minus 30 stopnii powiadasz??:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARA Re: pogoda?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 07:51 Sprawdź sam jaka była pogoda na stronie polish.wunderground.com/history/airport/HEGN/2004/10/15/DailyHistory.html ?req_city=NA&req_state=NA&req_statename=NA Wystarczy zmieniać daty a będziesz miał podaną pogodę kilka lat wstecz. Odpowiedz Link Zgłoś