Gość: asia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 12:44 polecacie jakieś biuro w okolicach hotelu Palmyra?może tez być i w centrum,wszystko jedno,byle bylo sprawdzone poza tym dokąd jechać z Sharm kair,Luxor juz zaliczylam z Hurghady Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bożena Re: fakultety w sharm IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.08.05, 17:00 Dlaczego tworzysz kolejny wątek dotyczący wycieczek fakultatywnych w Sharm i biur organizujących te wycieczki. Skorzystaj z wyszukiwarki albo przejrzyj poprzednie wątki. A jeżeli chcesz wiedzieć jakie wycieczki fakultatywne są organizowane z Sharm, to zajrzyj w reklamę biura AABASHARM . W poprednich wątkach dotyczących wycieczek fakultatywnych i biur je organizujących w Sharm znajdziesz wypowiedzi internautów na temat tych biur. Z tego co pamiętam, to były wypowiedzi na temat biura AABA SHARM i Luna Rosa. Więc czy na prawdę trzeba tworzyć kolejny wątek? Poza tym nie wiem, czy Ci którzy się już wypowiadali w tym zakresie zechcą ponownie pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: fakultety w sharm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 18:31 oj pani Bozenko,po co ten nerwow nie interesują mnie oferty biura,ktore się tu reklamuje wiele trudu sobie zadalaś,zeby to wszystko napisać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: fakultety w sharm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 10:39 podbijam Odpowiedz Link Zgłoś
piotrwaz1 Re: fakultety w sharm 14.08.05, 10:57 czesc ja uzywalem biura luna rosa naprzeciw KFC w Naama biuro sprawdzone i godne polecenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: fakultety w sharm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 12:53 czy byleś w Jerozolimie?albo w Joradnii? na jakich wycieczkach byleś,jaki byl ich koszt?czy przy większej ilości dostanę rabat? mnie nie isteresują wycieczki z nurkowaniem,bo się boję i juz tylko zwiedzanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa z kairu Re: fakultety w sharm IP: 62.135.94.* 15.08.05, 00:04 czesc wszystkim, polecam skorzystanie z biura aaba sharm lub luna rosso (chociaz aaba jest chyba tansze). jesli kupicie tam wycieczke do Kairu to ja Was po nim oprowadze. Pozdrawiam wszystkich turystow, ktorych mialam przyjemnosc oprowadzec po Kairze. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś