Dodaj do ulubionych

TVN24 podał

15.08.05, 10:39
przed chwilą informację, że na jednym z lotnisk w Egipcie był wybuch, są
zabici i ranni :((( Świat zwariował.
Obserwuj wątek
    • Gość: Stiwi Re: TVN24 podał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 10:44
      :-(
      Na razie brak szczegółów gdzie co i jak:
      wiadomosci.onet.pl/1148155,12,item.html
    • Gość: young Re: TVN24 podał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 10:49
      Ala ma kota -Miriam ma ptaka
      • Gość: Bozena Re: TVN24 podał IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.08.05, 11:12
        TVN24 prostuje informacje. Pojazd zniszczył się,ale nie było żadnego wybuchu,
        nie ma też rannych. O zabitych nie wspominają, więc pewno też nie było.
        • anuulka Re: TVN24 podał 15.08.05, 11:15

kamien spadl mi z serca...
        • Gość: Stiwi Re: TVN24 podał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 11:22
          To tylko potwierdza, że media manipulują ludźmi. To tak jak wybuch w Stambule,
          którego potem jak się okazało nie było.

Jednak na onecie piszą, że wybuch był:
          wiadomosci.onet.pl/1148155,12,item.html
          • lum1 Re: TVN24 podał 15.08.05, 11:27
            To że media manipulują to tylko dlatego, że ludzie zanim zbiorą o czymś
            informacje puszczają je w świat z "własną interpretacją". Nie poczekają, nie
            sprawdzą tylko panikują. Pewnie im się to podoba.
            A na onecie pewnie zmienią za kilka minut.
          • Gość: Stiwi Re: TVN24 podał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 11:49
            Wybuchu nie było...
            wiadomosci.onet.pl/1148177,12,item.html
            Ach te media
            • Gość: Maber Re: TVN24 podał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 12:06
              Jak przeczytałem pierwszy post, to myślałem, ze sie załamie... Chce jeździc do
              Egptu, ale wszyscy moiznajomi panikuja, ze nie ma co jeździć do kraju gdzie
              jest niebezpieczenstwo... Ludzie co sie dzieje na tym swiecie, ze trzeba
              rezygnować z marzeń przez debilnych terrorystow...
              • Gość: neffretari Re: a wczoraj pytałam.... IP: *.knc.pl / *.knc.pl 15.08.05, 13:20
                a wczoraj pytałam, co sie tam aktualnie dzieje...
                wczoraj były zaostrzone kontrole, policja po cywilu i nie tylko,
                nie ma siły - na bank się spodziewali. To tak jak przed 23.07 -
                też była zaostrzona kontrola. Wszak to 15.08 (podobno mieliśmy czas
                do 15.08. wg Ben Ladena)...
                • Gość: deo Re: a wczoraj pytałam.... IP: *.devs.futuro.pl 15.08.05, 13:23
                  szczęście że to tylko straszenie ludzi przez media ...
                  • monika2203 Re: a wczoraj pytałam.... 15.08.05, 15:51
                    mam nadzieję, że to nieprawda...
                    w końcu ile można?
                    • Gość: __--\__/--__ Odnosnie zamachow z 23 lipca IP: mieszko.pl.u* / 162.61.79.* 15.08.05, 22:10
                      Bomby byly 4.
                      2 wybuchly - Ghazala Garden - Old Market
                      2 niewybuchly - Hard Rock Cafe - Movenpick Jollie Ville

A tak pozatym to wiecej ludzi ginie rocznie w Egipcie dzieki statkom. Wkrecaja
                      sie w sruby napedowe oraz poprzez ataki rekinow Żarłaczów Białych (tak to są te
                      zwane Ludojadami) ale tylko w okolicach ujścia Nilu. W morzu czerwonym nie ma
                      zagrozenia nimi tu wystepuja tylko mloty, silcky, i rafowe.
                      • abirka Re: Odnosnie zamachow z 23 lipca 17.08.05, 21:10
                        Otóż wybuchły 3 bomby: gazala Garden, postój taxi obok Mowenpicka i old market.
                        Ta 4 to chyba jednak rozmnozyłes.
                        • Gość: __--\__/--__ Re: Odnosnie zamachow z 23 lipca IP: mieszko.pl.u* / 162.61.79.* 17.08.05, 21:40
                          Ja pisze to czego sie dowiedzialem jak napisalem od szefa centrum nurkowego.
                          Dlatego w m.in. pod koniec lipca i na samym poczatku sierpnia pod Hard Rock
                          Cafe palily sie znicze. Nie bylas to nie pisz
                          • abirka Re: Odnosnie zamachow z 23 lipca 17.08.05, 21:46
                            No własnie jak nie byłes to nie pisz. Bo ja byłam od 3 sierpnia do dziś i
                            rozmawiałam ze znajomymi tubylcami. Ja nie mówię tego co ktoś podobno gdzies
                            powiedział bo się od innego ktosia dowiedział tylko sprawdzone fakty.
      • miriam_73 Re: TVN24 podał 15.08.05, 23:05
        Ah, jaki "dowciapny" jesteś. A poza tym wszyscy zdrowi?
        • Gość: __--\__/--__ Re: TVN24 podał IP: mieszko.pl.u* / 162.61.79.* 17.08.05, 20:56
          to nie dowcip to prawda. tylko nie jest ujawniane. ja sie dowiedzialem od szefa
          bazy nurkowej w sharmie.
          • monika2203 Re: TVN24 podał 17.08.05, 22:49
            Jedni mają info z TVN, inni z własnych doświadczeń, jeszcze inni z tzw.
            pierwszej ręki....
            Co jest prawdą?
            Od zawsze wiadomo, że TV kłamie;)
            Ale nawet od osób, które są TAM od dawna mam inne wersje wydarzen....
            Samo zycie.

A ja i tak tam pojadę!!!!

Wy nie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka