Gość: On IP: 62.29.138.* 19.09.05, 11:41 Wiem ze sa obok siebie w podobnej cenie ale co wybrac ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiwigirl Re: Aladdin czy Yasmine Village ??? 19.09.05, 15:59 Alladina - oba mają bungalowy w podobnym ogrodzie, tyle ze te Alladina są nowsze. i chyba większe. co prawda Jasmina ma ładniejszą plażę, ale akurat to nie powinno si liczyc pry wyborze hotelu bo masz prawo korzystać z wszystkich trzech - plaż, hotelowych basenów, barków itp. jesli kupujesz ALla to możesz obiadki jadać we wszystkich 3 hotelach, wiec luz. Ja obejrzałam wsyzstkie trzy hotele i uważam ze standard pokoi w Ali babie nie był na tyle wyższy żeby był wart różnicy w cenie. natomiast W porównaniu z Jasminą Alladin wypada korzystniej. udanego urlopu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernadeta Re: Aladdin czy Yasmine Village ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 21:49 zdecydowanie Aladdin!chociaż plaża jest najlepsza w Jasminie, ale basen ogród, bungalowy, recepcja,i jedzonko a zwłaszcza alkohole mocniejsze i lepsze w Aladdinie, pozdrawiam serdecznie Bernadeta Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Zdecydowanie poczytaj forum Hotele 20.09.05, 06:42 Wiesz, takie stawianie pytania jest bez sensu, dlatego, że może mało znajdziesz osób, które mieszkały i w jednym i w drugim obiekcie. A każdy kto mieszkał tylko w jednym z nich będzie miał na Twoje pytanie WYŁĄCZNIE SUBIEKTYWNE/jednostronne ZDANIE. Dlatego powstało forum Egipt-hotele (no i dlatego również by odciążyć to forum od dyskusji o hotelach, ale w Polsce coś takiego, jak widzisz nie przejdzie :oP). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ON Re: Zdecydowanie poczytaj forum Hotele IP: 62.29.138.* 20.09.05, 12:36 Chodzilo mi o opinie ktory wybrac opisy sa mi niepotrzebne i sadze ze tu jest dobre miejsce. Jak bede chcial widziec jak wyglada basen to napisze w dziale Hotele. Nie popadajmy w paranoje i policyjny kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
kiwigirl Re: Zdecydowanie poczytaj forum Hotele 20.09.05, 12:53 nie denerwuj się pc-maniac ma racje. jak poczytasz opinie o hotelach (nawet i moje opisy :-) ) to będziesz wiedział dokładnie co gdzie jest lepsze i który wybrać. pytajac na forum de facto pytasz o to samo. bo zakładam sie ze gdybysmy napisały tylko "alladin" bez żadnego komentarza, to zapytałbyś, a dlaczego? co w nim jest lepsze niż a Jasminie. Odpowiedz Link Zgłoś