Dodaj do ulubionych

Aladdin czy Yasmine Village ???

IP: 62.29.138.* 19.09.05, 11:41
Wiem ze sa obok siebie w podobnej cenie ale co wybrac ??
Obserwuj wątek
    • kiwigirl Re: Aladdin czy Yasmine Village ??? 19.09.05, 15:59
      Alladina - oba mają bungalowy w podobnym ogrodzie, tyle ze te Alladina są
      nowsze. i chyba większe.

co prawda Jasmina ma ładniejszą plażę, ale akurat to nie powinno si liczyc pry
      wyborze hotelu bo masz prawo korzystać z wszystkich trzech - plaż, hotelowych
      basenów, barków itp.

jesli kupujesz ALla to możesz obiadki jadać we wszystkich 3 hotelach, wiec luz.
      Ja obejrzałam wsyzstkie trzy hotele i uważam ze standard pokoi w Ali babie nie
      był na tyle wyższy żeby był wart różnicy w cenie. natomiast W porównaniu z
      Jasminą Alladin wypada korzystniej.

udanego urlopu
      • Gość: Bernadeta Re: Aladdin czy Yasmine Village ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 21:49
        zdecydowanie Aladdin!chociaż plaża jest najlepsza w Jasminie, ale basen ogród,
        bungalowy, recepcja,i jedzonko a zwłaszcza alkohole mocniejsze i lepsze w
        Aladdinie,
        pozdrawiam serdecznie
        Bernadeta
        • pc_maniac Zdecydowanie poczytaj forum Hotele 20.09.05, 06:42
          Wiesz, takie stawianie pytania jest bez sensu, dlatego, że może mało znajdziesz
          osób, które mieszkały i w jednym i w drugim obiekcie. A każdy kto mieszkał
          tylko w jednym z nich będzie miał na Twoje pytanie WYŁĄCZNIE
          SUBIEKTYWNE/jednostronne ZDANIE.

Dlatego powstało forum Egipt-hotele (no i dlatego również by odciążyć to forum
          od dyskusji o hotelach, ale w Polsce coś takiego, jak widzisz nie
          przejdzie :oP).
          • Gość: ON Re: Zdecydowanie poczytaj forum Hotele IP: 62.29.138.* 20.09.05, 12:36
            Chodzilo mi o opinie ktory wybrac opisy sa mi niepotrzebne i sadze ze tu jest
            dobre miejsce. Jak bede chcial widziec jak wyglada basen to napisze w dziale
            Hotele. Nie popadajmy w paranoje i policyjny kraj.
            • kiwigirl Re: Zdecydowanie poczytaj forum Hotele 20.09.05, 12:53
              nie denerwuj się pc-maniac ma racje.
              jak poczytasz opinie o hotelach (nawet i moje opisy :-) ) to będziesz wiedział
              dokładnie co gdzie jest lepsze i który wybrać.

pytajac na forum de facto pytasz o to samo. bo zakładam sie ze gdybysmy napisały
              tylko "alladin" bez żadnego komentarza, to zapytałbyś, a dlaczego? co w nim jest
              lepsze niż a Jasminie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka