Dodaj do ulubionych

z jakim biurem podrozy jechac do Egiptu

19.09.05, 14:30
zeby bylo pewnie bezpiecznie i bez doplat za pokoj z widokiem na morze?
planuje jechac do sheratonu w el gounie, w listopadzie.
mozecie cos polecic? nigdy nie podrozowalam z BP
Obserwuj wątek
    • Gość: aw Re: z jakim biurem podrozy jechac do Egiptu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 15:38
      ja dwukrotnie byłam z biurem Selectours i jestem zadowolona zarówno z hoteli
      (było to 5* i ALL) jak i opieki rezydentów.Pokoje zmienialismy sami na miejscu
      bez żadnego problemu, bez dopłat a bakszysz jest tam zawsze mile widziany
      • cleo_1 Re: z jakim biurem podrozy jechac do Egiptu 19.09.05, 15:48
        mozesz powiedziec, co to za biuro? polskie? pewne?
        dziekuje za informacje

Gość portalu: aw napisał(a):

> ja dwukrotnie byłam z biurem Selectours i jestem zadowolona zarówno z hoteli
        > (było to 5* i ALL) jak i opieki rezydentów.Pokoje zmienialismy sami na
        miejscu
        > bez żadnego problemu, bez dopłat a bakszysz jest tam zawsze mile widziany
    • Gość: Mariola Re: z jakim biurem podrozy jechac do Egiptu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 15:53
      Polecam BP Noa Itaka, byłam z nimi rok temu w Turcji a w tym roku w Egipcie
      100% gwarancji, pozdrawiam.
    • cleo_1 Re: z jakim biurem podrozy jechac do Egiptu 19.09.05, 17:09
      w jaki sposb znalezc w ofercie dobrych biur (TUI, nekermann czy scanholiday)
      hotel sheraton miramar w el gounie lub moevenpick?
      ich wyszukiwarka mowi, ze nie znajduje takich hoteli..
    • amat1 Re: z jakim biurem podrozy jechac do Egiptu 19.09.05, 18:48
      Jeżeli wybierzesz dobry hotel ,ani biuro ani rezydent nie popsują Ci urlopu. W
      tym roku byłem z Triadą w Movenpick .Miałem pokój z tarasem i widokiem na
      morze a do plaży mieliśmy 50 m. Było super.W Sheratonie raczej na pokój z
      widokiem na morze nie licz, prędzej na lagunę lub kanał.
      • cleo_1 do amat1 20.09.05, 11:17
        czy triada gwarantuje swoim klientom taki hotel, jaki zakupili? czy sa mozliwe
        niezliczone przeprowadzki? czy nazwe hotelu bede miala wpisana w umowie?
        pozdrawiam
        • Gość: SYSIA Re: do amat1 IP: *.lodz.mm.pl 20.09.05, 22:40
          Jeśli wybierzesz konkretny hotel z oferty a nie traf to musisz być w nim zakwaterowana. Ja byłam w tym roku z nimi na przełomie lipca i sierpnia w Ambasadorze. Wykupiłam pobyt dokładnie w tym hotelu i tam mnie zawieźli.Pozdrawiam
          • derduch Re: do amat1 21.09.05, 01:20
            Przepraszam najmocniej, a gdzie mieli Cię zakwaterowac jesli nie w Ambasadorze?
            :-)))) Nic gorszego w ofercie nie maja(Paradiana Laguna juz chyba odpadła)
            • Gość: ewa Re: do amat1 IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 21.09.05, 18:56
              ja byłam w tym roku z biurem SUN&FUN super biuro , polecam
              • Gość: ma Re: do amat1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 10:24
                Również polecam to biuro.
                Byłam w Sharm na początku września w hotelu Club Faraana.
                Bardzo duża plaża z przepiękną rafą koralową.
                Wszystko było super!!!
    • hofff Re: z jakim biurem podrozy jechac do Egiptu 21.09.05, 20:42
      mysle, ze najbezpieczniej bedzie jak wybierzesz sie z TUI. mozesz wybrac tez z
      ofert TUI niemcy z wylotem z polskim. z tui jezdze od lat i jak dotychczas nie
      bylo zadnej wpadki. to co rezerwujesz to masz.
      pozdr
      • cleo_1 Re: z jakim biurem podrozy jechac do Egiptu 21.09.05, 22:44
        Ale TUI nie ma w swojej ofercie el gouny - a mnie zalezy na movenpicku lub
        sheratonie, wiele dobrego slyszalam, chce nacieszyc oczy pieknymi widokami. Jak
        nalezy rezerwowac z katalogow niemieckich? nie znam niemieckiego za dobrze, nie
        dam sobie rady z zamawianiem z niemieckich stron - chyba, ze maja strone po ang?
        Czy sa to wycieczki (z niemieckich katalogow) duzo drozsze?
        Triada maw promocji sheraton w el gounie, ale nie wiem, czy z nimi to wypali,
        choc Pani z biura zapewniala mnie, ze nie zmieniaja hoteli, ten, ktory wybiore,
        mam wpisany do umowy; tyle ze nie ma tam opcji AI, ktora dla mnie bylaby OK.
        Choc z drugiej strony, szczegolnie duzo to ja nie jem, wiec moze sniadania i
        obiadokolacje wystarcza?
        Nie wiem, gubie sie troche w tej mnogosci ofert i mozliwosci.
        pozdrawiam,
        • hofff Re: z jakim biurem podrozy jechac do Egiptu 21.09.05, 23:47
          w ofercie tui niemcy sa hotele i miejsca ktore cie interesuja. wcale nie musisz
          znac niemieckiego, mozna zarezerwowac w polsce i wyleciec takze z polski.
          zaznacz tylko w biurze, ze interesuje cie oferta niemiecka. ja kupuje zawsze w
          biurze www.tuitam.pl
          wejdz na ich strone, chociaz zaznaczam, ze maja wiecej ofert. mozesz smialo sie
          z nimi skontaktowac mailem. radze w poniedzialek. biuro sprawdzone, bilety
          zawsze dostaje kurierem do domu.
          przyznam, ze z triada bym nie zaryzykowal.
          pozdrawiam
          jesli masz jakies pytania, to smialo
        • reniferek1 Re: z jakim biurem podrozy jechac do Egiptu 22.09.05, 15:44
          www.neckermann.pl/index.php?m=offer_show&id=14846
    • nafplio Re: z jakim biurem podrozy jechac do Egiptu 22.09.05, 14:08
      Byłam w tym roku z SUN&FUN wszystko było OK, niemnij to "młode" biuro i nigdy
      nic nie wiadomo.
      • Gość: Grzesiek Re: z jakim biurem podrozy jechac do Egiptu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 15:27
        Zanim zacząłem podróżować nawłasną rękę - korzystałem z Selectours i Exim: oba
        biura są spółkami zarejestrowanymiw Polsce, ale ich właścicielami są Arabowie
        (niektórzy mówią, ze to biura siostrzane, bo mają podobne oferty. Jesli chodzi
        o ElGounę, to ma strone internetową (www.elgouna.com) i tam możesz poszperać.
        ja osobiście gdybym miał wybór - po pierwsze nie wybierałbym "Triady" (choć w
        przypadku tak renomowanego hotelu jak "Hilton" nie powinno być wpadek), po
        drugie wybrałbym Moevenpick - ma ładniejszą plażę, przestronniejszy ogród i
        oprócz basenu także sztuczną zatoczkę do pływania - ale on jest dostępny w
        sieciach raczej droższych od "Triady", choć Selectours i Exim powinny go mieć!
        Pozdrawiam
        Grzesiek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka