kkaminska 21.11.05, 21:54 Ktos wie cos moze o dobrej pracy w Hurghadzie ? W gre wchodzi polka (bardzo dobry angielski i obsluga komputera) i ewentualnie kanadyjka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x Re: Dobra praca w Hurghadzie IP: *.acn.waw.pl 22.11.05, 21:47 a nie pomyslales ze ona szuka tam pracy dlatego ze chce byc z nim? nie dziwie sie ze chce wyjechac z kraju, w ktorym faceci postrzegaja kobiety tak jak ty...szkoda slow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolka do X IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.05, 08:24 Nie wiem czy wiesz, ale kkamińska jest kobietą - nie mężczyzną i właśnie jest w Hurgadzie ze swoim facetem - także Twoja wypowiedz jest kompletnie bez sensu!!! Klaudia - a jak Ci tam w Hurgadzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: do X IP: *.noname.net.icm.edu.pl 23.11.05, 11:19 que? chyba nie wiesz dla kogo odpisywalam, bo posty tego chama zostaly usuniete..a ja tylko stanelam po stronie zalozycielki postu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolka Re: do X IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.05, 16:14 OOO to ja bardzo przepraszam! Kiedyś po usuniętych postach zostawał jakiś ślad, nie było nieporozumień - wielkie sorry! Odpowiedz Link Zgłoś
kkaminska Re: do X 23.11.05, 18:18 Owszem jestem kobieta i owszem jestem tu z moim mezem. A wszelkie glupie komentarze mi zwisaja. Milo ze na forum sa jeszcze normalne osoby z ktorymi mozna normalnie pogadac i uzyskac jakakolwiek pomoc :) W Hurghadzie czuje sie jak w domu. Jest super. Mimo, ze juz bardzo tesknie za rodzinka. Pozdrawiam wszystkich milosnikow Egiptu (ale takich prawdziwych ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadeusz Re: do X IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 18:45 z kim Ty rozmawiasz kkamińska ??????!!!!! ............. Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: do X 24.11.05, 01:04 Przeciez x jest ok......ale go nakrzyczala....nio nio Odpowiedz Link Zgłoś