Dodaj do ulubionych

Tani nocleg w Sharm

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 12:40
Witam, podpowiedzcie czy Sharm jest miastem tego typu co np HRG, czy jest
możliwość taniego noclegu? Tzn 10-20 Le za osobę? Tzn czy są tam tylko
wypasione hotele, czy moze są i dziury jak w Hurghadzie? Moze Grzesiek, czy
Corrina? Znacie te rejony . Dzieki
Obserwuj wątek
    • platynka.iw Re: Tani nocleg w Sharm 03.12.05, 13:25
      Witaj Marku :-)
      Nie jestem Corrinka ani Grzesiem, ale pozwol, ze odpowiem na Twoje pytanie :-)
      SSH jest zdecydowanie drozyszym miastem niz HRG. I zdecydowanie bardziej
      nowoczesnym i co najwazniejsze-bardziej odizolowanym od miejscowych.
      Nie wiem jak w centrum (np. Noama Bay) Podejrzewam, ze trudno bedzie znalezc
      cos taniego. To jest istne Vegas! :-/
      Natomiast wiem, jak znajomi szukali noclegu. Szukali czegos taniego i byl to
      zupelny spontan. Po wyjsciu z autokaru w Dahab podeszli do miejscowych i pytali
      o nocleg... Koniec koncow po 2h (w tym czasie zwiedzili kilka "mieszkan")
      zamieszkali u jednego miescowego. Toaleta, natrysk, lozko dla kazdego... bez
      fajerwerkow, ale wporzo. Co najwazniejsze-nawet czysto :-) Placili po 10le od
      osoby (w cenie byla szisza b.o) :-)
      Pozdrawiam
      Iwonka
    • miriam_73 Re: Tani nocleg w Sharm 03.12.05, 17:57
      Spróbuj może dowiedzieć się o ceny w Pidgeon House.
      www.divetheredsea.co.uk/Sharm_el_Sheikh/Hotels/Pigeon_House/pigeon_house.html
      • Gość: Marek Re: Tani nocleg w Sharm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 18:59
        Dziekuje za odpowiedzi, może bede musiał tam nocować. Właśnie tak myslałem ,ze
        chyba cos w prywatnym mieszkaniu, ala hotel , na "lewo". Bo w tych oficjalnych
        hotelach ceny zwalaja z nóg . Dzieki jeszcze raz. Chyba faktycznie z Dahab do
        Sharm wróce już na samolot , bo zmienił mi sie wylot, swięta chyba spedze
        jednak w domu ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka