Dodaj do ulubionych

el palasio czy panorama?

IP: 82.160.122.* 04.12.05, 20:22
Witam,

Wybieram się z dwójką dzieci do Egiptu (okres ferii zimowych) mam do wyboru
dwa hotele Sun rise el palasio w hurghadzie i Panorama w el gounie. Ktory z
tych hoteli polecilibyscie (dzieci 3 i 8 lat) przede wszytski ze względu na
dzieci. Proszę o pomoc :) A może znacie jeszcze jakiś fajny hotel, ale ważne
żeby miał podgrzewaną wodę w basienie :)
Obserwuj wątek
    • derduch Re: el palasio czy panorama? 04.12.05, 21:38
      Palacio z dziećmi odpada. Plaża ma 20 metrów szerokości i szybko robi się
      głęboko, basen bez podgrzewanej wody, ogólnie przereklamowany totalnie średniej
      klasy hotel 3*
    • amat1 Re: el palasio czy panorama? 04.12.05, 22:11
      Mnóstwo informacji i zdjęć z hotelu Panorama i całej El Gouny znajdziesz pod tym adresem:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=91&w=29093835
      pozdrawiam
      amat
      fotogalerie.pl/galeria/galeria_amat1
      • Gość: kasia Re: el palasio czy panorama? IP: 82.160.122.* 04.12.05, 22:53
        Dzieki wielkie, zdjecia piekne, prawie sie przekonalam do el gouny :) tylko
        pytanie czy dzieci beda zadowolone z hotelu panorama ? slyszles cos o nim??
        jakie sa warunki w bungalowach? slyszalam ze sa dosc duze, ale nigdzie nie moge
        znalezc zdjec wnetrza :)
        Dziekuje za wszeleki info
        Kaska
        • Gość: Darek Re: el palasio czy panorama? IP: *.crowley.pl 05.12.05, 13:00
          zdjecia + opis hotelu Panorama W el gounie, byłem w nim 2 tygodnie w zeszłym
          roku, polecam
          www.lastminute-oferty.pl/735_1331765_hotel-Panorama_El_gouna.html
          • Gość: grzesiek Re: el palasio czy panorama? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 15:09
            Pełno na ty forum moich wypowiedzi o hotelu "Panorama"!!! Byłem tam 4 razy w
            tym roku i zamierzam być na sylwka!!! Jest wspaniale - dla dorosłych (np jedno
            z lepszych disco w ElGounie, kawiarnia) i dla dzieci (wygodny plac zabaw,
            frajda mieszkania w bungalowie!!!). Jakby co - serdecznie polecam! Warunki
            świetne, hotel BEZ ŚLADU JAKICHKOLWIEK ŻYJĄTEK!!! stosunkowo świeży (2 lata
            działa)w bungalowie klima sterowana recznie na jaką chcesz temperaturę, szafy
            przepastne, lodówka, sejf, nawet suszarka do włosów. Jakby co to podaj priva -
            jeszcze moge Ci dosłać zdjęcia!!!
            Pozdrawiam
            Grzesiek
            • cameltravel Re: el palasio czy panorama? 05.12.05, 18:55
              Panorama!!!!!
              Koniecznie !!!
              Ewa
            • jolanta.luczaj Re: el palasio czy panorama? 07.01.06, 18:52
              Przeczytałam na forum Pana wspomnienia z Egiptu i mam jeszcze jedną wątpliwość:
              czy rafa dostępna w pobliżu bungalowów Panorama jest atrakcyjna, łatwo dostępna
              i sporych rozmiarów? Czy są tam meduzy w ilościach odbierajacych przyjemność
              pływania? Wybieram się tam w lipcu i nie chcialbym się rozczarować jak w tym
              roku na plaży w Naama Bay.
              Pozdrawiam
              Jol
        • ruda_val Re: el palasio czy panorama? 05.12.05, 22:42
          Witam,
          Pod tym adresem: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=91&w=29093835
          znajduje sie kilka moich zdjec z wnetrza bungalowu w Panoramie.
          Nie mam porownania z hotelem w Hurghadzie, ale sama miejscowosc El Gouna jest
          wspanialym miejscem na urlop - przede wszystkim czystym i spokojnym.
          • Gość: li 1210 Re: el palasio czy panorama? IP: *.szczecin.mm.pl 05.12.05, 23:43
            Byłam w El Palasio też z dzieckiem ,było świetnie.Jak jadę z małym wybieram
            opcję z al,bo nie wyobrażam sobie tak długiej przerwy w posiłkach.Nie wiem ,czy
            nie powinnaś brać tego pod uwagę.Nie wobrażam sobie dożywiać małego w barach w
            Egipcie.W El Palasio jest łagodne wejście do wody ,dzieci mogą się bezpiecznie
            kąpać.Jest bardzo czysto i przemiła obsługa.Nie wiem czy jest basen z
            podgrzewaną wodą ,bo byłam we wrześniu .
            • Gość: Grzesiek Do RUDEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 10:07
              Hej! Dobre zdjęcia ze środka - nigdy tego nie robiłem. ja zawsze mioeszkałem w
              tych nad laguną zazwyczaj nr 52 i końcówka! W tym roku byłem stycze, marzec,
              czerwiec, październik! nie planujesz aby sylwestrowego wyjazdu - oczywiście
              do "Panoramy"? W uzyskaniu domku mogę pomóc - mam tam pewne nazwijmy to
              możliwości, he he!!!
              A przyłączam sie do opinii, że ten hotel (jeśli tak można go nazwać, bo w tych
              betonowych bunkrach nigdy bym się nie zatrzymał) jest stworzony do pobytu z
              dziećmi!!!
              Pozdrawiam
              Grzesiek
              • Gość: Kasia Re: Do RUDEJ IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 08.12.05, 23:08
                witam,powiedz mi proszę które domki są najlepsze,tzn.ktore mają najlepsze
                położenie.
                pozdrawiam
                • Gość: Grzesiek Re: Do KASI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 12:04
                  Po mojemu - ale oczywiście ktoś się może ze mną kłócić - najlepsze sądomki 520 -
                  524. Są końcowe w szeregu, wysunięte na zbieg dwóch lagun, a na tarasie
                  ostatniego domku 524 słońce masz non-stop, co przy zimie jest wskazane!!!
                  Niektórzy z kolei wola te od strony mostu 501-502, ale tam jest węższa laguna,
                  poza tym głośniej z mostku i dalej do restauracji! Urządzone są wszystkie tak
                  samo, więc różnic nie ma!!! I pamiętaj - TYLKO DOMKI 501-524 są położone nad
                  wodą; są jeszcze inne na ziemi - ale dla mnie nieatrakcyjne, bo naprzeciw
                  tamtych - i KAŻDY Ci moze zajrzeć z uliczki do środka!, są też na stawku, ale
                  one z kolei nie mają zejścia do wody, bo są jakby w wewnętrznym basenie, choć
                  widokowo są też całkiem, całkiem - najładniejsze ostatnie, z widokiem na
                  downtown!!! Co kto lubi!
                  Pozdrawiam -
                  Grzesiek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka