al-ismailia Do Miriam, alboiinych mądrych... 25.06.06, 22:21 Kochani, próbuję dodać moje fotki z Egiptu (których mam b. dużo) na stronę "Web Shots". Wasze zdjęcia mają wielkość 100x75 piks. Kiedy "przerobiłam" na tę wielkość moje - są rozmazane (bo czemu nie? skoro jakość do niczego). Doradźcie!!!!! proszę!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
photon Re: Do Miriam, alboiinych mądrych... 05.07.06, 09:55 z tego co pamietam to dodaje sie dooze formaty a serwer sam zmniejsza zdjecia do miniaturek zachowujac dooze do powiekszen wiec niema co kombinowac tylko wrzucac wielkosci np 1000x1500pix Odpowiedz Link Zgłoś
gandalf22 Re: Zdjecia z Egiptu 28.06.06, 21:39 www.synaj.com/ Galeria zawiera pogrupowane teamtycznie zdjecia z; Hurgady, Synaju, Rejsu po Nilu razem ponad 1000! fotek Odpowiedz Link Zgłoś
hopanka Re: Zdjecia z Egiptu 16.07.06, 10:59 community.webshots.com/user/hoppanka Odpowiedz Link Zgłoś
yenenesh Re: Zdjecia z Egiptu 30.07.06, 14:43 Witam wszystkich podroznikow, pozdrawiam i zapraszam do zobaczenia fotogalerii Rejs po Nilu 2006 na: www.ashka.eu/egypt/egypt.html > Kair, Giza, Memphis, Luxor, Medinet Habu, Dolina Krolow, Karnak, Edfu, Kom Ombo, Aswan, Philae, Abu Simbel Odpowiedz Link Zgłoś
synaj2 Re: Zdjecia z Egiptu 05.08.06, 20:42 Moje fotogalerie z Egiptu, Synaju, Rejsu po Nilu i Hurgady umieściłem na stronie www.synaj.com zapraszam serdecznie sporo fotek i informacji o Egipcie Pozdrawiam Jurek Odpowiedz Link Zgłoś