Dodaj do ulubionych

HILTON LONG BEACH - proszę o informacje

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 20:15
witam
27. styznia jade do Hurghady. prosze o informacje na temat hotelu HILTON LONG
BEACH oraz o okolicy, jak dojechac do Sakkali, chcemy takze zrobic wycieczke
do Luksoru - gdzie nalepiej wykupic?
Obserwuj wątek
    • Gość: Minius Jest opisany na forum Hotele IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 06.01.06, 21:29
      Sorry, ale to jeden z lepiej opisanych przez forumwiczów hoteli, ale komu by
      się chciało szukać nawet jeśli hotele są ułożone alfabetycznie?!
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14938&w=11223688
      • Gość: eryka Re: Jest opisany na forum Hotele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 21:56
        chciało mi się szukać i trochę znalazłam. Ale może odpisze mi ktoś coś nowego.
        ale miło mi , że dołączyłeś linka z opisem innego hotelu.
        pozdrawiam eryka
        • Gość: Minius Re: Jest opisany na forum Hotele IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 06.01.06, 22:38
          Sorki, ale nie rozumiem. To nie o ten Hilton Ci chodziło?
          • Gość: eryka Re: Jest opisany na forum Hotele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 22:49
            chodzi mi o hilton long beach a adres na który mnie skierwales jest o hotelu
            hilton resort. ale to nic fajne jest to ze ktos probuje ci pomoc mimo ze sie
            nie znamy. pozdrawiam eryka
            • Gość: Minius Re: Jest opisany na forum Hotele IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 06.01.06, 22:59
              Tam są opisy Hilton Long Beach, a nie Hilton Ressort.
              • Gość: kałużny Re: Jest opisany na forum Hotele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 23:52
                www.liketours.pl/lastminute,Egipt,Hurghada,Hilton_Long_Beach,hotel1309,2107588,foto1.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka